Şimdi Ara

itunnes'dan film silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 s telefonum var 3 film yüklemiştim sonra yer sorunu yüzünden silmeye karar verdim bu filmleri ve sola cekerek sil butonuna basarak sildim..bugun ios 8.1 yuklemek icin cebimi pc ye bagladım bu arada i tunnes son sürümü cıkmıs onuda yukledim ama bir baktım ki aygıtımda sekmesindeki filmlerimde sildigimi sandigim filmler duruyor ama cepte yoklar..itunnes uzerinden de silmek istiyorum ama sag tıklayınca sil yok nasıl silecem ben bunları i tunesden?bir önceki sürümde sil vardı silebiliyordum ama son sürümde bulamadım..

• lütfen yardımm
  • İlgili filmleri işaretlemeden eşzamanlama yaparsan düzelecektir problemin. Şarkı türkü resim varsa dikkat et silinmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzdan silin ilk önce.Bağlamayın hemen.İtunes'u açın movies bölümünden filme sağ tıklayarak veya üzerine gelip del tuşuna basarak filmleri silin.Sonra telefonu sync edin.Filmler gelmeyecektir.
  • dediginiz gibi hicbirini işaretlemeden eszamanladım 3 ude cepe geldi tekrar cepten sildim fakat i tunneste hala duruyorlar..sag tıklayınca cal oynat bilgi ver ve begeni duzeyi cıkıyor sadece..i tunnesdan nasıl silenecek bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace76

dediginiz gibi hicbirini işaretlemeden eszamanladım 3 ude cepe geldi tekrar cepten sildim fakat i tunneste hala duruyorlar..sag tıklayınca cal oynat bilgi ver ve begeni duzeyi cıkıyor sadece..i tunnesdan nasıl silenecek bunlar?

Derdinizi anlayamadım cidden.SS atma ihtimaliniz varmı.Yoksa silme işinde bir problem yok.
  • cepten bu filmleri cok önce silmiştim ama itunnes da duruyor sekildeki gibi sag tıklayıncada sil secenegi yok..https://store.donanimhaber.com/39/99/73/39997330ca737bdd56988e044893c2af.JPG itunnes'dan film silme
     itunnes'dan film silme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.