Şimdi Ara

IXS marka kasklar nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de piyasası çok yok gibi ama kalitesi nasıldır genel olarak ? Kullananlar varsa yorumları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap bekliyorum hala

• fazla kullanan yoktur yaygın bir marka değil. LS2 ile aynı kalitede olduklarını tahmin ediyorum. esasen kask üreticisi değil daha çok giyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 4 Ekim 2014; 0:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

fazla kullanan yoktur yaygın bir marka değil. LS2 ile aynı kalitede olduklarını tahmin ediyorum. esasen kask üreticisi değil daha çok giyim.

Alınabilir bir marka mi ? Ixs hx81 diye bir model buldum yarım kask. ikinci el fakat kullanilmamis. Sizce alınır mı ?

• 2. el açık kaskı ne yapacaksın. kapalı olsa belki de, açık kask hiç güvenli değil kaç TLlık kasktan bahsediyoruz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

2. el açık kaskı ne yapacaksın. kapalı olsa belki de, açık kask hiç güvenli değil kaç TLlık kasktan bahsediyoruz. ?

Modelin sifiri 300 küsür lira ama alacağım kişi tanıdık. Yani güvenilir bir insan. Kaskı sıfır aldi ve bazi sebeplerden dolayi motosikletini satmak zorunda kaldi. Kask boşa çıkınca dedim ben alayim. Kullanılmamış sayilir yani. 90 liraya verecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???
    19 yıl önce açıldı
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.