Bildirim
Ivern: Friend of the Forest
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aha çalı çıkaran hero. Teaser efsane olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha çok iyi -
destek olsun. -
Mao'Kai'ya dost geldi. -
bard gibi işlevsel destek olacak bence -
Şimdi bakınca jungle gibi sesler olsun teaser olsun çalı çıkarma olayı olsun. Lakin jungle ise orman yaratıklarına hasar verme konusu nasıl olacak bunu merak ediyorum?
Maokai'ye çok benzemiş bu arada biraz daha farklı bir şey bekliyordum. -
Adc pls
friend of rengar
Ağoșin nerde
Kalktı eywh
ormanın dostu diyor ormancı olması olanaksız videoda orman yaratıklarını öldürdüğünü değil koruduğunu görüyoruz. %100 destek rolünde olacak -
maoyla ölümüne dövüşürler -
Mobilim, veriye yüklenmek istemiyorum eve gidince editleyeceğim
Trailer harbiden mükemmel ya. -
iyi birine benziyor -
Jungle slotlarını koruyacaksa nasıl jungler olacak olm bu? Support olacak sanırım. -
Support olacak kesin
Ap Support olabilir.
Tank destek veya top lane olabilir. Ama trailer deki sarmaşık olayı lone druid tarzı bir tema izlenimi verdi. Yinede koluna bakınca top lane de de oynanabilir gibi geliyor. Çalı ve orman içinde heroya özel bir pasif olabilir. Diğer arkadaşlar gibi Jungle olmasını beklemiyorum bende.
Edit: lol ün sitesinde ismi olmayan yeni bir eşya gözüküyor. Yeni hero ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 15 Eylül 2016; 1:04:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X