iphone 6 kullanıcısı olarak akıllı saat almak istiyorum. sizce hangisini ve neden almalıyım. yardımlarınızı bekliyorum çok kararsız kaldım.
Apple saatleri apple telefona tam uyumludur samsung saatiyle kullanımın kısıtlı olur bendede watch2 42mm var ama samsungun saati tasarım açısından apple dan fersah fersah önde çok şık watch2 aldığıma pişman oldum kullanmıyorum bile şarjı da az gidiyor samsunglara göre
samsung un hangi özelliklerini kullanamıyorsun acaba iphone da. bunu bilmek karar aşamasında çok yararlı olur bence. bilen varsa yardımlarını esirgemesin lütfen
eris78
kullanıcısına yanıt
Bildirim uygulama entegrasyonlari siri gibi stok uygulamalar kullanilamiyordu galiba ama ben olsam gene de samsung saat alirdim :D çok şık abi ya duruşu yeter tam alfa ;)
Apple kullanan biri Apple Watch almalı ama "İlerde Apple kullanmayı düşünmüyorum" derseniz S3 Frontier yerine Galaxy Watch almalısınız.
Hocam Apple Watch almanızı tavsiye ediyorum. Telefonunuz iPhone olduğu için daha mantıklı olur. Söylendiği gibi batarya süresi sorun değil bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme