Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ipod touchda müzik dinlerken kapatma tuşuna bastım ekran bembeyaz oldu tuşları çalışıor müziği açıorum ekran kilidini kaldırıorum beyazken ama ekranın beyazlığı geçmior lütfen yardım edin....
  • hard reset attım düzeldi ekranın beyazlığı arkadaşlar bu seferde kapatma tuşu sadece bastığımda ekranı kitliyor kapatamıorum cihazı lütfen yardım....
  • Selamlar ;

İpod 160 gb kullanıyorum ve dün geceye kadar hiç sorunla karşılaşmamıştım.Dün yeni albümler yüklemek için pc ile bağlantı yaptım fakat hiçbir tepki almadım.Bağlantıyı çıkarttığımda ipod ekran ışığı yanar halde kilitli olarak kaldı.Üstteki sviçten kilit açma falan işlemiyordu, bende menü ve ortadaki tuşa basarak kapattım.İkinci kez bağladığımda ipodda sorun var restore et gibi bir seçenek çıktı ama, buda işe yaramadı.Şu an pc ile bağladığımda da aynı sorunu yapıyor, bağlantı kurmuyor ve ipod donuyor.İpod bağlantıdan donduktan sonra menü ve göbekteki tuşa basarak yeniden başlatıyor dinliyorum, sadece pc ile bağlantı yaparsam donuyor.Bir iki gün önce itunes'un yeni versiyonunu yüklemiştim, acaba sorun yaratan bu mu ? itunes 8.2.0.23 versiyon olarak gösteriyor ve işletim sistemim Vista Ultimate.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Saygılarımla.

• aynı problem bizim bi arkadaşta da var

eğer çözdüyse sana pm atarım reef1905
  • Merhaba arkadaşlar;
    Benim sorunum itunes'un movies'i açmaması. Movies kısmına basınca hata raporu gönderiyor. Dünden beri böyle daha önce de olmuştu birkaç kere fakat sonra düzeldi. Bugün belki düzelir diye itunes'un son sürümünü de indirdim onu da yükledim fakat hala hata raporu gönderiyor. ipod'umu taktım(6.nesil 80gb) bakayım ne olacak diye bu sefer de yeni indirdiğim şarkıları attı ama yeni indirip convertlediğim videoları atmadı.

yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • yardımcı olacak kimse yok sanırım
  • Acil yardım artık !

Hala aynı durumdayım movies'im açılmıyor hata raporu gönderiyor ve ardından kapanıyor itunes'um... Şimdi de Converterım (Videora ipod Converter) da çalışmamaya başladı o da kapandı...
    Ne yapmam gerektiğini bilen var mı, lütfen.
  • acil yardım Ipod'u görüyor ama ne uygulama ne müzik atamıyor...
  • Arkadaşlar bende İphone'a müzik atmak istiyorum fakat buradan sonra yapacaklarımı bilmiyorum yardım ederseniz memnun kalırım..

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }
  • Lütfen yardım :(
  • Arkadaşlar çok önemli bilenler lütfen yardım etsin :(
  • Lütfen yardıım ..:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_dinamit

arkadaşalr ben pcye yeni format attım şimdi ipodumda bisürü appilication var itunes u tekrar kurdum zaten şarkılar gitti ama sync yapınca applicationlarda gidecek diye yapamıyorum ne yapacağım???

Aynı sorun bendede var ya pc'ye format attım ve ama eski müziklerimi silmeden yeni şarkılar atmak istiyorum ama
    Bu ve burdaki insanların sorunlarına çözüm yazılmadığı gibi benim problemimede yazılmaz herhalde. KİM BAKIYOR BURAYA YA?? BİZE BİR YARDIM ETSENİZ HOCAM YA NERDESİNİZ??!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: kubce

Arkadaşlar bende İphone'a müzik atmak istiyorum fakat buradan sonra yapacaklarımı bilmiyorum yardım ederseniz memnun kalırım..

kardeş yani bunun anlatımı muhtemelen önceki iletilerde vardır ama açıklayabildiğimce açıklayayım. ipodunu ( iphone yada sanırım fark etmiyordur ) bilgisayara bağlaman gerekli ben libraryden atmıyorum şarkılarımı o yüzden libraryden nasıl atılıyor bilmiyorum ama istediğin şarkıları yeni bir liste yapıp içine atarsan şöyle devam edeceksin; iphone'yi bahlayınca iphone'a gireceksin Music olacaktır muhtemelen orda istediğin listeleri seçip apply (sync'da olabilir) diyeceksin, olacağını zannediyorum. Umarım anlatabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vittoria -- 5 Temmuz 2009; 22:44:20 >

