|
iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (16. sayfa)
-
-
id tag lar için
musicbee
musicbrainz
mediamonkey
eşleştirdikten sonra
https://code.google.com/p/itunes-match-tagger/
bu app itunestan id tagleri çekip itunes a göre editler kesinlikle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 29 Nisan 2015; 0:40:17 > -
merhaba ben de buna abone olmayı düşünüyorum sorum şu bendeki şarkıların çoğu saçma sapan isimlere ait www. diye site isimleri felan var :D matched yaptıgında itunes dan indirdiğimde düzgün isimlerimi olucak yoksa aynımı kalıcak -
-
quote:
Orijinalden alıntı: deniz5555
merhaba ben de buna abone olmayı düşünüyorum sorum şu bendeki şarkıların çoğu saçma sapan isimlere ait www. diye site isimleri felan var :D matched yaptıgında itunes dan indirdiğimde düzgün isimlerimi olucak yoksa aynımı kalıcak
Aynı kalacak. itunes match (icloud müzik arşivi) sadece elindeki müzikleri saklayıp, 10 cihaza kadar aynı apple kimliği ile dinleyebilmeni sağlar.
Bahsettiğin tarzda karışık isimlendirmeleri olan bir müzik arşivin varsa. linkini paylaştığım itunes tuneup eklentisi ile en zahmetsiz şekilde arşivi düzenleyebilirsin. Bahsettiğim program ücretlidir.
tuneup
Ben uğraşırım sıkıntı değil dersen isimlendirme için bir iki mesaj üstte "ÇevreMühendisi" nickli arkadaşın tavsiye etmiş olduğu programlar ile uğraşarak da dediğini yapabilirsin.
Windows kullanıyorsan tag&rename uygulaması tüm ihtiyacını da karşılar.
tag&rename
Müziklerim derli toplu bir yerde saklansın diyorsan. Müziklerin için bir bulut servisiyse aradığın. google music bulut servisini de deneyebilirsin. 2-3 sene evvel ücretsiz olarak kullanıyordum.
-
25.000 şarkı sınırı, sene sonuna kadar 100.000 yapılacakmış.
Çok iyi oldu bu haber... -
Limit yükseltilmiş.
http://www.macrumors.com/2015/12/05/itunes-match-apple-music-limits/ -
quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven
25.000 şarkı sınırı, sene sonuna kadar 100.000 yapılacakmış.
Çok iyi oldu bu haber...
Apple Music, spotify varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala kullanmaya devam ettigim sistem
Apple Music kullanan birinin aynı zamanda iTunes Match kullanması mantıklımı sizce? -
up -
Konu ölmüş galiba. Sorum olacaktı. Match aboneliği başlattıktan sonra telefonda artık dinlemek istemediğim parçaları sildiğimde otomatik olarako parçaları bilgisayarımdan da silebilir mi? Artık o parçaların bilgisayarımda da olmasını istemiyorum. Bunu yapabiliyorsa mükemmel. Çünkü itunes üzerinden telefona attığım parçaları telefondan sildiğimde senkronizasyon sonrası tekrar telefonuma yüklemekte. Eğer arşiv büyükse telefondan sildiklerimi itunestan da tek tek silmek çok zahmetli oluyor.
-
Arşivden silmek istersen en güzeli bilgisayardan silmek. Kesin cozum.
Telefonsan silmek istersen iCloud dan da sileyim mi diye soruyor. Evet dersen tamamen siliyor. Ama orj dosya siliyor mu diye bakmak lazım
Teşekkür edeeim. Telefondan sildiğim parçayı pc arşivinden kesin silmiyor.apole desteki ile de görüştüm. Telefondan pc ye senkronizasyonun olmadığını belirrtiler. Sadece pc den telefona oluyormuş. Bu sebeple telefondan parça silmenin pratikte bir anlamı kalmıyor. Çünkü telefonu pc ile senkronize ettiğin anda itunes arşivdeki parça direk telefona tekrar yüklenmiş oluyor. Sırf bu saçma sebeplerden dolayı artık androide geçicem. Microsd ye atıcam tüm parçaları, beğenmediklerimi rahatça silecem. -
Yaklaşık 5 senedir iTunes Match kullanırım. Tüm arşivim orda (100 e yakın MP3 CD 10 a yakın MP3 DVD )bu yüzden sistemden çıkamıyorum. Ama benim icin büyük kolaylık sağlıyor albümleri telefona atmaya. Dinlediğim ambient ve idm parçaları da genel olarak bulunabilir değil. Bu yüzden devam ayrıca aylık hala 3 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X