Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cahilliğimi bağışlamanızı istiyorum.
    daha önce hiç apple kullanmadım. (creative kullandım) ve dün ipod touch siparişi verdim.
    albümleri nasıl atıcam, itunes'la nasıl senkronize edicem hiçbir bilgim yok.
    forumu okudum ama en basından hiç bilmeyen birine göre anlatılmamıs sanırım.
    o yüzden sizden ricam en basit şekilde anlatırmısınız bana?

Şimdiden çok teşekkür ederm (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

arkadaşlar bilgisayar başındayken itunes programı ile müziklerimi dinliyorum.şimdi gelelim problemimize;şarkıyı açtığımda program kendi bünyesine şarkıyı kopyalıyor.programı yüzlerce defa açıp kapatsam da şarkı orada duruyor.

resimli anlatım;

http://i38.tinypic.com/eplzc.png

http://i35.tinypic.com/nqzg9d.png

lütfen yardım edin

up

• arkadaslar itunes e attigim muziklerin bulundugu surucuyu degistirmek istiyorum.
    itunesteki muzikler gidecek.muzikleri toplu halde geri getirmemin bir yolu varmi?
    yoksa tek tek yeniden itunese atmammi gerekecek.
  • Arkadaslar itunes'la attıgım şarkıları silemiyorum!.. biri şu işi bana anlatsın
  • bende yeni shuffle aldım kendime bilgisayara itunes yükledim fakat şarkıları music kısmından tek tek sürükleyerek ipod kısmına atamıyorum. . o şekilde olmuyor. . acaba bu şarkıları itunes dışında atmanın yolu varmı? veya sürükleyerek atmak için birşeyler mi yapmam gerekiyor programdan anlamış değilim? kullanan bilen varmı acaba??
  • arkadaşlar yeni itouch aldım. itunes giriyorum kayıt olmak için kredi kartı no mu adresi falan yazıyorum ama o ekranda "payment vs." die bişey yazıyo girdiğim bilgiler kabul edilmiyo ama bilgiler doğru adamlardan parasıyla alışveriş yapıcam onuda kabul etmiyolar ya. türkiyeden itunes e kayıt olamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht23

arkadaşlar yeni itouch aldım. itunes giriyorum kayıt olmak için kredi kartı no mu adresi falan yazıyorum ama o ekranda "payment vs." die bişey yazıyo girdiğim bilgiler kabul edilmiyo ama bilgiler doğru adamlardan parasıyla alışveriş yapıcam onuda kabul etmiyolar ya. türkiyeden itunes e kayıt olamıyor muyuz?

Amerika kısmına girip fake bir adresle resmi siteye kaydol.

Forumdaki 25.765.643.902 kişi bu yolla kaydoldu :)
  • arkadaşlar ben ıpod touch 8gb yeni aldım.ama ben hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum.oyunu appstoredan indiriyorum itunesden .sonra uygulamalardan hepsini seçip apply yapıyorum ama ıpodda çıkmıyo ne yapabirim acaba sorun ipoddamı beni aydınlatırsanız sevinirim yanlız biraz çabuk olun lütfen kafayı yicem
  • İpod shuffle ım war fakat itunes ii tam werimli kullanamıyorum format atııktan sonra normal kullanmaya başlıyorum fakat belli bir süres onra ipod umu taktıktan sonra hata raporu weriyor Programı sildim tekrar yükledim olmadı farklı bir program indirdim degişmedi heralde sistemimne bi sorun war napmam lazım acaba????? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92ist -- 7 Aralık 2009; 17:50:02 >
  • selam arkadaşlar
    bir sorum olacaktı.
    ipod classici usb den bağlıyorum itunes açılıyor ama devicesteki ipod linkine tıklayınca direk ipodu kaldırıyor. bunu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
  • slm arkadaşlar benn geçen gün hepsiburada dan ipod clasic 160 gb aldım.ürün daha elime meçmedi ama aklımda birçok soru işaretleri var. almakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum inşallah ürün geldikten sonra pişman olmam. neyse ben ilk kez ipod kullanacağım için pek bi bilgim yok nasıl kullanılır nasıl müzik atılır tek bildiğim itunes olmadan diğer müzik çalarlar gibi kopyala yapıştır la müzik atılamıyormuş galiba. işte aklımdaki soru işaretleri de bundan geliyo. yani ben ipod da başka bilgisayrlardan müzik atmak istedğimde illa itunes u mu kurmam gerek? bide ipod da krsan müzikleri çalıştırıyormu? illa internetten para ile aldığımız müzikler mi lazım? sizden acil cvp bekliyorum sizce ii mi yapmışım almakla kötü mü? müzik dinlemeyi çok seviyorum ve müziklerim hep yanımda olsun her an istediğimde dinliyim istediğim için ipod almaya karar verdim umarım doğru yapmışımdır...

• arkadaslar benimde bir sorum var itunes ilk acılırken bütün müzikleri bilgisayarımda taradı ve listeledi ama bunların hepsini seçip sildim bunları tekrar nasıl geri getirebilirim.
  • arkadaslar allah askına yardım edin liste gitti tekrar geri getiremiyorum lütfen acil yardım
  • file ordan add folder to library demen gerek kardeşim 1 haftada zar zor örendim şeylerden biri ne zor şu itunes yaa
  • kaç yerde sordum kimse cevap yazmıyor saolsun arkadas yazmış burada bilgi paylasımı olmıcaksa ne anlamı kalır bu sitelerin bir tane daha sorum olucam üstad bazı şarkıları calmayıp onları atlıyor neden yapar bunu çözemedim bir türlü bir de mutlaka gerekli olan app games utilityleri söylermisiniz makinada jb yok olmıcakta ücreti ile alıcam teşekkürler
  • artı özelliklere sahip hesap makinası
    güncel haber applerinden herhangi birtanesi
    word pdf doc. görüntüleyicileri

uygulama çok.. ihtiyacın olan bişeyde aklına geleni appstore search e de yaz... farklı alternatif sunmuşluğu vardır...
  • Selam
    Arkadaslar bir sorum var itunes hakkında.İtunes den iphone numa album atamıyorum.Playlist artist ve genre secenekleri var ama album yok.Varmıdır bunun bir ayarı yada baska bir yolu?

• @Sascohiba ; sen bi aletın hafızasına baksana :)

Arkadaşlar benimde bir sorum var !! Bilgisayarıma format atıldı İtunes silindi yenisini yüklediğimde ne gibi önlemler almalıyımki ipod daki müziklerm felan silinmesin.Geçenlerdede aynısı başıma gelmişti bi yolunu bulup düzeltmiştim ama şuan hatırlamıyorum birileri bana yardım ederse sevınırım itunes mi yükliyim yoksa başka programlar felan mı ??
  • Şarkıları ve videoları Sync ile yüklüyorsanız, hepsi silinir sanırım.
    En iyisi sürükle bırak ile yüklemek.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.