Şimdi Ara

ivy bridge -P170EM ve P150EM Hakkında,sipariş bekleyenler,düşünenler,,, (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
11.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oskican

quote:

Orijinalden alıntı: altan99

quote:

Orijinalden alıntı: Oskican

arkadaşlar merhaba. dün aşağıdaki aletin siparişini verdim.

http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html

daha önce hiç laptop'ta oyun oynamadım. kağıt üstünde ne kadar güzel gözükürse gözüksün performanstan korkuyorum bir desktop'a kıyasla.

notebookcheck'in benchmark listesinde benim 3 yıllık radeon 4850'mden (tahmini olarak tabii) 6-7 basamak üstte gözükmesi korkutuyor beni. ayrıca 660m'in shader hızının düşük gözükmesi ve 128 bit olması da aklımı kurcalıyor. Kepler mimarisi olmasından dolayı mıdır bunlar?

sonuç olarak siparişimi desktop'a çevirme imkanım yok, mecburen laptop almak durumundayım. ama içim de rahat etsin istiyorum.

ben bu aletle diablo 3, guild wars 2 vs. oynayamazsam (performanslı bir şekilde tabii) ölü bir yatırım olmasından tırsıyorum.

hocam 4850m diye bir kart bulamadım ben listede 6 basamak altında demişsin ya 660m in 4850 diye masaüstü kart var listede fakat 130 küsür sıradan sonra ve old arşivinde ekran kartı sıralamasının ,,, buradan bakabilirsin ekran kartlarının performanslarına ,,http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

4850 desktop kartı evet. dekstop ve notebookları birlikte listeleyince aralarında 15 sıra oluyor.

zaten belirtmiştim daha önce hiç laptop almadım oyun oynamak için diye. 4850'den gtx 660m'e 15 sıra fark edecekse, oyun performansının bu paraya değecek bir upgrade olup olmadığını merak ediyorum o yüzden.

aynı paraya desktop toplamak daha yüksek performans mı sağlar?

hangi marka olursa olsun aynı paraya masaüstü daha iyi performans verir tabiki ,,,,

• Merhabalar ben havale ile parayi yatirmayi dusunuyorum ne kadar kesinti yapiliyor bir bilgisi olan var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansizx

Merhabalar ben havale ile parayi yatirmayi dusunuyorum ne kadar kesinti yapiliyor bir bilgisi olan var mi acaba

bankalara göre değişir o ben iş bankasından onların işbank hesaplarına havale ücreti ödemeden yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

quote:

Merhabalar ben havale ile parayi yatirmayi dusunuyorum ne kadar kesinti yapiliyor bir bilgisi olan var mi acaba

bankalara göre değişir o ben iş bankasından onların işbank hesaplarına havale ücreti ödemeden yapmıştım

Hocam bende hesap yok. direk elden onların hesabına ödeme yapacağım sizin hesabınız var mıydı önceden işbankasından. bir de atm ile mi yoksa vezneden mi ödediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansizx -- 4 Mayıs 2012; 13:46:25 >
  • quote:

ben iş bankasından yatırdım bankanın içinde kart takılan bir makina var ondan direk havale yaptım 3 TL kesti sadece ,, kartsız işlem seçeneği de vardı yolun düşerse bence iş bankası şubelerinden birine girip güvenliğe bile sorsan söyler ya da vezneye soruver işerdeki atm den kartsız işlem ile havale yapınca ne kadar keser diye bence 5-6 tl anca keser diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: altan99

quote:

ben iş bankasından yatırdım bankanın içinde kart takılan bir makina var ondan direk havale yaptım 3 TL kesti sadece ,, kartsız işlem seçeneği de vardı yolun düşerse bence iş bankası şubelerinden birine girip güvenliğe bile sorsan söyler ya da vezneye soruver işerdeki atm den kartsız işlem ile havale yapınca ne kadar keser diye bence 5-6 tl anca keser diye düşünüyorum

cevap için teşekkür ederim.
  • monster p150em ile ms-16f3 serileri farkı nedir.Sadece bataryalar mı? p150em ile 8 hücreli, ms-16f3 ile 9 hücreli veriliyor.
  • arkadaşlar hd 7970m sıralamada gtx 580m sli ın üzerinde konumlandırıldı sizce gtx 680m bu karttan daha iyi olur mu bir de 4gb doğrumudur biliyorsunuz genelde nvidia ve amd şeklinde oluyor sıralama yine aynıydı fakat amd nin sırası yukarıya alındı
  • nedense daha gtx 660m oyunlardaki testleri notebookcheck e eklenmedi 640m 650m-670m-675m hepsi var ama 660m yok hayla :S
  • AKASA (AK-OA2SSA-BK) Slim Sata ODD / 2.5" SATA HDD

