Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim ipod 30gb video alete restart atica 30-45dk beklemek zorunda kaliorum ve bilgisayara takinca lütfen baglantiyi kesmeyin die bi uyari cikio bir süre sora yanip sönüo ve duruo usb seklinde bir sürücü cikio ama bunuda ıtunes tanimio neyapmam lasm??
  • itunes sorun

arkadaşlar benim böyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz. itunes üzerinden film mp3 v.b. atamıyorum. her seferinde disconnetc hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olajuwon Clay -- 29 Eylül 2008; 15:36:17 >
  • Arkadaşlar bir sorum olcak apple store dan İD aldık nasıl iptal ettirebiliriz?Kredi kartı numarası verdik o yüzden.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • iyi gnler arklar bnm bi srm olck itunesde 2 tane profil nasıl açarız şmdi bnm ipodm video 60 gb ablamnki 8 gb lik nano butn şarkıları bnm ipoda yklerkn onnki almıo doal olrk oda btn kendi listesini atıo bndekilern ise btn hepsiinn ismleri fln dzgn halde :S çok sorun yaratıo iki tane itunes kullanabilirmiym br bilgisayarda sorum bdr şmdndn cvp içn tşklerr

• arkadaşlar merhaba
    Bende ipod touch kullanıcısıcıyım.Ipod touch 2.1 jailbreak'li sürümünü kullanıyorum suan.Ama apple'nin bu aptalca itunes programı yüzünden sadece nette kırılmış oyunları ve ipoddan Cydia 2.0 ve Installer 4.0 sürümlerinden uygulama ve oyunları yükleyebiliyorum.

Sorunum kısaca itunes storeden free uygulamaları ve videolarımı ipod touch'ıma atarken itunes disconnetc hatası veriyor ve çıldırmış durumdayım bunun nedeni ne olabilir yardım lütfen şimdiden TESEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 2 Ekim 2008; 11:59:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: halilbal

iyi gnler arklar bnm bi srm olck itunesde 2 tane profil nasıl açarız şmdi bnm ipodm video 60 gb ablamnki 8 gb lik nano butn şarkıları bnm ipoda yklerkn onnki almıo doal olrk oda btn kendi listesini atıo bndekilern ise btn hepsiinn ismleri fln dzgn halde :S çok sorun yaratıo iki tane itunes kullanabilirmiym br bilgisayarda sorum bdr şmdndn cvp içn tşklerr

İki tane iTunes olur mu yahu?! Manuele ayarlayın iPodlar'ınızı, seçip seçip koyun. Daha mantıklı bir şey gelmiyor aklıma.
  • bir arkadaşımdan ipod touch alıyorum. Benim bilgisayarıma takınca içindeki müzikler, programlar falan silincekmiş galiba. Silinmemesini nasıl sağlayabiliriz?
  • Arkadaslar itunes film oynatıyorum ancak altyazı yok sürekle bırak diyorum nafile lüffen bir yardım edin altyazı nasıl atıcazzzz???..Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: racaerme

Arkadaslar itunes film oynatıyorum ancak altyazı yok sürekle bırak diyorum nafile lüffen bir yardım edin altyazı nasıl atıcazzzz???..Saygılar

Aşağıdaki programla deneyebilirsiniz.Alt yazıyı mp4 formatına çeviriken koymanız gerekiyor.Kolay gelsin..

Tıklayın..
  • yukarda sorduğum sorunun cevabını buldum. Şimdi de müziklerimin listede klasörler halinde görünmesini istiyorum. nasıl yapabilirim?
  • merhaba bende 3. nesil 8 gb ipod nano var acaba nasıl oyun atacağız? teşekkürler
  • Ipoda şarkı atmak istiyorum lakin eski şarkıların silinmesinden korkuyorum ipodun eski sahibi ben değilim ve eski sahibi ben şarkı attıkça önceki şarkılar tamamen siliniyor dedi?Bu ne ile ilgili sanırım itunes 8 yüklü benim pc de.Ama daha şarkı atmadım.Ipod biraz eski model olarak.
  • ipod shuffle şarj ederken ayrıca itunes'i de açmammı gerekiyor, hala turuncu yanıp sönüyor??
  • selam herkese...dün itibarı ile ipod touch 32 gb aldım...ilk etapta ki izlenimlerim süper bi ..yanlız şöyle bazı sorunlarım var eğer yardımcı olursanız sevinirim..yaklaşık 20-30 sayfa gezdim fakat cevabı bi türlü bulamadım ve artık yoruldum gezmekten o yüzden buraya yazıyorum ve lütfen kusuruma bakmayın eğer buralarda biyerlerde sorularımın cevabı varsa..en azından uğraştım bulamadım:)

