Şimdi Ara

İÜHF hakkında sorular alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakültede 3. sınıfa geçtim. Tercih döneminin herkes için hayırlı olmasını dilerim. Okul, yurt, şehir vs. hakkında yöneltilen soruları bilgim dahilinde yanıtlamak isterim.

• Özel mesaj kısmınız açık mıdır hocam oradan birkaç soru sormak isterim.

Aynı zamanda konuya up olsun.

• Dedikleri kadar zor mu hocam? Şu an müthiş bir ikilemdeyim. Hem çalışıp hem fakülteyi okucam. Zorlanır mıyım?
  • Dobuha kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj kutum açık hocam sorularınızı yanıtladım.
  • Hocam hiç lafı uzatmayacağım evet zor. Burada çeşitli fakültelerle somut sınav kağıdı üzerinden kıyasa girerek de anlatabilirim ancak gerek yok. İstanbul’un kendine has bir zorluğu var. Hem çalışıp hem okuyanların ortalamasının çoğunlulukla düşük olabileceğini düşünüyorum. İkisini yürütmek zor gözüküyor. Ama neden olmasın tabii.
  • Hocam sehirdisindan gelicem yazarsam barinma isini nasıl halledicem maliyet vs nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 5 Ağustos 2021; 13:27:48 >
  • İlk sene eve çıkanı açıkçası pek görmedim. Genelde arkadaş çevresi 1 sene boyunca şekillenince insanlar eve çıkıyorlar. Yurt ilk sene iş görür ancak devlet yurtları yurtta kalan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla nitelik olarak kötü. Özel işletmelerin yurtları da öğrencinin cebini zorluyor, aile desteği olmadan zor. İstanbul’da ev kiraları zaten ülkenin en pahalısı. Tabiri caizse köpek bile yaşamaz denen evler 1500 liradan başlıyor. Bu sebeple ilk sene ekseriyetle şehir dışından gelenler devlet yurdunda kalıyor ardından 3-4 arkadaş eve çıkıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zepkotasic Z kullanıcısına yanıt

Hocam deu hukukla iuhf 2. ogretim arasindayim izmirde yasiyorum sizce ayda -2k tl ve istanbulun çilesini çekmeye değer mi

• Mezuna kalmışmıydınız? Sanki 2019 zamanından nickinizi hatırlıyor gibiyim
  • zor bir soru ben bu ikilemde kalsam deü’ye giderdim ayda 2 bin lira az para değil öğrenci için. Eğitim kalitesinde fark vardır ancak bariz olduğunu düşünmüyorum deü de kaliteli eğitim veren okullardan.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Evet 2018 mezunuyum üniversiteye girişim 2019 yılı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

Hocam deu hukukla iuhf 2. ogretim arasindayim izmirde yasiyorum sizce ayda -2k tl ve istanbulun çilesini çekmeye değer mi

Eğer geliyorsa öncelik olarak İühf ve Mühf yaz kesinlikle ,arkasına Deühf yazarsın.Bir zamanlar çok muallak olduğum bir konuydu.Çok araştırdım,soruşturdum ben de öyle yaptım.Hiç pişman değilim.Son başlığımı da okuyup İühf ,Mühf ve Aühf hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

• BratPitt kullanıcısına yanıt

İzmirdeyim hocam barınma sıkıntı diyorlar iuhfde yurtta kalıcam ilk yıl cevresinde adam akıllı yurt yok

• İlk yıl devlet yurdu çıkar. Okula yakın yok ancak İstanbul’da ulaşım sıkıntısı yok hocam. Her yerden metro, metrobüs, otobüs, marmaray, tramvay geçiyor neredeyse. Ama nitelik olarak bakacak olursak devlet yurtları kötü evet. Genelde iühf’ün kütüphanesinde çalışıyor insanlar sınav dönemi.
  • BratPitt kullanıcısına yanıt
    Hocam konunuza baktım. Mühf’ün sınavlarının İühf’ten daha zor olduğunu söylemiş ilk insansınız. İühf her final dönemi twitter’da gündem olur zorluğu ile ben de mühf’ün sınavlarını gördüm daha kolaydı. Ayrıca iühf kampüsü Avcılar’da değil 140 yıldır Fatih/Beyazıt’da. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. İühf’ün sıralamasının daha önde olmasını ise anlamadığınızı belirtmişsiniz iki okulun akademik kadrosunu mukayese ederseniz anlayacaksınız ve tabii TBB’nin hukuk fakültelerine yönelik puanlama sistemine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepkotasic -- 6 Ağustos 2021; 12:39:16 >
  • zepkotasic Z kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın yazdığı konuya hiç bakmayın. Arkadaş trol. Tamamen yanlış ve yalan bilgiler yazmış konuya. Böyle yaparak insanların hedeflerini şaşırtmak istiyor kendince
  • up
  • up🥳
  • Hocam İÜ mezunları bile sıkıntı çekiyor mu sektörde? Bilkent hukuk nasıldır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.