Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: işkembe

iTunes'tan başka daha kolay yazılımlar var.
    SharePod mesela bende olan bir yazılım. Çok sık kullanmam ama baya geliştirilmiş bir yazılım öneririm.

onun dışında YamiPod, AnaPod gibi yazılımlarda var ama hiç kullanmadığım için bir şey diyemem.

bunda herhalde foto yükleyemiyoz dimi
  • Lutfen Yardım Edin!...

Ben de ipod 80gb var.Bugun Firmware yukledım ve kendını resetledı tekrar calısmaya basladı ve itunes tanıdı buraya kadar sorun yok ama mp4 formatındakı vıdeoları ve muzıklerı surukleyerek ıpodumun ıcıne atamıyorum yardımcı olurmusunuz nasıl surukleyerek ıpodumun ıcıne mp4 formatında video ve müzik atıcam ???

Bu da resmi iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

Lütfen yardım edın sımıdıden saogolun =)

• soulmate lutfen bana yardım et. ipod shufflem var . itunes programını yukledım. music liste sarkıları filan hep getirdim fakat son asamayı yanı yuklemeyı yapamıyorum.pcim gormuo ipodu
  • US Apple iTunes Kredileri Türkiye Satış Sitesiwww.iTunesTurkiye.com
  • Merhaba Arkadaşlar,

itouch 16 gb 2g kullanıcısıyım. itunes' la ilgili 2 tane problemim var. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. itunes' la ilgili konu başlığını dikkatilice inceledim. soracaklarım belki önceden yanıt bulmuştur diye, ama rastalayamadım. sorularımın amatörce olma ihtimali oldukça fazla, lütfen bunun için beni affedin.

1) Yakında çıkacak jb için ya da buna bağlı olarak firmware ler arasında yapılacak geçişlerde, touch içindeki verileri yedeklememiz gerekiyormu. yoksa bu işlemlerden sonra tüm datalarımız tekrardan eskisi gibi kullanılabiliyor mu?

2) Yedekleme işlemi itunes içinde hangi bölümden, hangi tool üzerinden gerçekleşiyor ve bütün işlemleri yedekliyebiliyormuyuz (müzikler, resimler, videolar, uygulamalar, e-mail hesapları)?

3) Yedeklenen veriler hangi klasör ya da dosya altına depolanıyor. sistemati bu şekilde mi işliyor?

4) Son sorum itouch' tan biraz bağımsız olacak. bilgisyaraımda bulunan tüm müziklerimi barındırdığım klasörümü, itunes sol bölümündeki 'library' altındaki müzik bölümüne attım. Fakat yeni şarkılar ekleyip çalmak istediğim zaman bunları library' e teker teker mi eklemek zorundayım. ki öyle yapsam bile şarkıyı 1 kez dinleyip itunes' ı kapatıp açtıktan sonra, aynı şarkıyı yine çalmak isteyince hata veriyor. özetle bilgisyarımda bulunan müzik klasörüne, yeni şarkılar yükleyince itunes bunu nasıl tanıyabilir, senkronize edilebilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler dostlar.

• arkadaşlar merhaba...benimde bir kaç sorum olucak belki biraz cahilce olucak ama kusra bakmayın cünkü bu aletlerle ilgili hiç bir bilgim yok.geçenlerde bana bir adet apple ipod shuffle hediye edildi.(en kücük olanlardan ufacık birşey arada bir kayboluyor evde )malzemeyi açtım içinde kullanma kılavuzu falan cıktı.ufacık karınca duası gibi yazıları okudum denilenleri aynen yaptım.iTunes i yükledim.ipodu pc ye bağladım.mert's ipod yazıyor su anda bu programı açtığımda sol köşede.yanlız burada anlayamadığım konu sadece Audio cd'den mi müzik atabiliyoruz bunlara yoksa mp3'de atabiliyormuyuz?atabiliyorsak bunu nasıl gerçekleştiricez?yani ben her şarkı atacağım zaman bir cd'ye bunu Audio olarak kayıt ettikten sonra mı atabilicem yoksa normal pc'deki parçalarıda ipoduma atıp dinleyebilirmiyim?bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.(Birde eğer sadece cd'den atılabiliyorsa bu adamlar benim hangi tarz müzikleri nasıl dinleyeceğime karar verme hakkına nasıl sahip oluyorlar?ben ister mp3 olarak atarım ister audio cd'den atarım onlara ne bunuda anlamamakla beraber yardımlarınızı bekliyorum)

•  iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

mert's ipod un altındaki music kısmını tıkla mp3 leri sürükle at içine...
  • mrb arkadaşlar bende ipod 3G var aleti alalı 2 hafta oldu biligsayara bağladığımda sorun olmuyordu fakat son 2 gundur bilgisayara bağladığımda bilgisayar aleti tanımaz oldu takınca saece aletin ekran ışığı yanıyor başka birşey yok arkadaşın biligsayarında denedim sorunsuz tanıdı benim bilgisayarda mı yoksa alette mi sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim!!!
  • merhaba.. ben iphone için itunes kullanıorm.. iphone umu takınca.. devices da iphone um gözüküo.. ancak mesela music e bastığım zaman.. listede gözüken müziklerin üstüne sollla tıklayamıorm.. yani ordan dinliyemiorm müzikleri... bu konuda yardımcı olabilicek biri var mı ???
  • selamlar

bende 4. nesil ipod nano var. buna resim attım ama içindeki resimleri yönetemiyorum. mesela tek tek silemiyorum illa hepsini siliyor. bunun bir çözümü varmıdır??

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilatay

selamlar

bende 4. nesil ipod nano var. buna resim attım ama içindeki resimleri yönetemiyorum. mesela tek tek silemiyorum illa hepsini siliyor. bunun bir çözümü varmıdır??

Teşekkürler..

aynı sorun bendede var arkadaşlar bir yardım lütfen ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilatay

selamlar

Teşekkürler..

yükledğin yeri şaşırtma ipod için nerde yukledysen resmı mesela C'de a klasöründe seçtin ipod a yüklerken ordan bi daha o dosyayı oynatma ve ipod dan bi kere o dosyayı seçtikten sora bi daha dknma resmi silmek ıstıyorsan ipod dan silemezsn o klasördn aç resmi sil sync ederken sildiğin resmi östermez
  • ya bn itunes a şarkı yüklüorum sürükleyip bırakıorum add to file dn yapiorumm yine d olmuo çalmio!ne olr yardımcı olun acaba limewiredn indirdiim için olabilr m???
  • Merhaba arkadaşlar, Itunes aracılığla ITouch'dan PC ye müzik veya videolarımı aktaramıyorum, Nette araştırdığıma göre çeşitli bazı programlar varmış bunu yapan fakat ben Vista kullanıcısıyım ve bunları kullanıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz acaba? Saygılar
  • Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Bende İpod nano var 16 GB bunun için İtunes 8 i indirdim. ipod nano kullanıcı el kitabında video felan yüklerken itunesten ipoda tıklayın, sonra sağ alt köşede option tuşuna tıklayın diyor, ordaki ayarlardan bahsediyor. Benim sorunumda tam burda başlıyor. Option ikonunu bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliorum.
  •  iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

arkadaşlar bu sorun nedir acaba bir bilginiz var mı??
    ipod touch 2g..
    JB yaptıktan sonra çıkmaya başladı her takışımda çıkıyor..
  • Merhaba şu an windows xpimde olan bütün müzik listelerini ve müzik bilgilerini hdd in diğer kısmındaki vistaya nasıl aktarabilirim şarkılarımın kendisi de farklı hdd de..

(yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 27 Şubat 2009; 23:01:26 >
  • selamlar
    ipod a parçaları atarken durup dururken bağlantı kopuyor
    sebebi nedir bilen var mı.
  • ben film atmaya calısıorm,birini attım fakat diğer 2 filmi atamıyorum .mp4 uzantılı ama sync deince atılmıyor sorunum nedri neden atılmıor şmdiden tşkkrler.
  • Forumdan bir arkadaştan 160 gb. classic aldım, bilgisayarıma kurmak için Türkçe İ-Tunes nerden indirebilirim, işletim sistemim Vista.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.