1.sorum:cihaza resim yükleyemiyorum..aslında yükleyebiliyorum fakat yüklediğim bi önceki resimler siliniyo..atıyorum, 1 tane daha resim yüklemek istediğimde cihazda olan onlarca resim silinip sonradan yüklediğim tek resim görünüyo yani replace ediyo..ben eklemek istiyorum replace etmek değil..
    2.sorum:youtube a bağlanamıyorum...wless hat olan bi mekanda girmeye çalıştığımda internete giriyorum fakat youtube a giremiyorum,, itunes üzerinden girin diye bi uyarı çıkıyo...ewe gelip itunes dan girmeye çalıştığımdada "cannot connect to youtube" diyor..yani kısaca bağlanamıyor..ayrıca umarım bu itunes üzerinden bağlanma olayı bikereye mahsus bişeydir...çünkü ben bilgisayar üzerinden bağlanacaksam bilgisayardan bağlanırım ipod dan değil..

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim..i.

• Arkadaşlar Itunes8 kullanıyorum bazı parçalar 2 kere bazıları 4 kere gözüküyor. Yani aynı parça 4 kez alt alta gözüküyor.
    Bunu nasıl çözerim?
  • merhabalar

Arkadaşlar nerdeyse bütün yazilanlari okudum ama bir çare bulamadim kendime :(

bende 5. nesil 30 cg ipod var. gayet güzel çalişiyordu dün akşama kadar. akşam pc fln bagladim. çiktim kapattim ipodu bu gün öglen açmaya çaliştim açamadim. pc bagladim görmedi. daha sonra tekrar baglamaya caliştim. baglandi. ancak

pleas wait very low battery yaziyor üstte pil işareti var ancak pil dolmuyor...

sarj dayken bir anda kendi kendine elma işareti cikiyor açiliyor ipod ancak

üzgün ipod isareti yaninda ünlem işareti cikiyor ve altindawww.apple.com/support/ipod yaziyor

restart ta çektim olmadi. ne yaptiysam olmadi düzeltemedim bu arada bilgisayarimda ipod diski görünmüyor bu da ayri bir soru.? off off deli olcam ne oldu bir anda bu ipod'a

lütfen Arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim....

Cevabinizi bekliyorum acele...
    Şimdi den TEŞEKKÜRLER...

• Arkadaşlar iPhone kullanıyorum
    Ev ve Ofis Bilgisayarında cihazımı iphone taktığım zaman bir önceki videolar ayarlar dosyalar tekrardan silinip yeni taktığım bilgisayardaki dosyalar videolar senkron oluyor
    Bu problemi aşmanın bir yolu varmı acaba?
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var.

Apple sitesinde yada bilkom sitesinde cihazın seri numarasını yazdığımızda hangi ülkede satışa çıkmış gibi bir bilgi alabiliyormuyuz .

Yada kısaca soracak olsam : Bilkomun sitesinde seri numara yazdığımızda kayıtlıdır şu tarihte garanti başlamıştır gibi birşey varmıdır .

Başka bölüm bulamadım o sebeple buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 17 Ekim 2008; 0:26:28 >
  • Ipod a bilgisayardaki mp3 leri itunes üzerinden atınca mp3 ler neden bilmiyorum kalitesizleşiyor. Sebebi nedir? Ne yapılabilinir?
  • daha kaliteli ses verdiği içindir. ekolayzır ayarlarını da bi kurcala istersen

desiya: belki bu işine yararhttps://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.