Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb.. 80 gb ipod classic 6. nesil war... sorunum ipodumu pcye bağlıorm ipodun ekranında bağlı yazıo 2 sn ye sonra bağlantı kesiliyor diyor bu yüzden hiç bişi atamıorm.. başka bi pcden deniyince oluyor ama.. bu arada bnm pc xp sp3 denediim pc xp sp2... ayrıca bilgisayarımdada gözükmüo ama ituneste gözüküo.. yeni sürümünüde denedim... itunesi silip yeniden yükledim.. silince bilgisayarımda çıktı ipod klasörü ama çift tıklayınca açmıo... werceğiniz cwplara şimdiden tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.z.n -- 20 Temmuz 2009; 22:21:18 >
  • arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra itunes de müzşk,videolarım gözükmüyor ama ipod touchumda hepsi duruyor itunes ın en son versiyonu yüklü ve firmware de 3 nasıl back up alabilirm itunes de müzik ve videoları göstermek için
  • bnm de itunes yeni versiyon mzk silemiorum ipoddann yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellifain

bnm de itunes yeni versiyon mzk silemiorum ipoddann yardımcı olur musunuz

itunes kütüphanesinden siliceksin silmek istediğin şarkıyı,
    zaten uyarıyo, şarkı ipodundan da silinicek diye, sadece remove u tıklıycaksın
    edit: tabi şarkıyı kütüphaneden kaldırdıktan sonra senkronize ediceksin ipodu tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint jimmy -- 19 Ağustos 2009; 15:10:05 >
  • Arkadaşlar benim iki sorum olacak;

1)Ben albümlere artwork eklemek için grid şeklindeyken albüme girip soldaki artwork kısmına sağ tıklayıp get info diyorum oradan ekleyip seçiyorum.Fakat iPod a attığımda sadece albümün ilk şarkısında artwork oluyor.Yapılışda bir hatamı yapıyorum yoksa tek tek her şarkıya ellemi yapmak gerekiyor?

2)Bilgisayarda bulunan dizileri direk olarak 'TV Shows'a ekleyemiyorum.'Movies'e ekliyorum.Oradan seçip 'Get Info' diyorum, Show, Season Number felan onları giriyorum fakat gene de Film olarak kalıyorlar.'TV Shows' a eklemek için ne yapmalıyım?

Şimdiden Teşekkürler...
  • Merhaba.
    ıpod nano 4gb kullanıcısıyım.
    İTunesi yükledim fakat ıpodu bilgisayara baglayamıyorum donanım yüklenmiyor hiçbir zaman neden böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckys

Arkadaşlar benim iki sorum olacak;

1)Ben albümlere artwork eklemek için grid şeklindeyken albüme girip soldaki artwork kısmına sağ tıklayıp get info diyorum oradan ekleyip seçiyorum.Fakat iPod a attığımda sadece albümün ilk şarkısında artwork oluyor.Yapılışda bir hatamı yapıyorum yoksa tek tek her şarkıya ellemi yapmak gerekiyor?

2)Bilgisayarda bulunan dizileri direk olarak 'TV Shows'a ekleyemiyorum.'Movies'e ekliyorum.Oradan seçip 'Get Info' diyorum, Show, Season Number felan onları giriyorum fakat gene de Film olarak kalıyorlar.'TV Shows' a eklemek için ne yapmalıyım?

Şimdiden Teşekkürler...

1) İlk önce bir albüm içerisindeki tüm şarkıların tag'lerini değiştir, yani albümdeki şarkılarının tümünün albüm ve sanatçı isimleri aynı olsun ondan sonra itunes'e atıp get info'dan artwork eklediğinde hepsine birden eklenir.

2) Böyle bir şey hiç duymadım, dizileride movies'e atmak zorundasın, tv shows ancak itunes'ten indirilenlere izin veriyor diye biliyorum.

• Arkadaşlar benimde sorunum şu ;

Örneğin bir albümde 15 parça var , ve ben tüm parçaları itunes e göderiyorum Lakin itunes 1 parça eksik yükleme yapıyor.(Şarkılar aynı albümden farklı değil.) Bakıyorum bu hangi şarkı diye onu tek olarak atmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Şarkı mp3 şeklinde. Sizlerdede bu tür sorun oluyormu ?

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? İlginiz adına şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybursa

Arkadaşlar benimde sorunum şu ;

Örneğin bir albümde 15 parça var , ve ben tüm parçaları itunes e göderiyorum Lakin itunes 1 parça eksik yükleme yapıyor.(Şarkılar aynı albümden farklı değil.) Bakıyorum bu hangi şarkı diye onu tek olarak atmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Şarkı mp3 şeklinde. Sizlerdede bu tür sorun oluyormu ?

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? İlginiz adına şimdiden teşekkürler

Albüm ve sanatçı isimleri farklı olabilir, düzenleyip atmayı dene.
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Pcye format atmam gerekiyordu ve format atmadan touchımdaki dosyaları yedeklemeyi unuttum.Şuan touchı usbye taktığımda itunes tanımıyor ve sağ altta bu aygıt düzgün çalışmayabilir diye bir yazı çıkıyor.Bu sorunumu nasıl halledebilirim ve içindeki dosyaları kaybetmemem için ne yapmalıyım??
  • birdenbire düzeldi,pc tanıdı sonrada itunes.Anlamadım açıkçası ve dahada güzeli ipodumdaki şarkılar silinmedi,fakat şuan yedeklemek istiyorum fakat library kısmı boş,ipodumdaki şarkıları oraya nasıl aktarabilirim?
  • arkadaşlar ipod touch ım var evde kendim j ailbreak yaptım. fakat itunes a baglanmak istediğimde baglanamıyor.uygulama indirilemedii tunes store uygulayı actığınızda indirme için kullanılabilir olacaktır.
  • mrb arkadaşlar..aranızda windows 7 kullanan arkadaşlar var mı?ben windows 7 yi yükledim fakat itunes ta sorun yaşattı..şarkıları atamıyorum..itunes acaba windows 7 ye uyumlu değil mi?
  • ipod touch 2g aldım resim yukleyemıyorum detaylı bı sekılde anlatırsanız sevınırıö
  • Böylemı ılgılenıyorssunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regola5

Böylemı ılgılenıyorssunuz ?

Kimse burda sizle ilgilenmek zorunda değil, forumda kaç tane konu var bunula ilgili, siz yorulmayın ben bulayım size bir tane;

http://forum.donanimhaber.com/m_18307881/tm.htm
  • Hee başladın gene
  • arkadaşlar itunes de 13001 hatası alıyorum şarkı ya da video yükleyemiyorum ipoda hata veriyo itunes 9.0 ve fw olarak da 3.1 olmasına rağmen aynı hatayı almaktayım.cihazı restore edip öyle denedim yine aynı hatayı aldım,başka bilgisayarda denedim yine aynı hata kafayı yicem.bu hata kodunun bir çözümü yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensible13 -- 14 Eylül 2009; 11:05:44 >
  • Bilgisayardan şarkıları silince yanında ünlem çıkan şarkıları nasıl iTunes listesinden silebilirm? Yani nasıl ilk yüklendiğinde bilgisayarımdaki şarkıları taradığı gibi tekrardan taratabilirim, refresh gibi?
  • itunes 9.0 sürümünü yükledim fakat itunes store kısmında "App Store" ve "iTunes U" var fakat Apple'ın kendi sitesinde "Movies" "TV Shows" vs. seylerin oldugunu gordum bende neden gözükmüyor çok karıştırdım bir türlü bulamadım.iTunes helpte dahi gösteriyor ama programdayken göstermiyor sebebini bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.