Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutanay

@Sascohiba ; sen bi aletın hafızasına baksana :)

Arkadaşlar benimde bir sorum var !! Bilgisayarıma format atıldı İtunes silindi yenisini yüklediğimde ne gibi önlemler almalıyımki ipod daki müziklerm felan silinmesin.Geçenlerdede aynısı başıma gelmişti bi yolunu bulup düzeltmiştim ama şuan hatırlamıyorum birileri bana yardım ederse sevınırım itunes mi yükliyim yoksa başka programlar felan mı ??

yardım edicek kimse yokmu !!

• Sana elimden geldigince yardım edeyim.
    Simdi once makinayı formatladysan once itunes ı kur ve icinden advanced bolumunden ipod yada iphone takıldıgı zaman otomatik sync acılmasın diye ayar yap.
    Fakat daha guzel bir onlem formatlamadan once yerin varsa itunes ın music klasorunu oldugu gibi baska bir bolume kopyala formattan sonra itune ı kurup o yedeklerı gerı koy kaldıgın yerden devam et.
    Baska bir onerımde TouchCopy adlı programı kullanman.Bu program ıle ipod/iphone dan itunes a geri yukleme yapabilir ve ayrıca PC ye yukleme yapabılırsın.Cok faydalı bır programdır vesselam.
    Kolay gelsin
  • Merhaba arkadaşlar ikitane ipod toch ım var birini kardeşim kullanıyoru evdeki masa üstü bilgisayarımdan kardeşim kendi müziklerini kendi ipoduna atabiliyor fakan ben kendi ipodumla itunes i kullanamıyorum
    kendi ipodumu ilk kez kullanıcağım...

itunes could not connect to this ipohe because anknown error occurred (0xE8000006B)
    gibi bir hata veriyor
    neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • selam arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır ipod kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. ancak son zamanlarda ipoda müzik değil de video atarken sync esnasında tam sonda itunes bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi uyarı alıyorum ve video atamıyorum. bunun sebebi ne olabilir?
    müzik atarken sorun yok da videolarda bu hatayı almaya başladım. daha önde gayet rahat film atabiliyodum. lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşlar bir de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yamipodla işlem yapmak istediğimde your firmware is unsupported diye bi uyarı geliyor oysa en son sürümü kullanıyorum eğer anlayan bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun yamipod da kullanamaz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfstone35 -- 8 Ocak 2010; 19:25:45 >
  • Yaw bu bolum corba olmus.Herkesin derdi farklı nerden baslar nerde biter takip etmek zor bu bolumu.Daha cesitli konu baslıkları lazım sanırım.
  • herkese merhabalar,

bi arkadaşıma ipod touch aldım ama ne ben ne de o daha önce bi apple ürünü kullanmadığımız için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum..

i pod ilk açıldığında bilgisayar bağlantısı, ayarları, gibi konular için bir video var mıdır arkadaşlar?
  • iTunes i kurun PC ye.
    Sonra bağla cihazı USB den.
    Kalnını görerek yaparsınız.
    Arayüz basit zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

iTunes i kurun PC ye.
    Sonra bağla cihazı USB den.
    Kalnını görerek yaparsınız.
    Arayüz basit zaten.

çok teşekkür ederim, cevap için..

kız arkadaşım burda değil, başka bi şehirde, yanında ben olsam hiç problem değil ama ben en fazla telefondan yardım edeceğim..

olayları videoda veya anlatımını görsem, ona da yardımcı olabilirim rahatça..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascohiba

Sana elimden geldigince yardım edeyim.
    Simdi once makinayı formatladysan once itunes ı kur ve icinden advanced bolumunden ipod yada iphone takıldıgı zaman otomatik sync acılmasın diye ayar yap.
    Fakat daha guzel bir onlem formatlamadan once yerin varsa itunes ın music klasorunu oldugu gibi baska bir bolume kopyala formattan sonra itune ı kurup o yedeklerı gerı koy kaldıgın yerden devam et.
    Baska bir onerımde TouchCopy adlı programı kullanman.Bu program ıle ipod/iphone dan itunes a geri yukleme yapabilir ve ayrıca PC ye yukleme yapabılırsın.Cok faydalı bır programdır vesselam.
    Kolay gelsin

Bu soruyu bende soracaktim yalniz verdiginiz cevabi onceden uygulamama ragmen bende bir sorun var.
    App storeden eger bir oyunu indirmek istersem,klasoru degistirdigim icin senkranizasyon yapmam durumunda oyunlarin hepsini silecek.
    Bu oyunlar nerede kayitlidir? Birde listeleri backup yapma olnagimiz varmi?

• Herşey burada.

C:\Documents and Settings\Belgelerim\Müziğim\iTunes

Backup herşeyi kapsar.
  • quote:

Herşey burada.

C:\Documents and Settings\Belgelerim\Müziğim\iTunes

Backup herşeyi kapsar.

Tesekurler cevabiniz icin..
    Yalniz bende boyle bir dosya yok. Yanlislikla silmis olabilirim. Dunden once backup yapmama ragmen dosyayi bulamiyorum..
    Bu konuda ne yapabilirim? Tavsiyeniz nedir?
  • iTunes i tekrar kurun.
    Belgelerim\Müziğim\iTunes klasörünü yanlışlıkla silmiş olamazsınız bence.
  • quote:

iTunes i tekrar kurun.
    Belgelerim\Müziğim\iTunes klasörünü yanlışlıkla silmiş olamazsınız bence.

Dediginiz dosyayi buldum.. Peki onceleri itunesta yukledigim oyunlar programlar yok.. Yalniz ipodumda var. Nasil bu durumu duzeltebilirim? senkranizasyon yapamiyorum.. Cunku hersey silincek oyle yaparsam..
  • Onun 1 yolu vardı galiba ama emin değilim.
    Hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim.
    Backup alın, belki o klasöre atar tüm uygulamaları, aklıma tek gelen bu.
    Ben tüm uygulamaların yedeğini alırdım, halen de durur hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 29 Ocak 2010; 0:22:35 >
  • selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?
  • selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?
  • quote:

Onun 1 yolu vardı galiba ama emin değilim.
    Hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim.
    Backup alın, belki o klasöre atar tüm uygulamaları, aklıma tek gelen bu.
    Ben tüm uygulamaların yedeğini alırdım, halen de durur hepsi.

Cozumu buldum hocam.. Backup ise yaramadida..

Turkcesi ne bilmiyorum,yukarda dosyanin acildigi yerde satin alinanlari tasima secenegi vardi. Simdi satin alinan tum herseyi pcye tasiyor.

Bilmeyenlerde boylece ogrenmis olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakull

selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?

Tüm otomatik senkronize özelliklerini seçili olarak işaretlemeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barakull

selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.Yeni pc aldım itunes yükledim daha önce iphone da olan müziklerimin silinmemesi için napmam lazım takınca silineceğini bildigimden baglamadım pc ye,birde bunlar silinmeden nasıl müzik yükleyebilirim?

Tüm otomatik senkronize özelliklerini seçili olarak işaretlemeyin.

nerden yapacam onu?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.