Şimdi Ara

İtunes tan Oyun Yükleme ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
45.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtunes Store a gift cardla üye oldum. Bilgisayardan İtunes üzerinden itunes store a bağlanarak oyun ve application indirdim.İndirdiklerim Library de Application da görünüyor. Sync te yaptım.Ancak Bi türlü İpod Touch a aktaramadım. ???

• iTunes içinden kendi ipod touch ının üzerine tıkla, karşına çıkan pencereden en sağda Applications a tıkla. App Library'indeki bütün uygulamalar çıkacak oraya. İstediklerini seç ve Apply de. Oldu bitti. :)
  • Onları Nano 3G'de de oynatabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesaygün

Onları Nano 3G'de de oynatabilir miyim ?

oynatamazsın dostum
  • O oyunlar sadece bildiğim kadarıyla PC ya da MAC larda oynanıyor sanırım Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheckhin

iTunes içinden kendi ipod touch ının üzerine tıkla, karşına çıkan pencereden en sağda Applications a tıkla. App Library'indeki bütün uygulamalar çıkacak oraya. İstediklerini seç ve Apply de. Oldu bitti. :)

Selam dostum bende iphone 8gb var fakat senın soyledıgın gıbı app uygulaması cıkmıyor

ıtunes 8.0 var kayıt oldum program ındırdım Library aplicdationsda programları gorebılıyorm fakat bı turlu İphone a atamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheckhin

iTunes içinden kendi ipod touch ının üzerine tıkla, karşına çıkan pencereden en sağda Applications a tıkla. App Library'indeki bütün uygulamalar çıkacak oraya. İstediklerini seç ve Apply de. Oldu bitti. :)

bende iphone 2.2.1 versiyonu mevcut söylediğin şeyleri yaptım ama bende bir türlü oyunları atamadım iphoneye acaba sorun nedir telefona 5 aydır hiç bir sey yükleyemedim aldıgım gibi duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescakillii -- 15 Ocak 2010; 11:28:35 >
  • arkadaşlar itunes uygulamalara ındırdıgım oyunları nasıl telefona aktarcaz bilgisi olan yardım edebılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürşat14

arkadaşlar itunes uygulamalara ındırdıgım oyunları nasıl telefona aktarcaz bilgisi olan yardım edebılırmı ?

ben biliyorum anlatayım itunesden oyun nidirdin üstte solda uygulamalar klasörüne geldi basılı tut ve alttaki iphone yada ipod klasörüne at(tabi iphoneun ismi ali ise ali diye klasör çıkacaktır)sen kıbrıslımısın çünkü kıbrısta türkan kürşeat diye biri varda
  • Arkadaslar konuyu nereye acicami bilemedim banada yardim edin.iphone4 4.3.3 jeilbreaksiz tlf kullaniyorum.farm life tap rach2 ve snowy farm oyunlarini oynuyorum bu oyunlarin hesaplarini nasil sifirliyabilirim.bide the sims free play oyununu eski versiyonuna cevirme imkani varmi.simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülşenHaste

Arkadaslar konuyu nereye acicami bilemedim banada yardim edin.iphone4 4.3.3 jeilbreaksiz tlf kullaniyorum.farm life tap rach2 ve snowy farm oyunlarini oynuyorum bu oyunlarin hesaplarini nasil sifirliyabilirim.bide the sims free play oyununu eski versiyonuna cevirme imkani varmi.simdiden tesekkurler.

malesef sims eski veryona döndüremessin ve oyunlarını sıfırlamak istiyoırsan ayarlara gir sıfırlaya bas sıfırlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Arkadaslar konuyu nereye acicami bilemedim banada yardim edin.iphone4 4.3.3 jeilbreaksiz tlf kullaniyorum.farm life tap rach2 ve snowy farm oyunlarini oynuyorum bu oyunlarin hesaplarini nasil sifirliyabilirim.bide the sims free play oyununu eski versiyonuna cevirme imkani varmi.simdiden tesekkurler.

malesef sims eski veryona döndüremessin ve oyunlarını sıfırlamak istiyoırsan ayarlara gir sıfırlaya bas sıfırlanır

Ozaman tlf daki butun uygulamalar silinmezmi???

• quote:

quote:

quote:

siz yanlış anladınız oyunun menüsüne girip ordan sıfırla diyeceksiniz aslında ben yanlış anlattım özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz yanlış anladınız oyunun menüsüne girip ordan sıfırla diyeceksiniz aslında ben yanlış anlattım özür dilerim

Pardon biraz daha aciklamali anlatirmisiniz oyun menusunde sifirla diye biryer yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon biraz daha aciklamali anlatirmisiniz oyun menusunde sifirla diye biryer yok

MESELA DJMİX TOUR U İNDİRİN(DEMOYUDA İNDRE BİLİRSİNİZ)İLK OYUNUN MENÜSÜNDEN İNFOYA(SETTİNG DİYEDE GEÇER)ORDAN OPTİONS A GİRİN GİRİNCE RESET ALL VAR ORAYA TIKLARSANIZ HERŞEY RESET OLUR.BUNU İNDİRİN GÖRÜN NASIL YAPILIYOR BÜTÜN OYUNLARI ANLARSINIZ

• Benim bahsettigim oyunlarda dedigin o ayarlar yok

• quote:

Benim bahsettigim oyunlarda dedigin o ayarlar yok

tamam yukarıdaki dediğim oyunu yükleyip öyle yapın sonra kendiniz çözersiniz zaten
  • Arkadaşlar her şeyi doğru yapıyorum ama uygulama pc itunes'ten telefona inmiyor. İşyeri bilgisayarımda kısıtlı kullanıcı olduğum için olabilir mi?

Edit: yanlış başlıkta yazmışım, yetkili arkadaş silebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 17 Ocak 2013; 11:34:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.