Şimdi Ara

IWC ALL-STAR Başladı. 4. gün başlıyor!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
1
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Holy yerine Narde olmalıydı. Tabi bu durumda Thaldrin yerine Elwind olacaktı. Crystal yerine de Rawbin olacaktı. Gerçi Crystal yerine Rawbin gitse bence daha iyidi.

holy yerine narde aksdmasdlasdmaskldmaskldmaskldmaskldmaskldmas agkamsdasmkdasmdasakd

aswertyuhgbvcxzsadrtyhgbvxsdftyujhbvcxsdertyuhcxsadertyu şuna bak holy diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig maclarini takip etmiyorum da kristıl dediginiz kadar kotuyse dp den niye atmiyorlar la ?

• Fanboyların kendi takımına oy atmasını yasaklasak keşke herkes tarafsız düşünüp atabilir belki.

• Takımı bozmak istemiyorlar + başka ormancı yok ortada

• jungle hariç takımın en ideal olduğunu düşünüyorum crystal nedir yhaa XDD
  • adc ruvelius olabilirdi diye dusunuyorum ama isim farkından dolayı biraz geri planda kaldı jungler kesinlikle rawbin olmalıydı ama top lane thaldrin gitmese gerçekten uzulurdum halimize
  • Her facebook hesabı olan oy verirse bu olur all starda da elimize verecekler jungle farkı gg easy

• Ormancı için oyumu stomaged a vermiştim.Geçen sezon sergilediği ofansif oyunuyla oyuna ciddi bir etkisi vardı.Oyun takibi iyiydi.Crystal ın takımla uyumu bile yetersiz.Rawbin in ise xyraz ile iyi uyum sağladığını düşünüyorum.Ama crystal a oranla cok daha iyi olurdu.trix bile olabilirdi.

Adc olarak da zeitnot un oyununu hwa döneminden beri beğeniyorum.Daha iyi olabilirdi ama uyum sağlarlarsa holy de dumbledoge güzel oyunlar sergileyebilir.

Oyun tarzları daha yakın daha uyumlu bir takım oluşturulabilirdi ama crystal harici kaliteli oyuncular.Umarım iyi işler yaparlar

• oyunu takip etmeyeli 6 7 ay oldu
    thaldrin holy crystal naru dumbledoge'a oy verdim.
  • Rez alın Crystal yapamıcak

• rawbini gectim trixucator hatta hatta theokoles bile olurdu. crystal ne la

• Adc Zeitnot çok daha farklı olurdu üst koridorda Elwind Thaldrinden iyi ama şampiyon havuzu çok dardı şimdi ne durumda bilmiyorum. Bence üst koridora Thaldrin, ormana Rawbin, ortaya Naru, alta koridor da Zeitnot-Dumble olmalıydı.
  • Naru tokatlar

• Maçlar başlıyor
  • O nasıl liste doğrusu bu

Mid: oxi abi, 10yaşyasuo abi
    Adc: neco abi
    Sup: luflee abla
    Solo: anakin abi
    Jung: mayfiest abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfm1903 kullanıcısına yanıt
    Nerde?

• Hangi kanalda

• aralarinda bi tek crystal sıkınti.

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Nerde?

26 Kasım saat 03.00’da 1’e 1 mücadelelerle başlayacak Wild Card All-Star Turnuvası’nda Şampiyonluk Ligi All-Star takımı ilk mücadelesine saat 09.00’da çıkıyor, Uzakdoğu Asya All-Star takımıyla oynanacak bu maçın 2 saat sonrasında temsilcimiz Bağımsız Devletler Topluluğu temsilcisi ile gruptaki 2. maçını oynayacak. 26-27-28 Kasım’da Türkiye saatiyle 03.00’da, son mücadelelerin oynanacağı 29 Kasım günü ise 04.00’da başlayacak Wild Card All-Star’da bütün karşılaşmalar LoL TV ekranlarında sizlerle beraber olacak. Bu büyük heyecanı kaçırmayın!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.