Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ipodumda doğal olarak müzik albümüm war
    baya müzik varken o dosyanın içinde biraz önce bi şarkı attım diğer şarkılar ipod da gözükmüyor ama ituneste gözüküyor nedir bu anlamadım
    bilen varsa lütfen acil bekliyorum !!
  • Merhaba,

Bende 1 adet ipod Touch var ve iTunes'a onu bağladığımda herşeyi çok iyi yapıyorum. Oyunları ve müzikleri rahatlıkla yüklüyorum.

Bunda sorun yok ama oğluma bir tanede iPod Nano aldık. Bunu bağladığımdada cihazı iTunes görüyor. Müzikleri yükleyebiliyorum. Sorunum iPod Nano için oyunları iTunes store'dan nasıl bulabiliyurum. Bunu beceremedim. iPod nano için olan oyunları nasıl bulup indireceğim acaba?

Teşekkürler...
  • benim ipod shuffle'ım var ve doğal olarak itunes kullanıyorum. ama ipodumu bi kere yere düşürdüm ve şu anda sadece 23 şarkı alıyo. bunu nasıl düzeltebilirim veya ipodummu bozuldu . :(
  • Arkadaşlar belki size çok basit bir soru gelecek ama ben bir türlü ayarlayamadım.. iPod touch ile şarkıları sırasıyla ya da play list.ten karışık çalsın istiyorum ama sadece ilk başladığım şarkıyı sürekli çalıyor..

Ne yapmam gerektiğini anlatırsanız müteşekkir olurum..
  • merhaba yaa benim yardıma ihtiyacım var=( ipod 120 gb var .. müzik konusunda problemim yok ama film atmak istiyorum yapamıorm.converter olark ne kullnmalıym..dizi atıcaksam da aynı şey geçerli mi? bide bende manually seçeneği tik'li değil yani direk sync yapıo..ama hiçbişeyi atamıorm video olrk bi converter denemiştim ama olmadı..convert ettkten sonra nerde bulunmalı o dosyalar? o konuda mı bi problem yaşıyorum anlayamadım..bana yardımcı olabrseniz çook seivnicem ..teşekkürler
  • Ezgi geçtiğimiz 30 sayfanın içinde en az 15 kere bu konudan bahsedildi. Kısa bi özet geçiyim manually seçeneği işaretli olsun. İnternette bulabiliceğin cucusoft ultimate DVD + video converter programını indir. Altyazıları dahi çeviriyo. Sonra mp4ipod foramtına çevirdiğin dosyayı ipodunun video bölümüne atıcan.

????Benim soruma gelelim çok aradım ama bulamadım. Mesela itunes da bi müzik sildiğimizde itunes un arşivinden siliniyo ben aynı zamanda bilgisayardanda silinmesini istiyorum bunun bi yolu yokmu. Çünkü dinlemek istemediğim müzikleri itunes da bulup siliyorum, sonra bide bilgisayarda bulup silmesi zamanımı alıyo.????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riots -- 18 Nisan 2009; 20:42:31 >
  • trineo, shuffle seçeneğini açarsan karışık çalar şarkıları,repeat i kapatman lazm
  • ıpodu taktıgımda tuneste gzkmüo baglantıyı kesmeyin dio eskiden böle bişe olmuodu içinde sarkılrda war ama silinsinmi die bile srmuo ne yapmalıyım?yardımcı olunnnn
  • Merhaba arkadaşlar,itunes'e şarkı atıyorum,genelde sorunsuz bir şekilde ipod a aktarıp dinliyorum ama bazı şarkıları formatı diğerleri gibi mp3 olmasına rağmen itunes'e atabiliyorum fakat sync yapıldıgında ipod da gözükmğyor şarkılar. bunun nedenini anlamıyorum.daha önce bu sorunla karşılaşan varsa yardım etsin lütfen . ipod'um nano 4.nesil
  • arkadaşlar herkese meraba
    itunes u ilk yüklediğimde sormuştu parçalar fln otomoatik bulunsunmu diye evet dedim güzelde oldu herşeyi buldu yükledi tamam ama şimdi o otomatik bulma zımbırtısını ben bulamıyorum her seferinde elle library e eklemek gerekiyor bu otomatik bulma olayı birkeremi çalışıyor yoksa benmi başaramıyorum ayrıca dizilerim filimlerim itunesda gözükmüyor bi türlü fortmalrı yüzündenmi acaba?
    birde Riots sorunun cevabını buldunmu paylaşırsan sevinirim benimde pc den silmek istediğim birçok parça var ve ayrı ayrı silmek zorunda kalıyorum
  • arkadaşlar ipod a video atamıyorum sorun ne anlamadm :(
    açıklarmınısz lütfen !
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremaciroglu

