Şimdi Ara

iTunes Store Hediye Kartları, ülkemizde satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

hangi magazalarda

MM ve Satürn'de bugün satılmaya başlandı. Teknosa ve diğerleri de yakında satmaya başlar sanırım.
  • Olan ulkelerde marketlerde vb. satiliyor, burda da oyle olur herhalde.
    Satildigini goren arkadaslar satis fiyati tutari ile aynimi belirtirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 4 Aralık 2012; 20:29:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da hala uyuyor. Daha gift card'ı bile yok. Anca Amerika'nın 2-3 şehrinde..

• Şimdi app store un satışları ciddi oranda artar işte

• Bugun mecidiyekoy duraginin orada ki teknosada gordum gif kartlari 20 tl ve 50 tl lik vardi bayada bi coktu uzerinde fiyatlari 20tl 50tl yaziyordu ama nekadar diye sormadim uzerinde yazan fiyattir heralde

• ohoh iyi haberler peş peşe geliyor
  • Güzel haber almak istediğim 2-3 uygulama var.Kredi kartı kullanmak istemiyordum.Bide link te satiş mağazaları arasında avea da yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartları itunes match ile kullanabiliyormuyuz?
  • İphone 5 ucuzlasada alsak.Şöyle 750 TL'ye düştüğünde kesin alacağım.Şaka bir yana İphone 5 alacağıma SGS3 + Asus TF700 alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphonefan

quote:

Orijinalden alıntı: mad power

Merhaba
    konuyla ilgili oldugu icin soruyorum.
    hollanda dan aldigim itunes hediye kartini turkiyede aktif edilmis bir iphone 5 te kullanabilirmiyim acaba ?
    tesekkurler..

Hediye kartın cihazla ilgisi yok. Kart hangi ülkede satılıyorsa, ancak o ülkeye ait apple kimliğinde kodu kullanabilirsiniz. Yani hollandadan aldığınız bir gift card'ı Türkiye'ye bağlı bir Apple kimliğinde kullanamazsınız.

Detaylı bilgi için: http://www.iphoneturkey.biz/2012/12/itunes-hediye-kartlari-gift-cards-nasil-kullanilir.html

tesekkurler.bende oyle tahmin etmistim..

• O "hak ettiği değeri" ve "ilgiyi" ürünlerin fiyatlarına da yansıması temennisiyle...
  • magazalarda ne kadarmıs aynı mı fiyatları 50 tl lik 50 tl mi

• millet paralı içerik diye indirmiyordu şimdi kontör gibi ön yükleme eş zamanlı bakiye daha ne olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

magazalarda ne kadarmıs aynı mı fiyatları 50 tl lik 50 tl mi

tabiki aynı fiyat
  • TR de kredi kartsiz hesap acamiyoruz ama nasil kullanicaz bunlari o zaman ?

• Evet arkadaş haklı TR de neye yarıyacak ki kredi kartsız hesap açamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

TR de kredi kartsiz hesap acamiyoruz ama nasil kullanicaz bunlari o zaman ?

Açılabiliyor, açılamadigını nerden çıkardınız?

Ayrica bizim türkler bu kartlari biraz yanlis algiliyor :) bunlar aslinda adi ustunde hediye karti, yani alip arkadasina hediye ediyosun adam onunla istedigini alsin diye.. Haa tabiki kredi karti olmayan ve kullanmak istemeyenler icin de guzel bi yontem ama bizler bunu genelde sanki amaci karti olmayanlar icin yapilmis bi olay gibi algiliyoruz :D ama asil amaci hediye edilebilir olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Aralık 2012; 17:27:15 >
  • Pcde tüm hesaplardan çıkış yapıp, ücretsiz bir uygulama indirin. Orada giriş yapma penceresi çıkacak. Yeni hesap oluştura tıklayın. Orada kredi kartsız açma seçeneği gelecek.

• Ben bir tanıdığım için hediye almak istiyorum. Ama internetten kredi kartımla alıp ona mail atacağım. TR için bu hizmet var mı? Yoksa illa mağazadan mı almam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.