Bence Carlos çok daha büyük bir oyuncu. Helguera iyi bir oyuncu hatta takımda daha fazla para kazanıyor ama Beşiktaş için pek iyi bir transfer olmaz gibi geliyor bana. Bunun yerine daha iyi bir oyuncu alabiliriz. Realden almak zorunda değiliz.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Ne demek ya! 35 yaşındaki sigortalı emeklileri transfer etcegimize chelseanin yaptıgı gibi adam gibi soyle fildişi, şili, gibi kenar ülkelerden 3-5 tane genç yetenekli oyuncu alcaksın 300 bin dolara bak nasıl takım oluyor? Şahsen chelsea oyle diilmi? Chelsea yi neler bozdu bu sene???? Ballack ve Shevchenko nun transferi, takıma 2 tane yıldız soktular takım darmadagan oldu...şimdi iyi düşünün!
chelsea 300 bin dolara transfer mi yapıyor
Chelseanin o Fildişili dediğin adamı kaça aldığından haberin var mı
zuahuauhauhauhauh
300bin doalr diyeceğine çelsinin transferlerine 300 milyon poundlar desene.
Chelsea nin takıma aldığı yedekler bile 15 milyon euro filan
futbolcu bulma konusunda lyon un üstüne tanımam.real madrid-chelsea gibi hazıra konan takımlar olduğu sürece bu takım batmaz.bizim yöneticilerimizin lyon scoutlarını örnek alması lazım.ilhan cavcav buna örnek iyi oyuncular bulabiliyor.keşke bizde essienler-drogbalar-diarralar-maloudalar bulabilsekde 30m.euro ya bu büyük klüblere satabilsek.
quote:
Orjinalden alıntı: kidemli cavus
quote:
Ne demek ya! 35 yaşındaki sigortalı emeklileri transfer etcegimize chelseanin yaptıgı gibi adam gibi soyle fildişi, şili, gibi kenar ülkelerden 3-5 tane genç yetenekli oyuncu alcaksın 300 bin dolara bak nasıl takım oluyor? Şahsen chelsea oyle diilmi? Chelsea yi neler bozdu bu sene???? Ballack ve Shevchenko nun transferi, takıma 2 tane yıldız soktular takım darmadagan oldu...şimdi iyi düşünün!
zuahuauhauhauhauh
Drogbadan bahsetmiyorum üstünzekalı, sen Geremi,Obi mikel in Chelsea ye kaça geldigini biliyormusun?
ne bilsin fenerli....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kidemli cavus
quote:
zuahuauhauhauhauh
Drogbadan bahsetmiyorum üstünzekalı, sen Geremi,Obi mikel in Chelsea ye kaça geldigini biliyormusun?
evet arkadaşlar ivan helguara beşiktaşımıza hayırlı olsun. şu anda iki yöneticimiz real madridin maçında ivan helguarayı izliyor. maçtan sonra imza atılacak.
ben bomba transfer diye buna dreim. beşiktaşımız bu yılın en flaş transferine imza atmıştır. ivan helguera 31 yaşında ve real madridin KAPTANIDIR.
bu da bize şunu gösteriyor ki beşiktaşla oyun olmaz.
bu yılın sorusunu da ben soruyorum. haelgera mı? carlos mu?
tabi ki helguera
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: Aşgar
evet arkadaşlar ivan helguara beşiktaşımıza hayırlı olsun. şu anda iki yöneticimiz real madridin maçında ivan helguarayı izliyor. maçtan sonra imza atılacak.
ben bomba transfer diye buna dreim. beşiktaşımız bu yılın en flaş transferine imza atmıştır. ivan helguera 31 yaşında ve real madridin KAPTANIDIR.
tabi ki helguera
z..çtık
tamamen ezik politikaların sonucu gereksiz bir adam fener carlos'u aldı ya bunlarda yarışa girecek sen kendine yarayan adam al fener özentisi kompleksli herifler.
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
tamamen ezik politikaların sonucu gereksiz bir adam fener carlos'u aldı ya bunlarda yarışa girecek sen kendine yarayan adam al fener özentisi kompleksli herifler.
paramıza yazık ............sidik yarışına ne gerek var
quote:
quote:
quote:
tabi ki helguera
z..çtık
ucak rötar mı yaptı hoca noldu
Helgueraya karşı, Madridli yöneticiler Bakiyi takasta kullanmak istemiş. Bjk yönetimi Baki + 5 Mil.Euro talep etmiş, Madridliler Baki konusunda ısrarcı bizimkilerde para konusunda, transfer çıkmaza girdi diyebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Helgueraya karşı, Madridli yöneticiler Bakiyi takasta kullanmak istemiş. Bjk yönetimi Baki + 5 Mil.Euro talep etmiş, Madridliler Baki konusunda ısrarcı bizimkilerde para konusunda, transfer çıkmaza girdi diyebiliriz.
bakiyi vermek için bide para mı talep etmişler. ulan hazır bakiyi alan biri çıkıyo verin gitsin. ne parası
Sazan
quote:
Sazan
öle mi. tamam baba sen bilirsin unut o formayı o zaman.
ben şimdi nasıl bakıcam forum milletinin yüzüne.
quote:
quote:
bakiyi vermek için bide para mı talep etmişler. ulan hazır bakiyi alan biri çıkıyo verin gitsin. ne parası
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
imzan kural dışı aşgar
konuyu dağıtmayalım
ne diyoduk carlos 34 yaşındaymış. 35'inden gün almış diyolar.
ahahaha 35inden gün almıs ha:)) bence bu tip futbolcular Türkiyeye yatmaya geliyolar.Neden diceksiniz;Bu oyuncuları real madrid istiyormus milan istiyormus cart istiyomus curt istiyomus adam ora gitmemiş de bize gelmiş Neden gelmiş sorguladınmı hiç Adamlar türkiyeye yatmaya geliyolar bakın görün carlos u önümüzdeki sezon ilk 3 son 3 hafta oynar daha sonra sakatım.Bu benim şahsi yorumum eleştriye acıgım.
quote:
şu para için geldi diyenler bence futbolu sadece forumda takip etmeyip biraz da değişik web sitelerine girerek yada en azından televizyonda spor haberlerini falan izleyerek takip etsinler, katar a gitmeyi bırakın real de kalmak istese bile fenerden alacağından daha yüksek alacak olmasına rağmen nasıl bir bilgisizlikse insanlar çıkıp para için geldi yorumu yapabiliyorlar ve cidden üzülüyorum bu insanlar adına, en azından insanlar çıkıp ahkam kesmeden önce biraz araştırma yapmalılar
quote: