Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet sadece itunes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakaz

orjinali korumak adına...bu yapılanlar adam sana sattığı şeyi niye başkasında beleş görmek istesin ki

Ne alakası var ki??

İPod'a sadece online dükkandan mı müzik yükleniyor? Yükleniyorsa bile,

Şarkının lisansını almış ama, şarkıyı bilgisayarında da dinlemek isteyen, arkadaşının bilgisayarına yüklemek isteyen, ya da silinmeye karşı yedeklemek isteyen, Tatile çıkan, ipod da şarjı bitmek üzere olduğunu çok geç anlayan, yanına usb kablosunu ya da şarj cihazını almayı unutmuş ancak bilgisayarının tüm benliğiyle yanında olduğunu farkeden üstelik o şarkıyı gerçekten dinlemek isteyen..

Şarkının lisansını almamış ama, 24 saat içinde silecek olan, bunu yaparken nedensiz bir şekilde bilgisayarına kopyalama isteği doğan..

..birileri var bu dünyada emin ol.

• Bitter:
    şarkılar cihazdan bilgisayara alınmıyor değil alınıyor ama isim ve tagleriyle beraber değil. kodlarla işine yarayacaksa -ki hiç sanmam- kopyalayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

Bitter:
    şarkılar cihazdan bilgisayara alınmıyor değil alınıyor ama isim ve tagleriyle beraber değil. kodlarla işine yarayacaksa -ki hiç sanmam- kopyalayabilirsin.

Evet kodlarla alabiliyoruz Library'den ama yüklediğimiz formatta alamıyoruz sanırım.
  • touch hangi video formatlarını destekliyor acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

touch hangi video formatlarını destekliyor acaba ?

h.264 ve mpeg4 oynatabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bitter

quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

touch hangi video formatlarını destekliyor acaba ?

h.264 ve mpeg4 oynatabiliyor.

teşekkürler...
  • arkadaşlar benim sorum biraz basit olucak ama itunese giriyorum sol tarafta music, movies ve devamı var ipoduda baglayında sol tarafta oda çıkıyor ilk taktıgımda bütün şarkılar yüklenmiş gereksiz şarkılarda var şimdi ben bunları nasıl silicem ve teker teker şarkı atabilicem

teşekkürler

not:ipodu bagladıgımda sol taraftan giriyorum ve üstte summary ,music.movie ve devamı çıkıyor music e basınca şarkıların gözükmesi gerekmiyor mu?(
  • görünmüyorsa yoktur zaten. o da neden olmuştur, musics klasörün boştur ya da iTunes'un başvurduğu yer başka bir yerdir orda ne varsa alacağından boşalmıştır içi. otomatik ayarlıyken pek süürkle bırak şeklinde alamazsın şarkıları. manually manage demen lazım. restore edebilirsin en temizinden. ya da komple seç delete de. çok kolay yani. ondan sonra da manuel yapıp istediklerini alırsın.
  • quicktime ı bi türlü silemiyorum onu silmeden itunes yüklenmiyor older version cannot removed mesajı çıkıyor bi arkadaş anlatmış nasıl silineceğini ama yapamadım daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz lütfen.
  • benim sorunum da şu ben şimdi ipod da playlist oluşturdum fakat bunları nasıl sileceğimi bilmiyorum bilgisayardan ipoda attığım şarkılardan playlist oluşturdum??????
  • iPod'da oluşturduğun playlistleri iPod'u bilgisayara bağlayınca sol tarafta görebilir, istediğin gibi düzenleyebilir ve silebilirsin.
    Şarkılar sadece o playlistten silinmiş olur.
  • arkadaslar kafama bişey takıldı bu ipod shuffle da ekolayzer olmadıgı için müziklere itunes uzerınden ekolayzer eklenebiliyomuş bi yerde okumuştum sanırsam, biraz kurcaladım bulamadım varmı ölebişi bide size sorıyım dedım :S ??
  • arkadaşlar benim itouch ım var yeni aldım itunes 8 i indirdim kurdum falan video müzik fotoğrafları sync ediyor ama applicationsları appstoredan indirdim onları bir türlü itouch a atamadım sync ediyorum ama uygulamaları atmıyor ipoda bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden.
  • ipod nano 4.nesile neredeyse her yolu denedim ama video atamadım yeminle söylüyorum her ypşı demedim ama yok olmuyor....

lütfen yardım ????
  • ya arkadaşlar bana biri yardım etsin çırdırcam ya...

sorunum şu ben ipod nano 4g 16gb olanını aldım bende daha önce de ipod video 30gb vardı ve ona rahatlık total video convertor ile yaptığım mp4leri atıyordum ama bu ipod nano 4.nesil e bir türlü video atamadım ne iştir anlamadım gitti ya...
    denemediğim yol kalmadı neredeyse
    total video convertor
    aqa video convertor
    winavi mp4 video convertor hepsi ile denedim olmadı bunun özel bir yolu mu var bana biri yardım ederse sevinirim ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan15

arkadaşlar benim itouch ım var yeni aldım itunes 8 i indirdim kurdum falan video müzik fotoğrafları sync ediyor ama applicationsları appstoredan indirdim onları bir türlü itouch a atamadım sync ediyorum ama uygulamaları atmıyor ipoda bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden.

devices bölümündeki kendi aletinin menüsünün sonunda applications diye bir sekme var oradan tik atıp öyle yapman gerek.
  • Ben bi şey sormak istiyorum. Birkaç gün önce Nano chromatic 8GB aldım... Ama bu iTunes programı kafamı karıştırıyor, yani diyelim ki bilgisayarım göçtü ve format atıldı, ben de dolayısıyla iTunes'u yeniden yüklemek zorunda kalacağım bu durumda. E nolucak peki, şu anki iTunes'da bulunan bütün şarkıları, ayarlarını tek tek yaptığım şarkı isimlerini ve albüm kapaklarını kayıp mı edeceğim? Yani bilgisayara bi şey olursa ben mahvolurum ya... Nasıl bir anlayıştır bu yahu, ben kaç saat uğraştım bunları ayarlamak için...
  • İPOD NANOya oyun nasıl atılır bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

İPOD NANOya oyun nasıl atılır bilen varmı?

FLASH DOSYALARLA İPODA resim-müzik atmayı gösterebilecek adam varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.