Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: barakull

selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?

Tüm otomatik senkronize özelliklerini seçili olarak işaretlemeyin.

nerden yapacam onu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?

Tüm otomatik senkronize özelliklerini seçili olarak işaretlemeyin.

nerden yapacam onu?

Benim de buna ihtiyacım var, iPod'u bağlıyorum hemen operasyona girişiyor. Ben iTunes'de yaptığım her işlemi iPod'a yansıtmak istemiyorum ki.

• Summary deki Manually manage music and videos seçili olsun.
  • selamlar 7 8 sayfa okudum fakat istediğim cevapları tam alamadım okumaktan gözlerim yoruldu. eger sordugum sorular vrsa özür dilerim.
    1 format attım i tunes yükledim listelerim gitti. eger bunun saklama yolu varsa bi dahaki formatta işime yaraması için nasıl oldugunu anlatabilir misiniz
    2 ipoda video atamıyorum bu video formatıyla mı alakalı yoksa ben mi bilmiyorum
    3 kulaklıkların sanırım etrafı hamur gibi bi şeritle kaplı arkadasın biri tırnak attı ve bi daha hayır gelmedi söküldü hamurları. daha sonra bende simetrik olsun diye diğerini söktüm. ama kulaklarımı cok acıtıyo. bu yüzden yeni bi kulaklık önerebilir misinz.
    ayrıca belirteyim ki itunes kadar zor ve yorucu dandik bi program görmedim daha önceden bilseydim cihazı almazdım. sony xplod cd calarım vardı arabada. o yüzden aldım gercekten mükemmel senkronize oluyolar ipodu şarj ediyo. sen kumandadan şarkı deiştirmeye basıyosun o direk otomatik ipoddan deiştiriyo sarkıyı falan mükemmel de i tunes neden bu kadar gereksiz zor olmus anlamadım. alet bende 1 2 senedir var 3 4 kez i tunes acmıslıgım var artık kullanmıyorum nerdeyse cok üşeniyorum şarkı yükleyip silmek zor geliyo itunes yüzünden verdiğim 500 küsür liraya acıdım bilseydim almazdım
    bu arada tam modelini bilmiyorum ama classic sanırım kücük ince kibrit kutusu gibi 8gb siyah ipod um eger yardımcı olursanız sevinirim

• iTunes için çok önyargılı konuşmuşsunuz, püf noktaları bildikten sonra gayet de güzel 1 program.
    iPod da sıradan 1 mp3 çalar değil, bence iTunes ile piyasanın en iyi ikilisiler.
    Müzikleri ve videoları elle atmak için, yani otomatik senkronizasyonu engellemek için Summary deki Manually manage music and videos seçili olsun, sürekle-bırak ile video ve şarkıları atabilirsiniz böylece.
    Videolar mp4 ve 320x240 piksel olsun, zaten uyumlu olmazsa atamazsınız.
    Arkadaşım da iPhone da bu basit şeyleri beceremiyordu, çünkü püf noktaları bilmiyordu, dün gösterdim kendisine, artık herşeyi kendisi yapar.
    Formattan sonra, iTunes i tekrar kurup, iPod u ilk bağladığınızda, program size gerekli şeyleri soruyor, bunları okuyarak uygulayın.
  • kusura bakmayın,yeni aldım...başlığı da takip ettim ama bazı şeyleri beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.

hesap açtım.ülke TR olarak.kredi kartsız.sorun yok.
    beleş uygulamalarda hoşuma gidenleri indirdim.
    aplications başlığı altında indirdiğim 27 adet uygulama duruyor.ancak bunları ipoduma atamadım.nasıl yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cco

kusura bakmayın,yeni aldım...başlığı da takip ettim ama bazı şeyleri beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.

hesap açtım.ülke TR olarak.kredi kartsız.sorun yok.
    beleş uygulamalarda hoşuma gidenleri indirdim.
    aplications başlığı altında indirdiğim 27 adet uygulama duruyor.ancak bunları ipoduma atamadım.nasıl yapıcam?

itunestan app bölümüne gel ordan işaretle sync yap.
  • Cuma günü ipod touch'ım ulaşacak. Hem ev hemde iş bilgisayarımda , iki bilgisayardaki itunes içeriklerinin birbirine karışmaması için yapmam gereken birşey var mı? Ağırlıklı olarak evdeki bilgisayarımdan şarkıları yükleyip düzenleyeceğim. İşyerimde ise ağırlıklı olarak şarj edip, program yükleyeceğim. Ne yapayım? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirkeliPiyaz -- 9 Mart 2010; 14:35:03 >
  • Bir sorum daha var. Elime ulaşacak ipod touch 3G (3.1.2 FW) bilgisayara takar takmaz, otomatikman firmware'i 3.1.3'e yükseltmeye başlayacak mı? Ben henüz 3.1.3'e çıkmak istemiyorum. Update yapmasını engeleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirkeliPiyaz

Bir sorum daha var. Elime ulaşacak ipod touch 3G (3.1.2 FW) bilgisayara takar takmaz, otomatikman firmware'i 3.1.3'e yükseltmeye başlayacak mı? Ben henüz 3.1.3'e çıkmak istemiyorum. Update yapmasını engeleyebilir miyim?

Otomatik yükseltmez, aleti bilgisayara takarsın ufak bi pencere belirir yükseltmek ister misiniz 3,1,3e diye, sen çarpıya basar kapatırsın o pencereyi. Sana sormadan fw update'i yapmaz itunes.
  • Arkadaşlar haftasonu ipod touch sahibi oldum. Bir sorunum var , yardım rica ediyorum.

