Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itunes turkce var mı bilmiyorum, google dana ararsanız varsa bulursunuz umarım..

ipod vs. sarkılarınızı bilgisayar a geri yüklemeyi 'ipod access ' diye bir program ile yapabilirsiniz..bu da crack dosyaları ile google ile bulunabiliyor cok pratik...

benim sorunum ise ipod için mp4 film indiriyorum ama itunes libr ye yüklememe rağmen hatta itunes içinde izleyebilmeme rağmen ipod a atmak istediğimde ' bu video ipod da çalınamaz mesajı ' vererek yükleme yapmıyor .. ipod classic 160 gb ???

teşekkürler..
  • itunes 8.0 vista yı yeni kurmama rağmen çalışmıyor açılmadan kapaıyor ve hiç bir apple programı ne quicktime ne diğerleri çalışmıyor neden olabilir
  • ServicePack1 kurulu değilse kurup tekrar deneyin.Bende sorunsuz çalışıyor.
  • Vista'da en stabil çalışan itunes sürümü hangisidir ?
  • Ben 8.0 kullanıyorum gayet stabil.
  • slmm bn tunesi yeni yükledimde bilmiorum hiç nasıl kullanılıyo nerden mzk indircem
  • Hiç iTunes'tan müzik indirmedim ama bildiğim bişey var müzik indirmek için yabancı (Mümkünse ABD) hesabınızın olması gerekiyor.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.Bende kurdum itunes ama şarkıları nasıl ipoda aktaracağımı çözemedim.Sol taraftaki seçeneklerden ipodu işaretliyorum, sağ tarafta ipod, üstte şarkılar, resimler, video vb. seçenekler çıkıyor.Müziği seçtiğimde altta 5-6 adet dosya var fakat seçeneklerden en üsttekini seçmeden dosyalara müdahale edilemiyor.En üstteki seçeneği işaretleyincede İngilizce bir uyarı çıkıyor ve orada kalıyorum.Yani o uyarıda neyi seçeceğimi bilmediğim için devam edemiyorum.Eğer mümkünse bir arkadaşımız resimli bir anlatım eklesin ve bizi bu dertten kurtarsın.

quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Ben 8.0 kullanıyorum gayet stabil.

• iTunes'a video atmakla alakalı şu forumda neredeyse bütün soruları ve cevapları okudum, hepsini denedim ama hala video atamıyorum. işin garibi daha önceden canavar gibi atıyordum videoları. Avatar The Last Airbender'ın neredeyse bütün bölümlerini otobüste izleyerek bitirdim. Önceleri Super'i kullanıyordum. Sonradan 5-6 farklı program daha denedim. Burada tavsiye edilenleri denedim ama sonuç alamadım.

Üzerine sürüklüyorum videoları fakat atılamayacağına dair olan şekle dönüşüyor mouse'un imleci. Yahu artık bezdim. Nedir bunn çözümü?

edit: bu arada itunes 3rd gen alet. Bilgisayar ise XP sp3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teritori -- 1 Mart 2009; 5:07:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teritori

iTunes'a video atmakla alakalı şu forumda neredeyse bütün soruları ve cevapları okudum, hepsini denedim ama hala video atamıyorum. işin garibi daha önceden canavar gibi atıyordum videoları. Avatar The Last Airbender'ın neredeyse bütün bölümlerini otobüste izleyerek bitirdim. Önceleri Super'i kullanıyordum. Sonradan 5-6 farklı program daha denedim. Burada tavsiye edilenleri denedim ama sonuç alamadım.

Üzerine sürüklüyorum videoları fakat atılamayacağına dair olan şekle dönüşüyor mouse'un imleci. Yahu artık bezdim. Nedir bunn çözümü?

İTunesi aç Ctrl+O yap bide öyle atmayı dene eğer gene olmuyorsa çevirdiğin formatta sorun olabilir.

• Get infoda kapak resmi gözükürken ipod da gözükmemesinin sebebi ne olabilir ? Sadece 2-3 albümde bu sorun var, diğer albüm kapakları hem get infoda, hemde ipod da görüntüleniyor.
  • Belki boyutundan kaynaklanıyordur.
  • Yok hocam değil, normal gösteriyordu, o albüme şarkı ekledim göstermemeye başladı.
  • Tüm şarkılarda kapak resmi var mı?iTunestan shift ile albümdeki tüm şarkıları seç hepsine birlikte aynı kapağı koy o zaman düzelmesi lazım.
  • Hepsine tek tek kapak resmi ayarlamıştım, birde dediğiniz gibi deneyeyim, sonucu buraya yazarım.İlginiz için teşekkür ederim.
  • merhaba,

bilgisayarıma yüklediğim herhangi bir yazılımın içinde quicktime yüklediği zaman itunes'ım bozuluyor ve hiç açılmıyor. bu sorunu çözmenin tek yolu format atmak ama haftada bir format atmak istemiyorum. yüklediğim yazılım da oxford sözlük...

çözümü nedir bu sorunun...
  • sanırım bu konuya kimse bakmıyor
  • Konuya bakılıyor ancak benim gibi bu sorunu yaşamayanlar sorunu yaşamadıkları için nasıl çözüleceğini bilmiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orjinalden alıntı: teritori

iTunes'a video atmakla alakalı şu forumda neredeyse bütün soruları ve cevapları okudum, hepsini denedim ama hala video atamıyorum. işin garibi daha önceden canavar gibi atıyordum videoları. Avatar The Last Airbender'ın neredeyse bütün bölümlerini otobüste izleyerek bitirdim. Önceleri Super'i kullanıyordum. Sonradan 5-6 farklı program daha denedim. Burada tavsiye edilenleri denedim ama sonuç alamadım.

İTunesi aç Ctrl+O yap bide öyle atmayı dene eğer gene olmuyorsa çevirdiğin formatta sorun olabilir.

Thanks Dude!

• Ipod bilgisayara her bağlandığında taranması ve düzeltilmesi gerek diye bir uyarı çıkıyor, ben bunu es geçiyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl bir yol izlenmeli ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.