Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: mss2007

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Jailbreak yaptıysanız bedava yükleyebilirsiniz.Aşağıdaki başlığa bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_27520669/mpage_1/key_//tm.htm#27520669

Allah Razı olsun çok güzel bi bilgi verdin bana çok sağolasın. Pek ison birşey sorsam ;

Şimdi JB yaptım, firmware nin 2.x.x olduğunu nasıl öğrenebilirm? birde evimde kablosuz ağ yok, bunları bilgisayara indirip iTUNES den atabiliyormuyum iTouch'a yoksa illa kablosuz ağ mı gerekli?

Kırılmış uygulamaları yüklerken kablosuz internet duruma göre en az 1-2 kez gerekiyor.Daha sonra uygulamaları bilgisayardan yükleyebilirsiniz.

Diğer konularda sana tavsiyem aşağıdaki linkten başla,gerekli herşeyi öğrenmiş olacaksın.

Tıklayın

siteye ilk başlarda girebiliyordum ama şuan giremiyorum 2 saatir falan... acaba bir sorunmu varki?

• Merhaba arkadaşlar. bende iTunes 1.1.5 vardı yani eskisi vardı dün 2 yi kurdum dün gayet güzel SYNC yapıyordu bugün bu ipodun içindei CYDIA yı açtım neyki die kafama yatmadı bilgler silinmesin die tamemen kapatıp açtım ipodu bu bitmeden daha sonra iTunes de SYNC yapamıyorum bana şunu söylüyor :

http://s3.upload.gen.tr/uploads/mgjnp7u1/iTunes.jpg

bu sorunu nasıl düzeltebilirm ?
  • Arkadaşllar lütfen yardım edin :(
  • Arkadaslar herkese slm
    Benim itunes ile ilgili soyle bir problemim var.Bir Media Center PC yaptım kendime ve bunun icine 400GB civarı orjinal CD kolleksiyonumu Media Player kullanarak waw formatında rip ettim.Hersey cok guzel butun bilgiler cover lar filan harika.Ancak bugun birde itunes kurdum ve burdaki arsivimden(Rip ettigim butun albumler sıralı halde HDD nın bir yerinde dosyalar halinde kayıtlı) sectigim bazı albumleri itunes atmak istedim.Add Files yada add folders yaparak bunu yapabiliyorum ancak problem de burda baslıyor cunku library e ekledigim albumleri sadece sarkı ismi olarak gorebiliyorum.Ne album ismi ne artist ismi nede baska bir detay almıyor.Oysa cd yi import ettigim zaman butun detayları ile listeye alıyor itunes.Bu problemi tekrar tek tek cd leri import etmeden nasıl halledebilirim.
    Simdiden herkese yardımlarınız icin tesekkur ederim.
  • http://www.apple.com/itunes/tutorials/#video-download kardeş bu linkten how to import cd' from itunes a tıkla video u izle..;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: slybzkrt

http://www.apple.com/itunes/tutorials/#video-download kardeş bu linkten how to import cd' from itunes a tıkla video u izle..;)

Selam
    @slybzkrt arkadasım tesekkur ederim cevabın icin .Videoyu izledim ancak orda sadece cd import icin bilgiler var ama benım yaptıgım gibi media player ile rip edilmis albumleri itunes a atıp sonra album bilgilerini nasıl alacagım konusunda bir bilgi yok.
    Ayrıca itunes store a uye olmama ragmen bu sekilde itunes a attıgım parcalar icin advanced bolumunden hem cd track bilgilerini hemde album cover larını istedigimde bir numara yapmıyor itunes.
    Bu sorunu nasıl asacagım hıc bılemıyorum.