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90648&ref=akakce&v=1.83.9

olan model mi yoksa AKASA (AK-OA2SDE-BK) Slim IDE ODD / 2.5" SATA HDD Dönüştürücü olan

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90647&ref=akakce&v=1.27.4

bu model mi uyumlu olacak clevo modellerle?

• İki modelde uyumlu farkları birinde sata girişli harddisk yuvası olması diğerindede ide girişli harddisk yuvası olması. senin odd ye takacağın harddiskin cinsine bağlı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiozbas

İki modelde uyumlu farkları birinde sata girişli harddisk yuvası olması diğerindede ide girişli harddisk yuvası olması. senin odd ye takacağın harddiskin cinsine bağlı yani

Ya ben de başta senin gibi düşündüm ama sonra benim anladığım ikisine de sata hdd takılıyor ama biri ide girişli cdrom yuvasına biri sata girişli cd rom yuvasına takıllıyor galiba, bizim cd rom yuvası sata girişli olması gerekeceğşnden üsttekini seçmek lazım sanırım.
  • MONSTER® Q61QAL511 15.6 mühendislik örneği gelmiş gt 650m ekran kartlarını inceliyorlar bende 150em siparişi vermiştim, 150em ve 170em lerde gelsede bizde şu gtx660 ın 670 in boyunun ölçüsünü alsak bi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

MONSTER® Q61QAL511 15.6 mühendislik örneği gelmiş gt 650m ekran kartlarını inceliyorlar bende 150em siparişi vermiştim, 150em ve 170em lerde gelsede bizde şu gtx660 ın 670 in boyunun ölçüsünü alsak bi :)

bende çok merak ediyorum gtx 660m bir anönce ellerine geçerde onuda incelerler umarım 650m pek iç açıcı gelmedi bir üst modeli bu 660m umarım aralarında baya fark vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

MONSTER® Q61QAL511 15.6 mühendislik örneği gelmiş gt 650m ekran kartlarını inceliyorlar bende 150em siparişi vermiştim, 150em ve 170em lerde gelsede bizde şu gtx660 ın 670 in boyunun ölçüsünü alsak bi :)

bende çok merak ediyorum gtx 660m bir anönce ellerine geçerde onuda incelerler umarım 650m pek iç açıcı gelmedi bir üst modeli bu 660m umarım aralarında baya fark vardır

bu inceledikleri 650m nin GDDR3 bellekli olan modeli birde GDDR5 bellekli olanı var o daha iyi olacak GTX660 da ondan daha iyi olacak yani inşallah

• Akortek te sata to sata kutuda stok bitmiş ebayden bakıyorum ph150m le uyumlu kutular ph150e ile de tam uymludur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

Akortek te sata to sata kutuda stok bitmiş ebayden bakıyorum ph150m le uyumlu kutular ph150e ile de tam uymludur değil mi?

p150hm de hdd bağlantısı sata3 p150em dede sata3 var muhtemelern ODD okuyucu bağlantılarıda aynıdır diye düşünüyorum.
  • 2 tip kutu var biri 9,5 mm. lik UltraBay Slim diye geçiyor diğeri 12.7mm lik 12,7 mm olduğunu varsayıyorum sata to sata olarak yanlış düşündüğüm yer varsa uyarın
  • 20 mayıs tarihi yaklaştı acaba sevkiyatlardan bir haber varmı nezaman ülkeye giriş yapıcaklar ne zaman dağıtılmaya başlayacaklar sabırsızlanıyorum :))))
  • Bana haziran ortası gibi alırız anca gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.