Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

matkap: ipodun açılıyor mu? açılıyorsa fabrika ayarlarına dönmeyi dene. oluyorsa bi daha restore et. Şarkı atabiliyorsan at, dosyalar tekrardan oluşur diye tahmin ediyorum.
    bi de merak ettim neden restore ettin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

yardımcı olabildiysem ne ala...

matkap: ipodun açılıyor mu? açılıyorsa fabrika ayarlarına dönmeyi dene. oluyorsa bi daha restore et. Şarkı atabiliyorsan at, dosyalar tekrardan oluşur diye tahmin ediyorum.
    bi de merak ettim neden restore ettin?

ewet çalışıyowww.apple.com/support/ipod diye bi yazı çıkıyo o kdar şarkı filan atılmıyo:( fabrika ayarına nasıl dönüyoz_? restore ettim çünkü şarkı atmıyodu uyarı weriyodu hep::)

• şimdi bişiler yaptım OK to disconnect diyo!!! şimdii napcam_?

bide tekrar RESTORE edeyim dedim uyarı çıkıyo...

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }
  • önce bi fabrika ayarlarına dön bakalım işe yarayacak mı. (ipodundan ayarlar/reset all settings)
    iTunes'un son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Değilsen hemen güncel olanı kur.
    iPod'unu disk moduna alıp öyle restore etmeye çalış bakalım (resetteki elmayı gördükten sonra bir de menu+play (alt) tuşuna basılı tut, ta ki elma yanıncaya kadar)

olmadı başka şeyler düşünürüz. zor bi şey olmadığına eminim.
  • arkadaşlar selam,

ipod nano kullanıyorum ve bilgisayarımda xp varken itunes ile kullanıyodum, format attım ve vista yükledim...

şimdi tekrar itunes kuracam ama kuruluacak itunes da eskisinde ki gibi albumler falan olmayaacak tabi ki, ben ipod u bağladığımda synchro olmak isteyecek, size sorum bu synchro olduktan sonra ipod un içinde ki şarkılar silinir mi?
  • Evet silinir ve libraryde ne varsa onları kopyalar. Zaten bağladığında uyaracaktır.
    Bnun önlemek için o soruya hayır demeli ve manuele almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandistanbul -- 30 Ağustos 2008; 4:52:57 >
  • peki o soruya hayır dedikten sonra eskisinde ki gibi playlistler veya albumler oluşacak mı sol tarafta?
  • off ya olmuyo hiçbişi napcam ben:(
  • evet ipodun altında görünür ve bundan sonra manuel olarak kullanman gerekir ki içindekiler silinmesin.
  • tamamdır hallettimm:) yanii apple'nin serwisine götürdüm orda yaptırdım:D:D saolun yardımlarınız için;)
  • Region Format'ı yanlışlıkla United Kingdom olarak ayarladım ve Turkey malesef yok. Nasıl Türkiye ayarlarına döndürebiliriz? Restore etmek gerekiyorsa cihazın içindeki dosyalarımızı yedekleme (back-up) gibi bir şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • ya ipotu tekrar pc ye bağladım ama şu hatayı werdi bi size danışayım dedim :) napmam lazım_?_?_?
  • Servise götürmüşsün ya ondan olmuş. Windows'ta kullanmak için restore et diyor.
  • Benim de iphone um var fakat sorunlarımız aynı. itunes dan yeni bir mp3 atmak istiyorum bunun için yeni bi playlist yapıyorum daha sonra manuel sync diyorum. Bir de bakıyorum eski playlistim silinmiş :S Lütfen bana da yardımcı olun ne yapmam gerekir ?
  • ok buldum. saolun.
  • selamlar arkadaşlar, benim apple ipod touch 8 gb var ve bunun yanında da bir kaç sorum var sizlere sormak istediğim;

1-)ipod'umun dilini türkçe yapamaz mıyım,baktım dil seçeneklerinde türkçe yok
    2-)ipod'da fotograf albümüne yeni fotograf atmak istediğim zaman kökten hepsini siliyor, ve yeni bi albüm oluşturamaz mıyım?
    3-) ipod'a itunes'dan uygulama yüklemeye çalışıyorum fakat yükleyemiyorum, örneğin facebook için 'get app' tıklıyorum indiriyor itunes'i açıyorum applications kısmında gözüküyor fakat yine de indiremiyorum nasıl yaparım bunu ?
  • İtunes Store a gift cardla üye oldum. Bilgisayardan İtunes üzerinden itunes store a bağlanarak oyun ve application indirdim.İndirdiklerim Library de Application da görünüyor. Sync te yaptım.Ancak Bi türlü İpod Touch a aktaramadım. ???
  • arkadaşlar ben itunesa haberci die bi application indirdim itunes storedan bunu i touchıma nasıl atabilirim??? teşekkürler
  • herkeste mi aynı sorun olur yaa :)
  • Arkadaşlar iTunes dan iTouch için update yapıyorum. Fakat dosyanın belli bir kısmı indikten sonra

şu mesajı alıyorum. Ne sorun olabilir?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.