Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba acil bir durum var itunes kullanmayı bilmiyorum bir ipoda resim yüklemeye çalışırken ipoddaki resimleri sildim
     iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

buradaki apply tusuna bastım orda replaced falan birşeyler yazdıgını görüp herhalde ipoddaki resimlerler benim resimlerim yer değişçek diye düşündüm ama benim resimler ipoda gitti ipoddaki resimler silindi onları geri getirmnin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replica!

arkadaşlar merhaba acil bir durum var itunes kullanmayı bilmiyorum bir ipoda resim yüklemeye çalışırken ipoddaki resimleri sildim
     iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

buradaki apply tusuna bastım orda replaced falan birşeyler yazdıgını görüp herhalde ipoddaki resimlerler benim resimlerim yer değişçek diye düşündüm ama benim resimler ipoda gitti ipoddaki resimler silindi onları geri getirmnin bir yolu var mı?

Sil demedikçe gitmez benim bildiğim ben ipoduma resim atarken direk gönderirdim üzerine eklerdi aynı isimle bile olsa parantez içinde rakam yazardı sen silmişsin dostum direkt onu..
    http://www.teknodonanim.com/forum/iphone-uygulamalari-1694/87855-itunes-ile-zil-sesi-olusturma.html#post112893

• iphonumu bil.la sync yaptım geçenlerde ..
    ayarlardan sadece fotograflar,contacts ve app ler için sync yapılmasına ayarladım.merak ettiğim olay ; telime yaklaşık 50-60 tane app yüklemiştim(kendi wifisinden) bunlar sync yapınca bilgisayarda da görünür oldu haliyle ve bu işlem baya bi uzun sürdü .

acaba telefonda yaklaşık 2gb yer kaplayan bu appler şimdi bilgisayarda da yer kaplıyormu ,kaplıyorsa nerede depolanıyor ???yoksa sadece itunesda isim olarakmı gözüküyor bir türlü bulamadım .yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar yer sıkıntım var eğer bilgisayarda da kaplıyorsa bunları bulup silmem gerekecek..
  • iTunes'ta bi dosyaya sağ tıklayıp Get Info diyorum. Sesini yükseltiyorum yada artworkünü değiştiriyorum. Değişiklikler uygulanmıyor. Tekrar baktığımda eski halinde görüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • Bir tanidigin cocugu sifreyi ust uste yanlis girmis. Dolayisiyla'da simdi ipod'u itunes'a baglamam gerekiyor. Simdilik burodayim. Burodaki pc'ye itunes kurdum acabilirim belki deyip.
    Ordada yazan sey itunes'a ipod'un sifreli oldugu icin baglanamadigini yaziyor.

Bu durumda sanirim DFU'mu yapmam gerekiyor?
    Yoksa evdeki her zaman itunes'a baglandigim pc'den mi baglanmam gerekiyor? Bir faydasi olur mu evden baglanmayi denesem?

Birde eger DFU ile resetlersem icindeki programlar sarkilar felanda silinir mi?
    Ya da icindekileri silmeden baska bir yolu varmi?

Umarim yardimci olabilecek birileri cikar.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ediyorum..
  • arkadaşlar acil yardım çıldırmak üzereyim 2-3 gündür ipod shuffle ıma müzik atamıyorum.. 2-3 gün önce 3. nesil shuffle aldım müzik atma için bayaa uğraştım ve sonunda atabildim.. burda auto sync ı kapatmanız önerilir diyordu yaptım oldu o konuda bir sorunum yok.. 2. nesil shuffle ıma da başka müzikler atmak istiyorum ama atamıyorum.. 3. nesil e yaptığım gibi auto sync ı kapatamıyorum.. taktıktan 3-5 saniye sonra yukarıda sync is complete ve altında da OK to disconnect yazıyor ve shuffle ın bilgisayar ile bağlantısı kesiliyor(yani bilgisayarımda göremiyorum).. 3. nesil in auto sync ını kapattıktan sonra sync is complete yazıyor ve altında da eject for disconnect yazıyor ve müzikleri atabiliyorum.. ne denediysem auto sync ı kapatamadım bilgisayarla bağlantısı hemen kesiliyor ve değişiklik yapmaya çalıştığım zaman da bağlı değil diyor.. acil yardımlarınızı bekliyorum çıldırmak üzereyim.. bu arada itunes un apple ın sitesinde bulunan son versiyonunu kullanıyorum..

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1aliali -- 29 Mayıs 2010; 16:09:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suleyman_k

iTunes'ta bi dosyaya sağ tıklayıp Get Info diyorum. Sesini yükseltiyorum yada artworkünü değiştiriyorum. Değişiklikler uygulanmıyor. Tekrar baktığımda eski halinde görüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

Benim tahminime göre o şarkılardan dolayı! Benim de başıma böyle bir olay gelmişti. Şarkıyı başka bir yerden indirdim sorun düzeldi.. Eger bütününde öyle oluyorsa itunes i sil tekrar yükle derim (ki sen bunu yapmışsındır)
  • Ya bu bölüm iyice çorba olmuş. Çok farklı sorunlarla karşı karşıya kalmışsınız. Yeni alıp da nasıl resim video yüklenmesi gerektigini bilmeyenler bile var... Bu konunun içinde başka konular da olsa iyi olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fighter1450 -- 7 Haziran 2010; 17:08:27 >
  • Merhabalar sonunda 64 gb 3g touch ıma kavuştum , ancak i-tunes u yüklemeden bilgisayara bağladım aleti , bu durumda i-tunes u yüklemem alete bir zarar verir mi ? yoksa şarjının tamamlanmasınımı beklemeliyim.Daha yeni geldi alet ne kadar şarj da tutmam lazım ?
  • Selamlar itunesdan şöyle bir hata alıyorum şarkı atmaya calısınca bazı sarkılarda yapıyor
    There is not enough room on ''ISMAIL'' to copy all of the requested files.İtunes will copy as many files a possible.
    Çözüm nedir neden kaynaklıdır
  • arkadaşlar 2 sorum var
    1-soldak menüde devices bölümünün altında ipod çıkması lazım ama çıkmıyor nasıl çıkar
    2-galiba o çıkan menüden ayarlıyoruz şarkı vs.. şeyleri vuvuzella diye app indirdim bir türlü kuramıyorum (pc ' ye )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

Merhabalar sonunda 64 gb 3g touch ıma kavuştum , ancak i-tunes u yüklemeden bilgisayara bağladım aleti , bu durumda i-tunes u yüklemem alete bir zarar verir mi ? yoksa şarjının tamamlanmasınımı beklemeliyim.Daha yeni geldi alet ne kadar şarj da tutmam lazım ?

Arkadaşım aldığın cihazın içinden çıkan kullanım kılavuzuna baktın mı? Ben ilk aldığımda yaklaşık 3 saat beklemiştim. iTunesi ister önceden yükle ister sonradan yükle bir zarar gelmez.
  • Selamlar arkadaşlar ben de ipod touch 1.nesilime kavuştum ve hemen itunes yükledim.

Ancak birkaç sorum olacak

1-Cihaza arkadaş kendi adını vermiş onu nasıl değiştiricem?
    2-Cihazın hafızasının bir kısmı dolu geldi içindekileri silmek istiyorum ama itunes a baktığımda müzik veya videolar silik renkte görünüyor ve öyle sürükleyip başka bir yere bırakamıyorum silmek için?

Biraz kasıyor sanki bürodaki pc eski akşam yine denerim ama nasıl olacak tam çözemedim açıkçası
  • i-tunes a ücretsiz üye oldum ve oyun indirdim ama oyunu toucha atmayı beceremiyorum yardım lütfen!
  • yaa lutfen biri yardim etsin yanlislikla salak bi podcast yukledim acil onu silmem grk !! lutfen yardim ediin !!

• Üye girişi yapmadan artık gözükmüyor galiba itunes music store...tam bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar 2.el ipod calssic 160gb aldım.temiz gibi duruyo ama ufak tefek sıkntılar var sizce nasıl gıderılebılır
    -ortasındaki yuvarkla cevime yaptıgımda hafıften bı tıkanma oluo yanı bıraz yavas gibi geldi
    -şarkı actıgımda bi kaç sanıye beklıyo ama geçişlerde sorun yok
    -fiyt 200 tl kazık yemiş miyimdr
    -bide sesi ipod nanoya göre biraz daha az gibi yani blli oluo
    görüş ve tavsiyelerinizi beklıyorum saygılar...
    not:ürün gercek apple yanı emınım bu kadar gercek kopya yapılamaz dıye dusunuyorum ıtunestn sarkı attım dınlıyorum,bide hafıza da çok dolu dgl 5 gb fln dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erogonight

yaa lutfen biri yardim etsin yanlislikla salak bi podcast yukledim acil onu silmem grk !! lutfen yardim ediin !!

Dostum itunes da podcast menüsüne girdiğinde unsubscribe butonu var ona tıklarsan yeni podcastleri indirmeyi bırakır ve sende silebilirsin sonra

• arkadaşlar bizim evde iki tane ayrı ipod kullanılıyo.benım kendi ipoduma attıgım baya bı sarkı var düzenledim albüm kapakları fln koydum baya bı ugrastım.abimde kendi ipoduna bunlardan farklı şarkılar atıcak ama benımkılere bişi olmadan bunu yapmanın yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxx

arkadaşlar 2.el ipod calssic 160gb aldım.temiz gibi duruyo ama ufak tefek sıkntılar var sizce nasıl gıderılebılır
    -ortasındaki yuvarkla cevime yaptıgımda hafıften bı tıkanma oluo yanı bıraz yavas gibi geldi
    -şarkı actıgımda bi kaç sanıye beklıyo ama geçişlerde sorun yok
    -fiyt 200 tl kazık yemiş miyimdr
    -bide sesi ipod nanoya göre biraz daha az gibi yani blli oluo
    görüş ve tavsiyelerinizi beklıyorum saygılar...
    not:ürün gercek apple yanı emınım bu kadar gercek kopya yapılamaz dıye dusunuyorum ıtunestn sarkı attım dınlıyorum,bide hafıza da çok dolu dgl 5 gb fln dolu

1.restore yapabilirsin iTunes'dan
    fiyatı iyi
    ses için birşey diyemeyeceğim
    iTunes görüyorsa orijinaldir.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.