Merhaba arkadaşlar sizlere bikaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.İtunes kullanırken şarkıları albüm halınde veya klasör halinde atmak istiyorum fakat beceremıyorum.Şarkıları tek tek açabılıyorum klasör halınde açılmıyor.Bunu nasıl yapacağım?Birde fotolarımıda klasör halınde isimlere ayırarak görmek istiyorum telefonumda ama bunuda yapamadım.Telefonun içinde tek bir klasöre topluıyor bütün fotoları.Bunudamı ıtunesle yapmam gerekiyor acaba?cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.saygılar...
arkadaşlar yardımcı olabılrmısınz?
ikinci sorundaki olay mumkun degil. belki cydiada vardir bunla ilgili bir program. ilk sorunu tam anlayamadim klasor halinde acmak olayini. klasorunu tutup music sekmesine atinca butun sarkilar itunese atiliyor zaten. album album ayirayim diyorsan ituneste music sekmesine gelince solda en altta + var. ona basip album ismi yazarsin ve bir liste olusturmus olursun. her albumicin bunu yapmalisin. yada bir listeye birden fazla album atabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkker
ikinci sorundaki olay mumkun degil. belki cydiada vardir bunla ilgili bir program. ilk sorunu tam anlayamadim klasor halinde acmak olayini. klasorunu tutup music sekmesine atinca butun sarkilar itunese atiliyor zaten. album album ayirayim diyorsan ituneste music sekmesine gelince solda en altta + var. ona basip album ismi yazarsin ve bir liste olusturmus olursun. her albumicin bunu yapmalisin. yada bir listeye birden fazla album atabilirsin.
benim sorunum şu: iphone 3GS kullanıyorum,telefonumu update -İS4- yaptım.senkronizasyon da yaptım,sorun yok;ama itunes store'a hiçbir şekilde bağlanamıyorum.Kartlı İD kullanıyorum,daha önce de aynı İD ile kartsız hesap kullanıyordum,sonradan hesap adımı ve bilgilerimi değiştirmeden hesaba kred kartı bilgilerimi girdim.Ama STORE.a hala baglaanamıyorum. yardım edin lütfen.
Merhabalar
itunes te sol bölümde Playlist sekmesinin altında atmış olduğun mp3 lerin tümünü seçtikten sonra mause ta sağtuşa basıp get info diyorsun ve bölümleri doldurduktan sonra OK diyorsun okadar bundan sonra sncy demeyı unutma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme