Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komazec arkadasım aynı sorunu bende cok yasadım nero programıyla MPG4 formatına cevirmissin videoyu birde free video conventer programıyla cevir yada ipodme de olabilir yani burda demek istedigim bir ipod touch conventer programı ile çeviri işini yap. ben denedim hem cok hızlı ceviriyor hemde görüntü kalitesi yüksek.
  • @kuzey_16

total video converter ile yapabildim , artik ipod touch'tan video izleyebiliyorum fakat senin de cok guzel degindigin gibi itunes cok sinir bozucu bir program
  • quote:

Orjinalden alıntı: komazec

@kuzey_16

total video converter ile yapabildim , artik ipod touch'tan video izleyebiliyorum fakat senin de cok guzel degindigin gibi itunes cok sinir bozucu bir program

hocam total video converter 15 günlük deneme sürmümü bana bi özel mesaj ile cevap veririmisin
  • buyrun total video converter 3.12+full+türkçe yama

http://ra pidshare.com/files/122385505/total_video_converter_3_12_full.rar.html
  • arkadaşlar itnes storedne nasıl oyun indirebilirim indirince kotada artış olurmu acaba modem kotasız ama ??
  • merhaba arkadaşlar... bende ipod nano 2gb kullanıcısıyım ama benim şöyle bir problemim var...ipodu pc ye bağladığımda alttaki resim gibi bir hata alıyorum
     iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

daha sonra ok diyorum itunes u acıyorum şimdiye kadar bi eksikliğinide göremedim ama insanı rahatsız ediyor yinede bu problemin cözümü varmıdır acaba? yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmo123 -- 1 Ağustos 2008; 6:57:38 >

• arkadaşlar çıldırmak üzereyim ipod touch a bır turlu vıdeo atamıyorum bırısı bastan anlatırsa sevınırım.atacagım zamansa butun sarkıları sılmem gerekıyor.bunu yapmadan nasıl halledebilirim
  • ozmo123 iTunes'u yeniden yüklemeyi denedin mi?
  • cenk_kusje bende ipod classic 160 gb var ama touch la aynı mı çalışır onu bilemem eğer aynıysa video yu önce mp4 formatına çevirmen gerekiyo bunlar genelde demo oluyo ve 5 dk dan fazla çevirmiyo bunun için licence key gerekiyo bende çok aramıştım snada veriyim allok video to mp4 converter bunu yükle normal vcd ve diğer video lar için dvd ler için de xilisoft dvd to mp4 converter ı yükle bunların licence keyleri allok = License Name: Dr.XJ - a Way To Free World
    License Code: 45D0A49F xilisoft = Name:www.serials.ws Serial: 41F2-898F-C01D-08BA-DCE2-4DA1-9B6D-0EAF bunları enter licence key kısmına yapıştır istediğin kadar çevir at .. ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşamıştım =) yaptıktan sonra bana sonucu sölersen sevinirim

• honoristan cevabin icin tesekkurler ancak benim sorun itunesta.ne zaman video atmaya calissam erase and sync yazisi cikmiyo mu o delirtiyo iste beni.manually manage song and videos secenegini de isaretledim ama.bunu nasil cozebilirim?
  • manuel yaptığın zaman o sorunun bi daha çıkmaması gerekiyo ama onu bilemicem kardeş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmo123

merhaba arkadaşlar... bende ipod nano 2gb kullanıcısıyım ama benim şöyle bir problemim var...ipodu pc ye bağladığımda alttaki resim gibi bir hata alıyorum
     iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

daha sonra ok diyorum itunes u acıyorum şimdiye kadar bi eksikliğinide göremedim ama insanı rahatsız ediyor yinede bu problemin cözümü varmıdır acaba? yardımlarınızı bekliyorum...

Yazıyı okuyamadım ama tekrar yükleyin yazıyor

• video kısmında ayrıca klasör oluşturabiliyor muyuz? dizilerler filmleri ayırmak istiyorum bir türlü beceremedim. detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim
  • herkeze ıyı geceler.ıtunes olayına yenı gırdım iphone aldım aldıgım gunden ıkıtbaren 2 gun sorunsuz olarak laptop ıle bırlıkte kullanabıldım fakat 3. gun ne olduysa analamadım takıyorum usbden sarj sesı gelıyo dırek bılgısayar resetlenıyo cıkarmıyorum makıne tam acılıcak yıne resetlenıyo ne yapmam gerek boska makınelerde sorunuz olarak calısıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.
    saygılarımla.
  • arkadaşlar merhaba

bir arkadaşım belçikadan ipod almış ve itunes u kutudaki cd den yükleme gafletinde bulunmuş. tabi fransızca olduğu için kullanamıyordu. ingilizce seçeneği de bulunmuyordu. Ben de silip ingilizce versiyonu kurdum fakat program yine eski halinde, yine fransızca, yine leş.. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

edit: ayrıca koreceyi falan seçiyorum hiçbişi değişmiyo hala frensizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 13 Ağustos 2008; 13:46:38 >
  • arkadaşım ben hiç dile felan bakmadım ingilizcem iyidir ama yinede bakmadım dil seçeneğine ne yapmak istiyorsan söyle belki yardımcı oluruz şuraya tıkla şuradan çık diyebiliriz belki!!! aklıma bu seçenek geldi !
  • açık deil mi yav. iTunes kuruyorum ama her kurulumda fransızca versiyonla karşılaşıyorum. program ekle kaldır menüsünden 10 kere sildim tekrar kurdum.. sonuç aynı..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 13 Ağustos 2008; 21:36:39 >
  • arkadaslar bende ipod video 30 gb var itunesdan ipoda resim atıp daha sonra da pcdeki resimleri silmem gerekior ama bi deneme yaptım include seçiliyken de veya secili deilken de resimler silinior ama benm o silicegim klasordeki resimleri ve de yeni atacagım resimleri ipodda silmeden bulundurmam lazım nasıl yapacagım bi yardm lütfen
  • sorun halledildi

ama ben eger bu sorunla karsılasan bi arkadas varsa die nası yaptıgımı söyleyeyim ;

ilk olarak bigisayarımdan ipod dosyasını actım {benmkinn adı swan'sipod} daha sonra istedigim resimleri photos dosyasınn içine attım itunesdan sol bölümdeki swan'sipod yazan bölümn üstüne tıkladım yukarıdaki bölmelerden photo bölümünü actım oradan bilgisayarımdaki dosyayı sync photos from yazan yerden sectim ve böylece sorun halledilmiş oldu ipodu takınca sadece o klasör cıkıor :D

• Bu sorunum hakkında bana birisi PM'den detaylı bir şekilde cevap verirse çok mutlu olacağım, sorunum;

quote:

Format attıp, Itunes'u yükleyip, Ipod'umu taktığımda, Ipod'uma format atmadan önceden yüklediğim şarkılar ve filmlerin hepsi gidiyor :(
    Bu sorunu nasıl halledebilirim? Artık her defa CD'den Pc'ye Ipod için atmaktan bıktım usandım, silinmesin şu şarkılarımla, videolarım. (:

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.