Şimdi Ara

iw6sp64_ship.exe sorunu, bıktırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiçbir oyunu yüklerken bu kadar acı çekmedim. Zaten torrent tam tamına 26 saatte indi. 1 saattir de şu lanet sorunla uğraşıyorum. Biri yardım edebilir mi Allah rızası için.

Her yere baktım genelde sistemsel deniliyor.

Sistemim:

i5 3210m 2.50ghz
    8 gb ram
    64 bit windows 8
    ekran kartı nvidia geforce gtx660m / 2gb

Directx deniliyor. Defalarca yükledim. Ne yapmam lazım?

• http://systemrequirementslab.com/cyri

Bu siteden bir bakıver önce sanki sistemin oyunu su an kaldırmayacak gibi duruyor ekran kartı ve işlemciden dolayı. Onun dışında evet sorunun directx. Şu an resmi forumlarında üzerinde çalışıyoruz diye açıklama yaptılar. Tavsiyem kurmaya çalışma activision mecburen yama cıkaracak en kısa zamanda oyuna. Forumlara bakarsan benim gibi oyunu orjinal alan bir sürü insan şu an oynayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

http://systemrequirementslab.com/cyri

Bu siteden bir bakıver önce sanki sistemin oyunu su an kaldırmayacak gibi duruyor ekran kartı ve işlemciden dolayı. Onun dışında evet sorunun directx. Şu an resmi forumlarında üzerinde çalışıyoruz diye açıklama yaptılar. Tavsiyem kurmaya çalışma activision mecburen yama cıkaracak en kısa zamanda oyuna. Forumlara bakarsan benim gibi oyunu orjinal alan bir sürü insan şu an oynayamıyor.

Tamamdır teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmanez

quote:

Orijinalden alıntı: Colo

http://systemrequirementslab.com/cyri

Tamamdır teşekkürler.

bende win 8 64 bit kullanıyorum işlemcim q8200, ekran kartı hd5850 oc edition sorunsuz oynuyorum oyun oriinal.

• Arkadaş kaldırmaz gibi saçmalıklara kulak asmayın indirdiğin torrenti mount ettikten sonra setup dosyasının olduğu yerde redist vardır orada tüm dosyaları kur ek olarak vcredits 2008,2010,2012 x86 ve x64 sürümleri,directx'i ve ekran kartı driverının son versiyonunu kur daha sonra crack varsa yap ve oyuna sağ tıkla yönetici olarak çalıştır bakalım olmazsa yaz tekrar...
  • O değil de tam tamına 26 saat mi? Benim indirmem 5 gün artı bilmem kaç saat sürdü. 26 saati beğenmemen garip geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

O değil de tam tamına 26 saat mi? Benim indirmem 5 gün artı bilmem kaç saat sürdü. 26 saati beğenmemen garip geldi

Hadi ya, ortalama 300'le indi çok sinirlenmiştim :D v4paTRon sağolsun ilgilendi ama olmadı. Ne denediysem işe yaramadı, cafede oynucam mecburen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayatımda hiçbir oyunu yüklerken bu kadar acı çekmedim. Zaten torrent tam tamına 26 saatte indi. 1 saattir de şu lanet sorunla uğraşıyorum. Biri yardım edebilir mi Allah rızası için.

Sistemim:

i5 3210m 2.50ghz
    8 gb ram
    64 bit windows 8

Belki işine yarayan bir şeyler olabilir burada;
    http://uzmanim.net/soru/call-of-duty-ghosts-hatalari-ve-cozumleri/1337

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Hayatımda hiçbir oyunu yüklerken bu kadar acı çekmedim. Zaten torrent tam tamına 26 saatte indi. 1 saattir de şu lanet sorunla uğraşıyorum. Biri yardım edebilir mi Allah rızası için.

Sistemim:

i5 3210m 2.50ghz
    8 gb ram
    64 bit windows 8

Belki işine yarayan bir şeyler olabilir burada;
    http://uzmanim.net/soru/call-of-duty-ghosts-hatalari-ve-cozumleri/1337

Hocam çok sağol. Çözümü buradan bulmadım ama yardımcı olduğun için teşekkürler.

SORUNU ŞÖYLE ÇÖZDÜM:

Dün Windows 8.1 güncelleştirmesinden sonra bilgisayarı yenile seçeneğini kullanmıştım. Sonra ekran kartını güncelledim. Az önce kurdum oyunu. Son ekranda 4 seçenek var ya directx v64 falan. Orada hiçbir şey yapmadım bekledim. Crack yaptım. Oyuna sağ tıkladım yönetici olarak çalıştır dedim çalıştı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.