• sevgılı arkadaslar 1 seneden falzadır ıtunes kullanamıyorum kendı acer laptopumda. oncelerı yukluydu sorunsuz calısıyordu fakat 1 sene once durduk yere hata verdı nasıl bır hata ıphne 2g kullanıyorum ne zaman usb ıle baglantı kurdum durduk yere ya mavı ekran vermeye basladı yada devamlı kendısını resetledı baglantıyı cıkartmasam durmadan resetlıyodu kendını ınternette arastırdım fakat boyle bıseye raslamadım hıc bılen varmı acaba sorun neden kaynaklanıyor her usb gırısınıde tek tek denedım hepsındede aynı sorun.baska telefonlarıda bagladım onlardada aynı hataları alıyorum

saygılarımla.
  • Arkadaşlar ben 4 senedir itunes kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar ama geçen gün itunes açılmadı hata verdi 2 kere silip tekrar yükledim ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: abcde34

Arkadaşlar ben 4 senedir itunes kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar ama geçen gün itunes açılmadı hata verdi 2 kere silip tekrar yükledim ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

sıldıkten sonra belgelerım ıcerısındekı ıtunes klasoru olması gerek o klasorude tamamen dılıp tekrar dene buyuk olasılıkla olabılır.

• Arkadaşım daha çok yeni iPod aldı. Cuma gecesi iPod'una bir kaç şarkı atmış. iPod'la ilgili her şey gayet normalmiş. Fakat iPod'u ikinci takışından itibaren olay şu şekilde gelişmiş: Windows iPod'u görüyor ama iTunes görmüyor. Ben de iPod kullanıcısıyım ve birlikte sorunu çözmeye çalıştık. Evvela diğer bilgisayarında denedi, problem çözülmedi. Apple'ın sitesinde birebir bu sorunla ilgili çözüm önerileri bulduk, hepsini denedik ama fayda etmedi. iTunes'u silip yüklemeler mi dersiniz, iPod'u resetlemeler mi hepsini yaptık.

iTunes hala görmüyor makinesini ve dün bilgisayara bağlandığında tüm sorunlara ek olarak "music" dizini bozuk diye bir hata almış. Ne yapabiliriz acaba?

Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakaz

@emseth
    evet sadece itunes

kesinlikle katılıyorum sadece itunes te oluyor
  • arkadaşlar ipodumu daha bugün aldım yeni ikinci el.80 gb klasik itunesi açıorm sol tarafta devices bölümü çıkıormuş sanırım ama o bölüm bende cıkmıorm ilk ipod kullanışım hiç bişi bilmiorm kabloyu bağlıyorum ama çıkmıyor sync falan mı yapmam gerekiyor gerekiyorsa o nasıl yapılıor lütfen yardım biri yardım ederse çok sevinirim.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: toddanderson

Arkadaşım daha çok yeni iPod aldı. Cuma gecesi iPod'una bir kaç şarkı atmış. iPod'la ilgili her şey gayet normalmiş. Fakat iPod'u ikinci takışından itibaren olay şu şekilde gelişmiş: Windows iPod'u görüyor ama iTunes görmüyor. Ben de iPod kullanıcısıyım ve birlikte sorunu çözmeye çalıştık. Evvela diğer bilgisayarında denedi, problem çözülmedi. Apple'ın sitesinde birebir bu sorunla ilgili çözüm önerileri bulduk, hepsini denedik ama fayda etmedi. iTunes'u silip yüklemeler mi dersiniz, iPod'u resetlemeler mi hepsini yaptık.

iTunes hala görmüyor makinesini ve dün bilgisayara bağlandığında tüm sorunlara ek olarak "music" dizini bozuk diye bir hata almış. Ne yapabiliriz acaba?

Teşekkür ederim şimdiden.

Daha dün aynı problem abanda oldu galiba zaten itunes yenilenmek istiyordu yenisini indirdim çözüldü sanada öneririm ;)

Arkadaşlar benim bir sorum olacak yeniden, itunesta sarkının üstüne get info diip güzel güzel albüm fotoğrafını koyuyordum, 3 defa yapabildim sync dedim sonra başka şarkılar attım ve yeniden albüm kapağı koymak istedim ama bu sefer olmadı itunes hesabına ihtyacınız var diyor galiba ne yapacam ben, itunes hesabı alamıyorumda kredi kartı istiyor..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.