Sıkıntım şu; işte ve evde aynı ipodu farklı bilgisayarlara takarak kullanmak istiyorum. Evdeki şarkı albümlerimi ipoda attım, internetten programlar indirdim kurdum. İşte ise tektük albümler var. İşyerindeki bilgisayara ipodu bağlayınca, itunes senkron yapma aşamasında, cihazın içinde olanı silip sadece işyerimdeki albümleri ipoda atmak eğiliminde. Bunu nasıl hallederim? Evden attığım albümler kalsın, onları silmeden yanlarına işyerimdeki albümleri atsın istiyorum, ya da yeni fotoğrafları, programları?
    Birde benim cihaz Amerika'dan geldi, bunun ne kadar garantisi kaldığını gösteren bir sayfa varmış, geçenlerde denk gelmiştim ama sitesinden bir türlü ulaşamadım, bu sayfanın adresini bilen var mı?
  • Ipod'umda bütün şarkıların ID Tag'ları tam (Sanatçı, albüm vb.) şu Cover işini daha kolay yapmanın bir yolu yok mu ya ? İlla kendimiz bulup mu ekliyicez teker teker .
  • Selam arkadaşlar ipodda müziklerimi sync yapıp çok güzel atabiliyorum ama video ve resimlerimi atamıyorum videolarıma tik attıktan sonra sync diyorum ama olmuyor yinede. Resimlerimi hiç göremiyorum nasıl hallederim yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

Selam arkadaşlar ipodda müziklerimi sync yapıp çok güzel atabiliyorum ama video ve resimlerimi atamıyorum videolarıma tik attıktan sonra sync diyorum ama olmuyor yinede. Resimlerimi hiç göremiyorum nasıl hallederim yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Tşk ederim hallettim arkadaşlar. İyi forumlar.
  • Arkadaşlar itunes'a bir sanatçının albümlerini hardiskimde bulunan yerinden sürükleyip bırak yaparak atıyorum. Gayet güzel Music bölümünde albüm yer alıyor. Fakat iş bu sanatçının başkaları tarafından yapılmış remixlerini atmaya gelince, bir dosyada oluşturduğum 20 remixi music bölümüne sürükleyip bırakınca, bir tek albüm adı altında değilde 10 ayrı albümmüş gibi remixi yapanların adına albüm oluşturuyor. Böyle oluncada karmaşa yaşanıyor. Bu farklı farklı içerikli remixleri nasıl bir tek dosyanın altında toplayıp itunesa atabilirim?

Birde bazı albüm coverlerı 300x300'den büyük olsada ipodda görülebilsede bazıları görülmüyor. Bu görülmeyenlerin albüm kapaklarını değiştirmek için 300x300 olanları itnues üzerinden sürükleyip solda yandaki bölüme atıyorum, ama eskilerinin üstüne yenilerini algılamıyor, yani değişmiyor, ne yapsam? Teşekkürler.

• Arkadaslar 1 iTunes a 2 ipod bglanazmı? Bir yntemi yokmu bunun?
  • this application is not compilication with this ipod " hatası için ne yapmalıyım.
    ve
    iTunes'tan yüklediğim free application'ları nasıl touch'a atabilirim

teşekkürler;.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessy -- 11 Nisan 2010; 19:06:43 >
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olucak dı size.
    Ben ipod touch 8 gb aldım itunes programını kurdum son sürüm yalnız ne bişi atabiliyoprum ipoduma ne de bişey yükleyebililrim program ingilizce ayrıca üye hesabı gerekiyor oda paralı sanırsam galiba en yapıcağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Arkadaşlar itunes'a bir sanatçının albümlerini hardiskimde bulunan yerinden sürükleyip bırak yaparak atıyorum. Gayet güzel Music bölümünde albüm yer alıyor. Fakat iş bu sanatçının başkaları tarafından yapılmış remixlerini atmaya gelince, bir dosyada oluşturduğum 20 remixi music bölümüne sürükleyip bırakınca, bir tek albüm adı altında değilde 10 ayrı albümmüş gibi remixi yapanların adına albüm oluşturuyor. Böyle oluncada karmaşa yaşanıyor. Bu farklı farklı içerikli remixleri nasıl bir tek dosyanın altında toplayıp itunesa atabilirim?

Birde bazı albüm coverlerı 300x300'den büyük olsada ipodda görülebilsede bazıları görülmüyor. Bu görülmeyenlerin albüm kapaklarını değiştirmek için 300x300 olanları itnues üzerinden sürükleyip solda yandaki bölüme atıyorum, ama eskilerinin üstüne yenilerini algılamıyor, yani değişmiyor, ne yapsam? Teşekkürler.

Şarkıları ctrl+tıklama ile tek tek seçip sağ tıklayıp get infoyu seçip hepsinin albüm bilgilerini aynı yapabilirsiniz

• arkdaslar ben iphone uma itunes den bırden fazla muzık atarken yarım kalıyor 2 sarkıdan sonra ve The iphone cannot be synced the device time out yazızı cıkıyor oysakı tel hala baglı.bazı sarkılarıda tek atabılıyorum fakat baska bır sarkı atınca bır oncekı telden sılınıyor bu yontemde ıse yaramıyor ne yapmam gerek bır turlu anlayamadım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.