Şimdi Ara

itunes yedekleme -Whatsapp ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itunes ile telefonumu yedekledim.Yalnız aklımda bir soru var.İtunes yedeklemesi sadece programları mı yedekliyor yoksa programların içeriklerini de yedekliyor mu ?Yedeklemeyi geri yüklediğimde whatsapp programındaki mesajlaşmalarım alıp-gönderdiğim resimler vs de geri gelecek mi yoksa sadece whatsapp programı mı yüklenecek ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iTunes Yedekleme: WhatsApp Yedeklemelerini İçerir mi?

iPhone kullanıcıları arasında yaygın bir soru, iTunes yedeklemelerinin WhatsApp sohbetlerini ve verilerini içerip içermediğidir. Bu metin, bu soruyu net bir şekilde yanıtlayarak iTunes yedekleme işleminin WhatsApp verilerini kapsayıp kapsamadığını açıklayacaktır.

iTunes Yedekler mi?

Evet, iTunes, WhatsApp sohbetlerini, medya dosyalarını ve ayarlarını içeren WhatsApp verilerini yedekler. iTunes ile iPhone'unuzu yedeklediğinizde, WhatsApp verileriniz de otomatik olarak yedeklenir.

WhatsApp Yedekleme İşlemi NASIL ÇALIŞIR?

• WhatsApp, verilerini iPhone'unuzun yerel deposuna düzenli olarak yedekler.
    • iTunes, iPhone'unuzun yerel depolamasını yedeklediğinde, bu yedekleme WhatsApp verilerini de içerir.
    • iTunes yedeklemeleri şifrelenebilir, bu da verilerinizin güvende tutulmasını sağlar.

WhatsApp Verilerini Geri Yükleme

WhatsApp verilerini bir iTunes yedeklemesinden geri yüklemek için şu adımları izleyebilirsin:

• iPhone'unu iTunes'a bağla.
    • iTunes'da iPhone'unuzu seçin ve "Yedeklemeleri Geri Yükle" düğmesine tıkla.
    • İstediğiniz yedeklemeyi seçin ve "Geri Yükle" düğmesine tıklayın.
    • WhatsApp'ı tekrar yükleyin ve geri yükleme işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

Sonuç

Sonuç olarak, iTunes yedeklemeleri WhatsApp sohbetlerini, medya dosyalarını ve ayarlarını içeren WhatsApp verilerini kapsar. Bu nedenle, iPhone'unu iTunes ile yedeklemek, WhatsApp verilerinin güvenli ve geri yüklenebilir olmasını sağlamanın etkili bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyun savelerini mesajlaşmaları falan da yedekliyor. Whatsapp otomatik yüklenmezse indirin, yedeklediğiniz andaki konuşmalarınızla gelecektir.
  • @GencayA

Hocam sağolun .Ben whatsapptaki resimler , mesajlar falan gider diye çekinmiştim
  • Rica ederim, ben de Cloud'la uğraşıyordum eskiden ayarları yüklemesi bile yarım saat alıyor, eski yöntem daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

Arkadaşlar itunes ile telefonumu yedekledim.Yalnız aklımda bir soru var.İtunes yedeklemesi sadece programları mı yedekliyor yoksa programların içeriklerini de yedekliyor mu ?Yedeklemeyi geri yüklediğimde whatsapp programındaki mesajlaşmalarım alıp-gönderdiğim resimler vs de geri gelecek mi yoksa sadece whatsapp programı mı yüklenecek ?

2 yöntem var:

1. Itools ile program ver verilerini yedekleyip geri yüklemek.

2. Icloudda belgeler ve veriler kısmından whatsapp'i açmak, icloud ile yedek almak. Whatsapp yeniden yüklerken iclouddan geri yükleyimmi diye soruyor.
  • iTunes ile yedekleme alıp, başka telefona o yedeği geri yükleyeceğim.
    Whatsapp mesajları da gelir heralde değil mi?
    (Telefon annemin, ihtiyaç duyacağı yazışmalar varmış, icloud ile whatsapp yedeklemesi de yok, bu nedenle bir kere daha sormak istedim)

Ekleme: itunestan telefon yedeği alıp, yeni telefona yedekten kurulum yapılınca whatsapp ve içerisindekiler aynen geri geliyor.

Ben yedeğin temiz olması ve az yer kaplaması için whatsapp hariç telefondaki tüm sonradan yüklenen uygulamaları silmiş ve ayarlar genel sıfırlama kısmından tüm ayarları sıfırlamıştım (tüm içeriği sil demedim dikkat edin), daha sonrasında yedek almıştım, ardından yeni telefona yedeği kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 6 Aralık 2017; 15:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    5 ay önce açıldı
    WhatsApp Yedekleme Yapmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.