Şimdi Ara

iCloud sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an LG G2 kullanmaktayım. 6S almayı düşünüyorum ancak 16GB alabileceğim için depolama için sorun yaşayabilirim. Daha önce İOS kullanmadığım için sorularım olacak.

1-iCloud'a fotoğrafları attığım zaman istediğim her an telefondan fotoğraflara bakabilir miyim?

2-Fotoğraflara bakabildiğimi varsayarsak bu fotoğrafları iCloud üzerinden Whatsapp'tan bir başka kişiye (galeriden seçip gönderdiğimiz gibi) gönderebilir miyim?

3-Bilgisayar kullanmadığım için iCloud'da biriktirdiklerimi bilgisayara atmayacağım. Yani ben fotoğrafı iCloud'a attığım zaman o fotoğrafın boyutu telefonun hafızasından eksilir dimi?

4-Kullanımı kolay mı, çok uğraştırır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit5353

Şu an LG G2 kullanmaktayım. 6S almayı düşünüyorum ancak 16GB alabileceğim için depolama için sorun yaşayabilirim. Daha önce İOS kullanmadığım için sorularım olacak.

1-iCloud'a fotoğrafları attığım zaman istediğim her an telefondan fotoğraflara bakabilir miyim?

2-Fotoğraflara bakabildiğimi varsayarsak bu fotoğrafları iCloud üzerinden Whatsapp'tan bir başka kişiye (galeriden seçip gönderdiğimiz gibi) gönderebilir miyim?

3-Bilgisayar kullanmadığım için iCloud'da biriktirdiklerimi bilgisayara atmayacağım. Yani ben fotoğrafı iCloud'a attığım zaman o fotoğrafın boyutu telefonun hafızasından eksilir dimi?

şu an ben de aynı soruları soracaktım. icloud kullanıyorum. icloud ile heryerden ulaşabiliyorsunuz fotolarınıza.

yalnız çözemediğim şu seçenek. fotolarınız icloud da saklanır sadece telefonunuzda gerekn çözünürlükte kalır.

Ben fotoları icloud da atıp telefondan silmek istiyorum. Mümkün mü.

• quote:

Şu an LG G2 kullanmaktayım. 6S almayı düşünüyorum ancak 16GB alabileceğim için depolama için sorun yaşayabilirim. Daha önce İOS kullanmadığım için sorularım olacak.

şimdi öğrendiklerimi paylaşayım yanlış ise arkadaşlar düzeltsin.

iPhone dan icloud açık olacak ve en iyi depolama seçeneğini işaretliyoruz. Bu arada telefonunuzun alanı dolduktan sonra veya yeterli alanınız kalmadıktan sonra diyelim çektiğiniz fotoları icloud üzerine yükleyecek telefonunuz da sadece ön izleme olarak kalacak. Eğer telefonda boş yeriniz varsa hem telefonda hem icloud da duruyor fotolar. istediğiniz zaman indirebilecek veya kullanabileceksiniz. Her yerden zaten icloud da ulaşabiliyorsunuz.

Şu olay yok ama fotolar icloud da ben telefondan sileyim oradan ulaşayım. Telefondan silme yapmanıza gerek yok zaten onlar düşük ön izlemeler.
    Böylece 16 gb telefon ile 1 TB arşiviniz olabilir. Alternatif olarak Google Drive veya Turkcell depo kullanabilir veya bilgisayara yedekleme yapabilirsiniz.

• Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Biri açıklık getirirse iyi olur. Şimdiki telefonumda 16gb ama alan yetmiyor. Bazı programları silmek zorunda kalıyorum. 6s alınca böyle bir sıkıntı yaşamak istemiyorum

• quote:

Biri açıklık getirirse iyi olur. Şimdiki telefonumda 16gb ama alan yetmiyor. Bazı programları silmek zorunda kalıyorum. 6s alınca böyle bir sıkıntı yaşamak istemiyorum

google drive ve google fotoğraflar kullanın hatta turkcell depo var.
  • Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    1- istediğin zaman bakabilirsin. Sana iki seçenek sunuyor *iphone'da en iyi depolama alanı ve *indir ve özgünleri tut, bende indir ve özgünleri tut seçili. Çektiğim fotoları iclouda yedekliyor ama beğenmediğim bir resimi telefondan yada icloudan silersem tüm cihazlar wifi ye bağlandığında onlardan da siliyor bilgin olsun. Fotoğrafları her yerde eş zamanlıyor. ilk seçenek olanı kullanmadım yorum yapamam ama ondada internet paketin biter dayanmaz. bende 5000 küsür fotoğraf olduğu için test edemedim ilk seçeneği.
    2- Fotoğraflar zaten film rulosu içinde görünüyor gönderebilirsin. Göremezsen fazlası seçeneğini seçip whatsappı yeşil yapar görürsün
    3- indir ve özgünleri tut seçersen icloud kullanmanın tek mantığı tüm cihazlardan ulaşmak olur. yer konusunda fayda sağlamaz ama, iphone'da en iyi depolama seçersen sana telefonda yer konusunda fayda sunar fakat internet paketi sorunu yaşarsın, icloud bataryayı çok ısındırıyor fotoğraflar konusunda söylüyüm. İclouda fotoğrafları yedeklemek için telefon açık kalması lazım tuş kilidi varken yedeklemez.
    4- Kullanımı kolay ama hızlı internet lazım upload ve download yapıyor. günümüzde upload hızı 1mb olduğunu düşünürsek zaman kaybı yaşayabilirsin.
    Örnek veriyim ben 5000 küsür fotoğraf 50 tane HD video toplamda 20 gb bir yedekleme yaptım. 4 saat sürdü. internet hızımda Download 100mb upload 60mb

sana tavsiyem google fotoğraflarda güzel ona bak.
    Ama sakın 16gb alma farkı ver 64GB al pişman olursun

• krach55 kullanıcısına yanıt
    İlla o 400-500TL verilecek yani Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    icloud sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seçeneği bilmeniz lazım. iCloud'da saklanan fotolar telefonda zaten yer kaplamaz. Benim 20 GB iCloud alanım var ücretli aldım, 4700 resim var telefonda gorunuyor ama yer kaplamıyor, ana resimler iCloud'da ve telefondada gorunur durumda. Bunu tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_mirkelam

Seçeneği bilmeniz lazım. iCloud'da saklanan fotolar telefonda zaten yer kaplamaz. Benim 20 GB iCloud alanım var ücretli aldım, 4700 resim var telefonda gorunuyor ama yer kaplamıyor, ana resimler iCloud'da ve telefondada gorunur durumda. Bunu tavsiye ediyorum.

burada seçenek iphone'da en iyi depolama alanı olan değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_mirkelam

Seçeneği bilmeniz lazım. iCloud'da saklanan fotolar telefonda zaten yer kaplamaz. Benim 20 GB iCloud alanım var ücretli aldım, 4700 resim var telefonda gorunuyor ama yer kaplamıyor, ana resimler iCloud'da ve telefondada gorunur durumda. Bunu tavsiye ediyorum.

burada seçenek iphone'da en iyi depolama alanı olan değil mi.

Aynen öyle olacak. Ozaman resimler iPhonede yer kaplamıyor ama görünüyor.
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    beyler icloud yedekleme yaptıgımda videolar coznurlugu dusuk yedeklıyor ... neyi yanlısb yapıyor olmalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.