• bilgisayara format attıktan sonra itunes library sinin aynı kalması mümkün mü, her formatlayışımda itunestaki uygulamalar videolar şarkılar siliniyor tekrar atmak zorunda kalıyorum. formatlamadan önce applicationları kopyalıyorum, formatlayıp itunes u yeniden kurduktan sonra belgelerim/müziğim/itunes/mobile applications klasörüne kopyalıyorum ama ipod'um kopyala yapıştır yaptığım app ları görmüyor.ne yapabilirim,lütfen yardımcı olun.
  • the ipod 'ipod' could not be restored. An unkonow error occurred(1603)
    ipod u hiç para verip update etmedim dün crash die oyun var onu alayım dedim aldım hatalar verdi acaba update yapmak mı istiyor dedim update ide aldım parayla indirdi falan kurmadı bu hatayı verdi şimdi ipod i-tunes ve usb işareti ile açılıyo ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim...
  • İpod Touch'ta yüklü şarkıları, Itunes kullanarak, bilgisayara nasıl kopyalayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 21 Kasım 2008; 2:21:30 >
  • meraba.
    bende itouch 2g var itunes 8i indirdim itunesda bişilere bakarken ipoddaki butun muzikler silindi sadece bi playlist yapmiştim 10 sarkilik onlar kaldi. ne yaptim da bole oldu yada playlisti nasil silebilirim bi bilginiz var mi
  • herkese selam. bilgisayara format atmam gerekiyo fakat itunes libraryımi yedekleyip yeniden eski albüm düzenlemeleriini , özellikle şarkıların raiting lerini gerei yüklemek istiyorum.. en son format attığımda export library , ve belgelerim altındaki library.xml dosyasını yedeklemiştim hatta back up disk i bile denemiştim fakat işe yararamamıştı sıfırdan başlamıştım gene düzenlemeye. belkide eskiden itunes C deydi formattan sonra D ye kurdum yönünümü şaşırdı ne.. şuan windows ve itunes F de kurulu aslında library i C ye aynen aktarabilsem C ye dokunmayacağım için formatın bi etkisi olmaz ama böyle bişey varmı onuda bilmiyorum.bilen biri cevaplarsa gerçekten cok sevinirim cünkü bilen bilir sevgi olayıdır itunes
  • Arkadaşlar merhaba , iki gün önce ipod touch aldim ama şu itunes yüzünden nefret ettim bu aletten.Adamlar sırf kendi ürünlerini saticklar diye yapmadilarini birakmamiş.Biraz önce film yüklemeye çaliştim,movie kismindan sync yaptıktan sonra ne filmi yüklede üstüne ipodun içindeki bütün müzikleri sildi.Bunun sebebini bilen arkadaş varmi acabayani ben her film atmaya çalışirken bu müzkler gidicekmi??,birde nasil yüklediğimiz resimleri silebiliriz.Şimdiden teşekkürler
  • @etoo9:bilgisayara tekrar bi bağla bakalım neler oluyor ayrıca hiçbir app için para harcamayın mutlaka bir yerlerden kırılmışını bulursunuz.

@Bitter:iTunes ile mümkün değil başka programlarla(imTOO iPod Transfer, vs)yapabilirsin ama onlarda da sorunlardan baş kaldırılmıyor.

@eay:nası böyle birşey yaptın da böyle oldu anlayamadım:S...playlisti seç deleteye bas silinsin eğer ipoddaki playlistten bahsediyorsan onu bilgisayara bağlamadan silmen mümkün değil...

@ChymerA:iTunes store'dan mı yoksa sol menüdeki movies kısmından mı.Resme gelince resimleri dosya yaparak atman gerek silerken de yanındaki tiki kaldırıp sync demen yeterli

NOT:YAzdğım bazı şeyler yanlış olabilir kusura bakmayın sonuçta ben de bu konuda expert değilim
  • arkadaşlar yeni aldığım iphone 3g itunes üzerinden hiçbişe atamıyorum lütfen yardım edin şu uyarıyı veriyo iphone sync is complete.OK to disconnect lütfen yardım bekliyorum
  • Büyük eksiklik pcye kopyalayamamak. O şarkıların sanatçı, şarkı adı, albüm kapakları düzenlemelerini yapmak; Itunes'i yazan mühendislerin harcadıkları süreden daha fazla zamanımı almıştır eminim.
  • orjinali korumak adına...bu yapılanlar adam sana sattığı şeyi niye başkasında beleş görmek istesin ki
  • selamlar...

bende apple mp3 çalar aldım fakat bu diğer mp3 çalarlar gibi değil galiba müziği kopyala yapıştır sistemi yok illaki iTunes'tenmi yüklememiz gerekiyor ?
  • total vide converte le çevirdiğim videoları itunes a atamaz oldum yaw, denemediğim format kalmadı deli olcam
  • yok mu daha önce böyle bi sorunla karşılaşan, itunes 8.0.2.20 sürümüne ne video nede mp3 atabiliyorum hiç bir şekilde kabul etmiyor, hay bu itunes u icad edeni yaw
  • sorunu çözdüm tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.