Orijinalden alıntı: kmserdar bugün yine ŞEREFLİ(!) vatan bilgisayar'da philips 37pfl4007 1.249 tl
Süpermiş! Beklediğim indirim.. Sanırım bu haftasonu alıyorum bunu..
squid..aldınız mı tv'yi?
quote:
Orijinalden alıntı: tvefsanesi
quote:
Orijinalden alıntı: kmserdar
quote:
Orijinalden alıntı: tvefsanesi
4007K serisini babamlara aldım. Dahili uydu alıcısı çok iyi. Onun dışında Smart TV si var ama tabi yaşlı insanlar kullanmıyor :) Philips'in görüntü kalitesi ciddi anlamda iyi özellikle herkes tarafından bilinen SD görüntülerde, bende de 7676 var oldukça memnunum. 4007 yi de gayet başarılı yapmışlar. Babamın her gün duasını alıyorum :)
hayırlı olsun güle güle kullanın..
dün vatan bilgisyar'da philips 37pfl4007'de demo hd görüntü izledim açıkcası hiç beğenmedim diğer tv'lere göre mat gibiydi,sanki pikseller seçiliyordu..hafta sonu usb'ye mkv ve avi formatlı film atıp vatan'a gideceğim bir de öyle deneyeyim,lakin pek beğenmedim tv'yi..samsung'ların görüntüleri daha canlı gibi
TV'nin renk ayarları ile oynamak gerekir. Vatanda ağırlıklı olarak Samsung elemanları var, TEknosa da yine aynı şekilde LG Samsung ve yer yer Philips elemanları var. O TV nin de renk ayarlarını max yapınca Samsung gibi ışık verir. Bir de şu gerçek var. Ben de 7676 ile 4007 yi karşılaştırıyorum arasında fark var. 7676 cidden çok üstün bir cihaz 4007 ona göre yeni model olmasına rağmen tabi ki geri kalıyor görüntü anlamında.
haklısınız dikkatimi çekmişti..satış danışmanları azami gayret ile samsung ve lg tv aldırmaya çabalıyorlar..
bu ay philips'in yeni modelleri raflar da yerini alacakmış,bekliyorum..olmadı daha evvel incelediğim tv'lerden birisini alacağım
Yeni modeller 6000-7000 serisi olacakmış onların sınıfı ile 4000 çok farklı ona göre de fiyatı olur. Tahminime göre 3000den kapıyı açarlar yeni 6000 serisi için.
Ben babam için hepsiburada'dan 37pfl4007h modelini aldım, şu an için tv bende, birkaç gün ben kullanacağım. Dreambox 500s, scart kablo ile izlediğim televizyon görüntü olarak iyi, bence sıkıntı yok. HD uydu alıcısı ile nasıl olur onu bilemiyorum. İçindeki demo görüntüyü seyredip hiç beğenmedim diyen arkadaşıma katılmıyorum. Bence eksiksiz ve süper bir demo. Açıkçası daha iyisi nasıl olur tahmin edemiyorum. Cihazın bence benim tarafımdan tek eksik yanı sesi çok yukarılara çıkmıyor. Ya da bir ayarı varsa ben bilmiyorum. Ses ve görüntü için kendi içinde özel ayarları var. Ben ses için "film" (hatırladığım kadarıyla)görüntü içinde "doğal" ayarlarında kullanıyorum. Cihazı internete de bağladım, filmde seyrettim hiç bir sıkıntı görmedim. İnternet arayüzünde habertürk, ntvspor, facebook, twitter, cnntürk gibi bağlantı arayüzleri var. Cihazı kendim kurdum. Biraz zorlandım. İçinden doğru düzgün bir kullanma kılavuzu çıkmadı. Eklediğiniz cihazı(receiver) bilgisayar mantığındaki gibi ekliyor ve eklediğiniz cihaza bağlanarak kanalları seyrediyorsunuz. Eklediğiniz cihazın yerine başka cihaz bağladığınızda eski bağlantıyı önce silip sonra tekrar yeni cihazı eklemeniz gerekiyor. Usb'den sadece bir film seyrettim mkv uzantılı değildi. Mkv uzantılı fimlerde sorun olduğu yazılıyordu Philipslerde bu sorun çözülmüşmüdür bilmiyorum. Başta söylediğim gibi cihazı babam için aldığım için çok üstünde durmuyorum. O ne internete bağlanma kısmını ne de USB'den film izleyebilme kısmını kullanmaz. Onun için iyi görüntü yeterli olacaktır. O konuda da şu an için sıkıntı yok. Bakalım babamın Dsmart HD receiverındaki HDMI kablo ile bağlantı sonrası görüntü kalitesinde bir artış olacakmı. Yardımcı olabilmek adına ilk aklımda olanları yazmaya çalıştım. Saygılar....
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasayan
Ben babam için hepsiburada'dan 37pfl4007h modelini aldım, şu an için tv bende, birkaç gün ben kullanacağım. Dreambox 500s, scart kablo ile izlediğim televizyon görüntü olarak iyi, bence sıkıntı yok. HD uydu alıcısı ile nasıl olur onu bilemiyorum. İçindeki demo görüntüyü seyredip hiç beğenmedim diyen arkadaşıma katılmıyorum. Bence eksiksiz ve süper bir demo. Açıkçası daha iyisi nasıl olur tahmin edemiyorum. Cihazın bence benim tarafımdan tek eksik yanı sesi çok yukarılara çıkmıyor. Ya da bir ayarı varsa ben bilmiyorum. Ses ve görüntü için kendi içinde özel ayarları var. Ben ses için "film" (hatırladığım kadarıyla)görüntü içinde "doğal" ayarlarında kullanıyorum. Cihazı internete de bağladım, filmde seyrettim hiç bir sıkıntı görmedim. İnternet arayüzünde habertürk, ntvspor, facebook, twitter, cnntürk gibi bağlantı arayüzleri var. Cihazı kendim kurdum. Biraz zorlandım. İçinden doğru düzgün bir kullanma kılavuzu çıkmadı. Eklediğiniz cihazı(receiver) bilgisayar mantığındaki gibi ekliyor ve eklediğiniz cihaza bağlanarak kanalları seyrediyorsunuz. Eklediğiniz cihazın yerine başka cihaz bağladığınızda eski bağlantıyı önce silip sonra tekrar yeni cihazı eklemeniz gerekiyor. Usb'den sadece bir film seyrettim mkv uzantılı değildi. Mkv uzantılı fimlerde sorun olduğu yazılıyordu Philipslerde bu sorun çözülmüşmüdür bilmiyorum. Başta söylediğim gibi cihazı babam için aldığım için çok üstünde durmuyorum. O ne internete bağlanma kısmını ne de USB'den film izleyebilme kısmını kullanmaz. Onun için iyi görüntü yeterli olacaktır. O konuda da şu an için sıkıntı yok. Bakalım babamın Dsmart HD receiverındaki HDMI kablo ile bağlantı sonrası görüntü kalitesinde bir artış olacakmı. Yardımcı olabilmek adına ilk aklımda olanları yazmaya çalıştım. Saygılar....
tvnin menüsünde kullanım kılavuzu yok mu? orada mkv desteklediğini yazması lazım...
37pfl4007h yani philips pfl4007h/12 ürününü arkadaşım satın aldı ancak görüntüler sd yayınlarda oldukça kötü göründü. Ayrıca hiç anlamam smart tv deniliyor. Ancak browser seçeneği kısıtlı bir kullanıma sahip. Bence bu özelliğe de fazladan para ödeniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 1gel
37pfl4007h yani philips pfl4007h/12 ürününü arkadaşım satın aldı ancak görüntüler sd yayınlarda oldukça kötü göründü. Ayrıca hiç anlamam smart tv deniliyor. Ancak browser seçeneği kısıtlı bir kullanıma sahip. Bence bu özelliğe de fazladan para ödeniyor.
dün 37pfl4007 modeline tekrar baktım ,oyun animasyonu oynatılıyordu..görüntüsü hemen üstündeki samsung 40es8000'den daha iyi di,samsung'un görüntüleri çok parlak,lakin daha önce hd demo izledim beğenmedim 37pfl4007'yi..benim için smart özelliğinin hiç bir kıymet-i harbiyesi yok,ömür boyu kullanmayacağım bir fonksiyon,sd ve (ilerde hd uydu alıcı alacağım) hd görüntü kalitesi karar alma sürecimde ki tek geçer akçe..3d özelliğine eyvallah ama izlermiyim meçhul,sandıkta bulunsun belki 5 yıl sonra lazım olur..bu bağlamda philips 32-37pfl6007 modelini beklemekteyim,olmadı 32pfl5507 alacağım..bu 32pfl5507 ile de bir türlü müşerref olamadım,alırsam eğer görücü usulü ile olmuş olacak
yaw beyler artık bu tarz led tv aletlerinin böyle nerdeyse minimum 1250 düzeyinde satılması bu özellikler için değecek fiyatlar değil. Artık 3d piyasaya hakim olacak ve yeni özellkler eklenerek gelecek. Bence 32pfl4007h ya da 37 pfl4007h özellikler bakımından hem smart hem 3d ve hem de malesef sd yayınlar açısından düşük olduğu için led tv alımı için beklemekte fayda var. Ayrıca 200 hz efendim 400 hz gibi tazeleme değerlerininher birinin orijinal değeri 100 hz dir. Neye para ödediğinizin farkında olun. Artı 100 hz üstü özellik daha ziyade 3d için bakılan bir özelliktir. hd ya da sd yayın için acayip aranan bir özellik değildir. Bence tv ni hd ve sd yayın özelliği ve kalitesi başta gelmelidir.
32PFL4007H fiyatı 1100TL'ye düşmüş. 32PFL3507H 1350TL :) Enteresan sayfa hepsiburada. 3500 ile 4000 arasında dağlar fark var 3500 daha pahalı :)
quote:
Orijinalden alıntı: 1gel
ben de mağazada baktım bu modele ama görüntü kalitesi diğerlerinden iyiydi. uzun dönemli düşününce bence smart tv olmazsa olmaz bir özellik. sonuçta bir tv 4-5 yıl kullanılır.
Beyler, bu mu yoksa Panasonic'in 37E5E modeli mi?
3507 modeli kliksada 1099 lira bikaç kere usb belllekle denedim mkvlerin kımını açmadı bazılarını desteklemıyor demesine rağmen açtı. 4007 bilemıyrm yanlız 4007de ben scart göremedim .alan arkaşlar bi baksa bunun scartı nerede acaba.
Televizyonun scart dönüştürücü kablosu çıkıyor. Yani illa HDMI kablo ile bağlantı yapan bir receiver'a ihtiyaç yok.
Panasonic'in 37E5E modeli ile bu ürün arasında fiyat farkı az.. Sizce hangisi daha avantajlı?
quote:
Orijinalden alıntı: Maberk
Panasonic'in 37E5E modeli ile bu ürün arasında fiyat farkı az.. Sizce hangisi daha avantajlı?
Plazma alacaksanız Panasonic tercih edebilirsiniz elbette ama led tvlerde açık ara Philips'i tercih edin Panasonic'e göre.
Öte yandan plazma da tavsiye etmiyorum kesinlikle.
hafta sonu teknosada indirimden yararlanıp philips 37pfl3507h/12 aldım.2 gündür kullanıyorum ama mkv oynatıyor.altyazı konusunda da srt formatı destekliyor henüz diğer altyazı formatlarını denemedim.Altyazı ile filmin isminin aynı olması gerekiyor galiba çünkü aynı olunca otomatik açıyor.karakter dilinden de standart yaparsanız ğ,ç,ü.. harflerinde sıkıntı olmuyor gibi.tabi 2 gündür kullanıyorum alıcak arkadasları yanıltmak istemem ama güzel tv.
quote:
Orijinalden alıntı: gennosuke06
hafta sonu teknosada indirimden yararlanıp philips 37pfl3507h/12 aldım.2 gündür kullanıyorum ama mkv oynatıyor.altyazı konusunda da srt formatı destekliyor henüz diğer altyazı formatlarını denemedim.Altyazı ile filmin isminin aynı olması gerekiyor galiba çünkü aynı olunca otomatik açıyor.karakter dilinden de standart yaparsanız ğ,ç,ü.. harflerinde sıkıntı olmuyor gibi.tabi 2 gündür kullanıyorum alıcak arkadasları yanıltmak istemem ama güzel tv.
merhaba ürünün 32inç olanını sipariş verdim de flash player ve youtube var mı
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimy006
quote:
Orijinalden alıntı: gennosuke06
merhaba ürünün 32inç olanını sipariş verdim de flash player ve youtube var mı
PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER
Üründe flash player yok, sadece YouTube uygulaması mevcut. Smart TV diye geçiyor ama internet tarayıcısı da mevcut değil, Smart TV'ye geçiş ürünü. Kablo ile internete bağlayıp YouTube video seyredebilirsiniz.
internette güncelleme yazılımı gördüm.güncelleme ile değişen seyler ne acaba?flash diskle güncelleme yapmak istiyorum çünkü net bağlantım vınn.flash diskle güncelleme yapan arkadaslar nasıl yaptıgınızı anlatabilirmisiniz?birde internette "MediaManager + Server (Windows)" yazan birşey var bilenler varsa açıklayabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme