abıcım babalar gibi baki'niz var nerden cıktı bu helguera şimdi
biz alalımda oynamasa da olur. sonra flaş transfer yapamadı demesinler bize.
KARLOS vs HELGÜYERA
Biz de bu yıldızı alırsak, yıldız alma sırası gs ye gelecek
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Biri sol bek, birisi stoper zaten kıyaslanmaz. İkincisi de Carlos Helguera'dan daha ünlü
İnşallah alırlar, defansa ilaç gibi gelir
hocam bak bole konus canımı ye ben herkesten cok isterim bu işler sadece fb'nin ünlü futbolcu getirmesiyle olmaz gs ve bjk'ninde atak olması gerek helgueraya lafım yok cok iyi oyuncu ama bence sadece helguera olmaz biraz daha lazım türkiyeye gecen gazetede okudum bursaspor bile pablo aimaR'a teklif goturmus artık biraz dunyanın dikkatini TURKİYE süper ligine cekmenin zamanı geldi artık sporseveri carruscayla deividle delgadoyla kandıramazlar
yönetim salakmı ya nie helguerayı alıo bir dünya para vericekler o adama madem yıldız alıcaklar forvet alsınlar bjk tarihinin gol yönünden en kısır dönemini yaşamış üç aşşa beş yukarı şampiyonla aynı sayıda gol yemiş yani defansı fena değill ki zaten beşiktaş hırçın bir takım takım savunması güçlü olan bir takım bence ofansif bir oyuncu almalılar mesela rico yu adam gibi bir oyun kurucuyla değiştirebilirler helguera beşiktaşa yaramazmı tabiki yarar ama öncelik stoperde olmamalı .. Carlos mu Helguera muhabbetine gerek yok gelsinler izliycez ama helguera bence gelmiyecek sizin yöneticiler maç izlemeye gitmişlerdir .
ulan bu kadar konuştuk bir de almazlarzsa ahanda ...tığımızın resmidir.
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx
yönetim salakmı ya nie helguerayı alıo bir dünya para vericekler o adama madem yıldız alıcaklar forvet alsınlar bjk tarihinin gol yönünden en kısır dönemini yaşamış üç aşşa beş yukarı şampiyonla aynı sayıda gol yemiş yani defansı fena değill ki zaten beşiktaş hırçın bir takım takım savunması güçlü olan bir takım bence ofansif bir oyuncu almalılar mesela rico yu adam gibi bir oyun kurucuyla değiştirebilirler helguera beşiktaşa yaramazmı tabiki yarar ama öncelik stoperde olmamalı .. Carlos mu Helguera muhabbetine gerek yok gelsinler izliycez ama helguera bence gelmiyecek sizin yöneticiler maç izlemeye gitmişlerdir .
Runje 2. yarı dünya kadar top çıkardı, her atılan topla, kaleciyle karşı karşıya kaldı diğer takımların forvet oyuncuları. Bence gerekli.
birgün gs hakkındaki temennilerin tutacak senin.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK Biz de bu yıldızı alırsak, yıldız alma sırası gs ye gelecek
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx
Runje 2. yarı dünya kadar top çıkardı, her atılan topla, kaleciyle karşı karşıya kaldı diğer takımların forvet oyuncuları. Bence gerekli.
hocam o zaman siz komple sorunlusunuz ya
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx helguera bence gelmiyecek sizin yöneticiler maç izlemeye gitmişlerdir .
İnşallah..Bize defans lazım değil.Gökhan Zan tartışmasız Tr nin en iyisi.Yanına da Toramanla ilaç gibi olur.İkisi de birbirleriyle uyumlu.Zaten defans bloğunun önünde yılmayan,bıkmayan savaşçı Serdar var + Fahri ve Koray gibi adamların da defansif özellikleri iyi.Ben bu saatten sora bir ofansif sağbek ve Kaptanın yerine yeni bir Solbek alınmasını istiyorum.Kanatsız bir takım olamaz..
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx helguera bence gelmiyecek sizin yöneticiler maç izlemeye gitmişlerdir .
Kanatsız bir takım olamaz..
tello var. sonra kazım kanatta var.
quote:
Hocam bunlar çizgi defansın sonuçlarıydı büyük ölçülerde..Zaman zaman Zan ın olmayışını da bunlara ekleyebiliriz.Ben savunmamızın stopere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Hakkaten Baki yürekli oynuor.Stoperde oynarsa başarabilir belkide
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
quote:
Hocam bunlar çizgi defansın sonuçlarıydı büyük ölçülerde..Zaman zaman Zan ın olmayışını da bunlara ekleyebiliriz.Ben savunmamızın stopere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Hakkaten Baki yürekli oynuor.Stoperde oynarsa başarabilir belkide
Baki bu takımda ancak iyi bir yedek olur. Gökhan Zan ile Toraman da kademe hatası yapıyorlar. Ben onlara çok güvenmiyorum doğrusu. Ronaldo ve Zago'ya çok güveniyordum mesela. Bir tane sağlam stoper şart bize, topu oyuna sokabilen, iyi bir kesici ve tecrübeli,sakin oynayan.
Kaynak neresi
quote:
Orjinalden alıntı: blackrewolf
Kaynak neresi
ntv
Beşiktaş yönetiminin ne denli zeki olduğu anlaşıldı Helguera gibi bir yıldızı izlemeye gidiyorlar adamın iyi bir oyuncu olduğu ortada zaten boşuna bilet parası harcamışlar yazık.
Topu oyuna sokma konusunda gerçekten bizim defanslar çok zorlanıyor.Ben sağlam liberolara sahip olduğumuzu düşünüyorum.Serdar Ve Koray-Fahriden biri defansın yükünü oldukça hafifletiyor zaten.Çizgi defans yapmayıp kademe hatalarını da bir kenara bırakırsak çokta gerek olduğunu düşünmüyorum.Ama çakılı beklerle oynamaktan sıkıldım artık.1 kere sağbekten bi asist görelim artık.Yinede geldiyse hayırlı olsun ne diyelim
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
Beşiktaş yönetiminin ne denli zeki olduğu anlaşıldı Helguera gibi bir yıldızı izlemeye gidiyorlar adamın iyi bir oyuncu olduğu ortada zaten boşuna bilet parası harcamışlar yazık.
gittiler öünlü imza attıracaklar. ama sen bu kadarını akıl edemediğinden normal olarak saçmalamışsın.
KAZIM KANAT IN BU KONU İLE ALAKALI OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM YAZISINI BURAYA COPY-PASTE EDİYORUM..OKUMAYANLAR OKUSUN DİYE...
İTİRAF EDELİM! 09.06.2007
Hadi canım kimse kıvırmasın... Gerçeği itiraf edelim; Roberto Carlos’u rüyasında göremeyenler şimdiden sallıyorlar. Eveleme geveleme yok. Hele Adnan Polat’ın dediği gibi ancak onlar Carlos’un formasını satın alırlar demek hiç yok. Şöyle diyelim; Fenerbahçe yönetimine tebrikler. Şunu diyorlar; Roberto Carlos’un aldığı para takım içinde denge yaratır. Kıskançlık krizleri başarıyı engeller. Falan, filan!
Bakın gerçeği tartışalım. Gerçek şudur; Hangi futbolcu ne kadar forma sattırıyor? Hangi futbolcuyu izlemek için stada seyirci geliyor. Sorunun anahtarı bu: Carlos’a çok bana az para verdiniz diyen Fenerli topçulara şunu diyorum; Kaç forma sattırdın? Kaç çocuğu Fenerli yaptın.
Fener Carlos’u aldı ya... Beyler o zaman uyandılar. Galatasaray Figo’yu alacakmış. Beşiktaş ise Helguara’nın peşine düşmüş. Yok ya.... Şimdiye kadar niye tık yok. Carlos gelince mi uyandınız?
Bunun adı nedir biliyormusunuz. Söyleyeyim; Kompleks.. Haaaa... Beşiktaş ve Galatasaray’da para varmı?
Cim bom’a özel sorum şudur: Yıldız getirdin de o yıldızı 17 bin kişilik yıkılmak üzere olan Ali Sami Yen’de mi oynatacaksın. Güldürmeyin beni canım!
Benim gibi sıkı bir Beşiktaşlıya bu itirafı yaptıran, bu yazıyı yazdıran Beşiktaş yönetimine teesüflerimle!
Ya ne gelmesi ben saat 8 gibi d sporu izledim İSMAİL ER muhabir helguera nın menajeri olayı yalanlamş futbolcu ispanya dışına kesinlikle çıkmayacaktır demiş yani AŞGAR kardeş sen tabanla