Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri bana yardım esin çıldıracağım yaa yanlışlıkla yaptım ama şimdi düzeltemiyorum IPOD'ta attığım şarkılar alfabetik olarak sanatçı sırasına göre değilde şarkı sırasına göre sıralandılar ne yaptıysam düzeltemedim çıldıracağım bende simetrek hastalığı var herşey sıralı olması lazım çıldırmak üzeriyim yani :( :( lütfen bana yardım edin cevap bekşliyorum şimdiden çok tşk ederim
  • uktetenci;

iPod ana menü'de müzikler diye bir klasör var mı? yoksa yapacağın şey çok basit. Ayarlar/Ana Menü'den Müzikler'in karşısındaki Yok'u Var yapmak.
  • Arkadaslar ipod shuffle kullanıyorum ve sarkılarımı kendi sırama gore yaptım bi tane playlist yaptım ama bu playlisti shuffle içine atamıyorum nasıl yapıcm
    aşagıda da fotgrafları var..
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=srahl0.jpg
    http://img167.imageshack.us/my.php?image=olmuyorbe4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 16 Eylül 2008; 15:45:45 >

• sürükle bırak olmuyor mu?
    shuffle bilmiyorum pek ama device üzerinde playlist oluşturabiliyor musun?
  • arkadaslar itunes8 i silip 7 i yüklemem lazzım..yükledim..ancak acılmıor..the file library.it daha yeni bi versiyon tarafından yapılmıs dıor..ne yapmalıım
  • arkadaşlar itunesda hesap almam lazım fakat 2 aşamayı aşıyorum 3.de kredi kartı numarası vs istiyor ve bende onlar yok nasıl yapıcam update etmem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowcow

arkadaslar itunes8 i silip 7 i yüklemem lazzım..yükledim..ancak acılmıor..the file library.it daha yeni bi versiyon tarafından yapılmıs dıor..ne yapmalıım

Kullanıcı adınıza göre aşağıdaki adresten girip,"iTunes Library.itl" dosyasını "yedek.itl" olarak değiştirin.Bu işlemi yaptıktan sonra iTunes 7.7 veya daha düşük versiyonlardaki iTunes programlarını yükleyebilirsiniz.

XP Kullanıcıları --> C:\Documents and Settings\KullanıcıAdı\My Documents\My Music\iTunes
    Vista Kullanıcıları --> C:\Users\KullanıcıAdı\Music\iTunes

quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

arkadaşlar itunesda hesap almam lazım fakat 2 aşamayı aşıyorum 3.de kredi kartı numarası vs istiyor ve bende onlar yok nasıl yapıcam update etmem lazım

Bu linkten bakabilirsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Arkadaşlar iTunes dan iTouch için update yapıyorum. Fakat dosyanın belli bir kısmı indikten sonra

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

şu mesajı alıyorum. Ne sorun olabilir?

Teşekkürler.

Hangi sürüme yükseltmek istiyorsanız o firmware sürümünü indirip kendiniz güncelleme yapabilirsiniz.Sanırım o zaman sorun çıkmaz.

İndirmek istediğiniz sürümü google da arayın(mesela "ipod touch 2.0.1 firmware" gibi),bulamazsanız bu linkten de indirebilirsiniz.Kolay gelsin.

• j.r.duke çok çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

uktetenci;

iPod ana menü'de müzikler diye bir klasör var mı? yoksa yapacağın şey çok basit. Ayarlar/Ana Menü'den Müzikler'in karşısındaki Yok'u Var yapmak.

iyi tamamda yine olmuyor ki şarkı listesi şarkı albetik sırasınına göre sıralanıor benim istediğim sanatçı albatetik sırasına göre dizilsin dediğin şeyi yaptım ama olmadı yine :(
  • @ uketenci
    Arkadaşım iPod'un hangi modelini kullanıyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

j.r.duke çok çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun

Önemli değil arkadaşım.Sorununuz olursa çekinmeyin..
  • beyler benim videolarla ilgili problemim var ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Uygun formattaki videoyu ipoduma atmaya çalıştığımda was not copied beceause ipod cannot play this file tarzı bişey geveliyor. Uygun formatta olduğundan eminim çünkü itouchdizi sitesinden indirdim. işin garibi indirdiğim dosyayı bi kere atıp izledim sonra sildim ertesi gün yeni bir bölüm atmaya çalıştığımda bu uyarıyı verdi bende kıllandım geçen sefer attığım dosyayı indirip denedim gene aynı errorü verdi. Restore ettim olmadı itunesu sildim olmadı yardım edebilirseniz seviniirm.
  • beyler itouch da fotoğrafları nasıl siliyoduk yaw arıyorum ama bulamadım hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKS0uL -- 23 Eylül 2008; 1:47:45 >
  • arkadaslar ipod nano kullaniyorum soyle bir sorunum var.. sarki listem usb kablosu ile pcye bagli oldugunda dolu, dosyalarim yerli yerinde.. ama usb kablosuyla baglanti olmayinca sarki listem parcalarim.. vs hersey bos gorunuyor. ama kullanilan hafiza problem yokken oldugu gibi. bilgisayarimda ipoddaki sarkilar dosyalar yok o yuzden pcden goruyor da diyemem.. ne yapmam lazim:(( simdiden tesekkür ederim
  • arkadaşlar ipod touch a dosyaları program kullanmadan atamazmıyız, itunes hiç hoşuma gitmedi de
  • Arkadaşlar I pod Touch aldım...aldıktan sonra jailbreak uyguladım...
    Bikaç sorumu cevaplarsanız çok memnun olucam..
    1 I tune yükleyemedim çinkü pc im vısta 64 bit..sonra forumlarda ı tune 7.7 yüklemem gerek dendi fakat 7.7 yi yükleyemiyorum yüklemenin sonunda bu işlem engellendi deniyor..acaba jailbreak olması nedeniyle siteden mi engelleniyor(apple=) cevaplarsanız cok sevinecem
  • şu anda touchda 2.0.2 sürümü yüklü bunu 1.1.4 e düşürmek istiyorum daha önce biri bana burdan önce itunes 7.5 i yükle sonra DFU mode al sonra istediğin sürümü yükle diye yardımcı olmuştu ama şimdi nedense bu dediklerini yapamıyorum 7.5 i yükleyip cihazı bağladığımda 7.7 ve üstü versiyonu yükleyin diye i uyarı çıkıyor ve DFu mode a alıp restore edemiyorum ne yapmam lazım ?
  •  iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

arkadaşlar böyle bir sorunum var yardım edermisiniz lütfen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabenlioglu123

şu anda touchda 2.0.2 sürümü yüklü bunu 1.1.4 e düşürmek istiyorum daha önce biri bana burdan önce itunes 7.5 i yükle sonra DFU mode al sonra istediğin sürümü yükle diye yardımcı olmuştu ama şimdi nedense bu dediklerini yapamıyorum 7.5 i yükleyip cihazı bağladığımda 7.7 ve üstü versiyonu yükleyin diye i uyarı çıkıyor ve DFu mode a alıp restore edemiyorum ne yapmam lazım ?

Sanırım bir yeri atlıyorsunuz.Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ederim..

Tıklayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 26 Eylül 2008; 23:06:42 >

• Ben de arkadasimin ipodundaki mp3 leri once laptopa atmak ve sonra yeni mp3 leri ipoda yuklemek istedim ama bir turlu beceremedim. Tamam beceriksiz olabilirim ancak Itunes kadar uyuz bir program gormemistim daha once :D
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.