Merhaba arkadaşlar,itunes'e şarkı atıyorum,genelde sorunsuz bir şekilde ipod a aktarıp dinliyorum ama bazı şarkıları formatı diğerleri gibi mp3 olmasına rağmen itunes'e atabiliyorum fakat sync yapıldıgında ipod da gözükmğyor şarkılar. bunun nedenini anlamıyorum.daha önce bu sorunla karşılaşan varsa yardım etsin lütfen . ipod'um nano 4.nesil

Şarkıların sanatçı adı veya albüm adı olmadığında bazen gözükmüyor. Sağ click get info diyip sanatçı adı ekle(Bunu tüm şarkıları seçip aynı anda yapabilirsin). Alüm adını bilmiyorsan orayada sanatçı adını yaz.Ben öyle yapıyorum sorun olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Riots

????Benim soruma gelelim çok aradım ama bulamadım. Mesela itunes da bi müzik sildiğimizde itunes un arşivinden siliniyo ben aynı zamanda bilgisayardanda silinmesini istiyorum bunun bi yolu yokmu. Çünkü dinlemek istemediğim müzikleri itunes da bulup siliyorum, sonra bide bilgisayarda bulup silmesi zamanımı alıyo.????

Maalesef bunun bir yöntemi yok. Bence müsait olduğun zaman 1 saatini ayır ve PC'nde bir tane Müzik klasörü aç tüm müzikleri sanatçı adlarına göre kalasörlere koy o zaman bir şey aradığında çok kolay olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutanay

arkadaşlar ipod a video atamıyorum sorun ne anlamadm :(
    açıklarmınısz lütfen !

Video formatından dolayı atamıyorsundur. Total Video Converter'i tavsiye ederim filmleri iPodun formatına çevirmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

açıklarmınısz lütfen !

Video formatından dolayı atamıyorsundur. Total Video Converter'i tavsiye ederim filmleri iPodun formatına çevirmek için.

alakası yok 2 gün önce aynı programla çevirdiğm videoları attım
    ama bugun atamıyorum hafızası da var 80 gb müzik atabiliyorm ama video atmıyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomeryem

benim ipod shuffle'ım var ve doğal olarak itunes kullanıyorum. ama ipodumu bi kere yere düşürdüm ve şu anda sadece 23 şarkı alıyo. bunu nasıl düzeltebilirim veya ipodummu bozuldu . :(

Öncelikle geçmiş olsun.Pek düzeleceğini sanmıyorum ama Restore yap. Düzelmezse ve garantisi varsa servise gönder.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

açıklarmınısz lütfen !

alakası yok 2 gün önce aynı programla çevirdiğm videoları attım
    ama bugun atamıyorum hafızası da var 80 gb müzik atabiliyorm ama video atmıyor :(

iTunesta Sync Movies seçeneği kaldırılmamışsa atması lazım.Aklıma başka bişey gelmiyor.

• movies bölümünde sync movies bölümü işaretli deil
    ama hep öyleydi
  • quote:

movies bölümünde sync movies bölümü işaretli deil
    ama hep öyleydi

İşaretleyip yap olması lazım.
  • işaretleynce tüm library gitcek diye uyarı veriyor

başka alternatifi yokmu bunun ya ne saçma bişey video atamıyorum çeviri yaptığm videoları
    bilen yokmu arkadaşlar başka saçma sapan konularda 3-5 sayfa yazıyorsunuz ama !!
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.