Şimdi Ara

iCloud YEDEKLEME YAPAMIYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu baştan kurdum iclouddan geri yükle seçeneği geliyor kalan süre hesaplanıyor diyor sürekli ağ bağlantısı kesildi hatası veriyor bir türlü iClouddan geri yükleme yapmıyor. İnternette bir sorun yok. Ne yapmam lazım. Nedeni ne olabilir?

Tarih olarak 3 yedekleme görünüyor üçünden de ağ bağlantısı kesildi uyarısı veriyor. Bilgilerimi geri getiremez miyim artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 8 Kasım 2015; 23:35:59 >

• Bende de aynı problem var 3 haftadır uğraşıyorum çözemedim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 saattir bende bunu sorunla uğraşıyorum, yok mu bir çözümü?
  • Arkadaşlar iclouddaki bütün bilgiler silinmiş bomboş.

Telefona tuş kilidi şifresi koymuştum. onu yanlış girdim mecburen telefonu itunesten baştan kurdum ios 8 vardı ama ios 9 kurdu. Ve icloudu geri yüklemedi. ben de pcden iclouda girdim bomboş. bunu geri getirmemin bir yolu yok mu bu nasıl olur?

İŞİN KÖTÜSÜ YEDEKLEME DE YAPMIYOR TELEFON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 8 Kasım 2015; 23:36:29 >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    VPN yükleyip dener misiniz?

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Hocam o nedir ne işe yarıyor telefona mı kuruyoruz?

Bir de şu an yedekleme yapıyorum şimdi yedekleye basıyorum kalan süre hesaplanıyor diyor sonra son yedekleme tamamlanamadı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 8 Kasım 2015; 23:45:48 >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Hocam ister verdiğim likten VPN kurun;

Onavo, Inc.: Free VPN - Onavo Protect
    https://appsto.re/tr/Ri9AI.i

İster Wi-Fi ayarlarınızdan dns'nizi değiştirin muhtemelen sorununuz çözülecektir. Ben sorunu ancak böyle aşabildim. İşin garip tarafı aynı evde eşimde aynı cihazı kullanıyor ve onda böyle bir sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iCloud sorularım
    9 yıl önce açıldı
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaparsam yapayım geri yükleme yapamıyorum sinir geldi teli parçalayacağım apple bunu 20 gündür Nasıl çözemez inanamıyorum

• Sorun hala cozulmedi 3 telefonda da icloud yedekleme yapamiyorum. Amerika'da bile denedim olmadi.

• bende aynı durumdan muzdaribim. evdeki wirelessdan bir türlü yedekleme yapamıyorum upload hızım etkiliyor galiba. Ayrıca yedeklemeyi şu şekilde yapabildim diğer telefonun 3g sini paylaştırdım iphone ile o paylaşıma wifiden bağlandım yedekle dedim yedekledi ama upload hızı yedeklemeyi niye kesiyor varsın 4 saatte olsun ama olsun. başka çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • Yedeklemede genel bir sorun söz konusu. Ama geri yükleme internetle alakalı.
  • Bu duruma kesin bir çözüm bulunmadı mı daha.. VPN denedim yine de fotoğrafları buluta atmıyor icloud..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.