Şimdi Ara

NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
31.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki hafta kada önce yurtdışından nikko marka oyuncak araba getirdik. Çok acele aldığımız için aldığımız yerde test etmeye fırsatımız olmadı. İlgili görevli çalışıyor deyince aldık. Bayağıda büyük bir araba olduğu için getiriken baya zorluk çektik. Sürekli yanımızda taşıdık fln. Neysede getirince araba çalışmadı. Aynısından toys'Rus ta da gördük. belki bize yok gösterirler umuduyla götürdük fakat onlarda elektrikçiye gösterin dediler. Elektrikçilerde çözmek bir yana problemin kaynağını dahi anlayamadılar. Şimdi araba elimizde kaldı. Verdiğimiz para ve getirirken çektiğimiz güçlüklerde cabası. Öneriniz varmıdır? Nikkonun tükiyede yetkili servis vb bir merkezi varmıdır?

• AKÜSÜ BİTİK OLBİİR YENİ AKÜYLE DENE DERİM BEN AYNISI BANA OLDU ÇÜNKÜ
  • zannedersem acıbadem de ithalatçısı var.

bende de bir nikko var ancak şu anda başkasına verdim.
    ben türkiyeden aldığım için ithalatçısın falan adresi var.

sizin içn türkiye ithalatçısının adrsini veya telefon numarasını öğrenmeye çalışacğım.(tabiki verdiğim arkadaş aynı şekilde belgeleri muhafaza ettiyse)

saygılarmla...
  • eğer her türlü şeyi deneyipte sorunu çözemezsen www.gittigidiyor.com. sat
    zaten net yoluyla bu tarz problemleri çözmek çok zor. direk oyuncağa bakmak lazım.

yinede ilgili link verebilirim..

http://www.nikko-rc.com

http://www.remotecontrolhobbies.com/trucks/nitro/fast%20cars.htm
    http://www.1radio-remote-control-cheap-car-airplane-boat-truck-helicopter.com
    http://www.hobbytron.com/nikko-products.html

• bu nikko nasil bir oyuncak, bir resmini koyabilir misiniz çalistiramadiginiz makinanin? Uzaktan kumandali bildigimiz standart oyuncaklar gibi midir? linklere baktim çok fazla cesit var...
  • Ben 1 yil Toysurusta Radio Kontrollu araclarda calistim. Nikko uzaktan kumandali araclarda 1 numaradir. Pilinde veya pil yuvasi arkasindaki baglantilarda sorun olabilir. Hatta kumandayi bile kontrol etmek lazim.
    1 yil boyunca sattigim araclardan hic geri donen urun olmamisti. Iyi biri elektrikci rahatlikla tamir edebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: *beto*

İki hafta kada önce yurtdışından nikko marka oyuncak araba getirdik. Çok acele aldığımız için aldığımız yerde test etmeye fırsatımız olmadı. İlgili görevli çalışıyor deyince aldık. Bayağıda büyük bir araba olduğu için getiriken baya zorluk çektik. Sürekli yanımızda taşıdık fln. Neysede getirince araba çalışmadı. Aynısından toys'Rus ta da gördük. belki bize yok gösterirler umuduyla götürdük fakat onlarda elektrikçiye gösterin dediler. Elektrikçilerde çözmek bir yana problemin kaynağını dahi anlayamadılar. Şimdi araba elimizde kaldı. Verdiğimiz para ve getirirken çektiğimiz güçlüklerde cabası. Öneriniz varmıdır? Nikkonun tükiyede yetkili servis vb bir merkezi varmıdır?

• http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=ccSn4sJ62PQ_eY5jvZNBHA araba bu. fakat bizim aldığımız daha kaliteli görünüyor kasa yapısı ve kumanda olarak... bulunduğumuz şehirdeki toys'rus ta teşhir ürünü olarak gördük ama aynı model olmasına rağmen iki arabanın arasında kalite bakımından dağlar kadar fark vardı. (15 gün içerisinde bir nikko marka bir oyuncağın bu kadar çizilmiş olması çok şaşırtıcı açıkçası) pilini diğer bir nikko arabaya taktık onu çalıştırdı. telsiz tamiri ile ilgilenenlere kumandayı gösterdik, onda bir sorun olmadığını söylediler. nikko ya mail attım fakat türkiyede bu işi profesyonelce yapan bir yer varsa daha iyi olur tabiki. Küçük şehir olsada trabzondaki tüm elektrikçilere gösterdik ama kimse problem hakkında en ufak bir fikir dahi yürütemedi. Araba süs gibi duruyor. Kardeşimde dört gözle yapılmasını bekliyor
    İlginize teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi bataryanizi toys'r us daki baska bir arabaya takinca calistirdigini soyluyorsun, peki kendi kumandani da bu esnada deneyebildin mi? Keske kumandayi da bir deneyebilsen ve kendi arabani da bu magazadaki teshir urununu calistiran kumanda ile bir deneyebilsen?? Boylece kumandandan emin olursun. Telsiz tamir eden yerler kumandanin saglikli oldugu konusunda nasil fikir yuruttu bilmiyorum. Bunu aciklayabilir misin?

Bir de verdigin linkteki ozelliklere bakinca, aracin kumandasinin 6 kanalli oldugunu gordum. Eger aracin uzerinde kumanda ile frekans senkronizasyonu yapmani gereken bir anahtar varsa, senin kumanda ile araba nin alicisi ayni frekansta olmadigi için sinyaller arabayi kontrol edemiyor olabilir? Tum bunlari daha once gozden geçirdin mi?
  • Oyuncak Hastanesi
    Elektromekanik uzmanı Dr.
    OYUNCAKLARIN EFENDİSİ
    Aydın KARAŞ
    0212 259 75 13
    0212 259 75 85
    Beşiktaşta kendisi Nıkko nun serwisi
    Geçmiş olsun
  • Bendede war aynısından Hanıma Aldım
    Kendimede 307 Rc aldım
    Jeep in lastikleri sağa sola zor dönüyor geri geri giderkende zorlanıyor pişmanım
    Benzinli makinelerden almak lazım 120 150 yapanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhendis06

kendi bataryanizi toys'r us daki baska bir arabaya takinca calistirdigini soyluyorsun, peki kendi kumandani da bu esnada deneyebildin mi? Keske kumandayi da bir deneyebilsen ve kendi arabani da bu magazadaki teshir urununu calistiran kumanda ile bir deneyebilsen?? Boylece kumandandan emin olursun. Telsiz tamir eden yerler kumandanin saglikli oldugu konusunda nasil fikir yuruttu bilmiyorum. Bunu aciklayabilir misin?

Bir de verdigin linkteki ozelliklere bakinca, aracin kumandasinin 6 kanalli oldugunu gordum. Eger aracin uzerinde kumanda ile frekans senkronizasyonu yapmani gereken bir anahtar varsa, senin kumanda ile araba nin alicisi ayni frekansta olmadigi için sinyaller arabayi kontrol edemiyor olabilir? Tum bunlari daha once gozden geçirdin mi?

bataryayı mağazadaki arabada değilde başka bir nikko arabamızla denedik.modeller farklı fakat. kumandayı deneme fırsatımız olmadı açıkçası. fakat radyo kontrollü olduğu için telsiz tamircilerine göstermemiz önerildi.

bende aynısını düşünmüştüm bu yüzden aracı iyice evirdim çevirdim fakat açma kapama anahtarından başka birşey bulunmuyor. en iyisi servise göndermek. fikirleriniz için teşekkür ederim yinede...

Edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *beto* -- 8 Haziran 2006; 11:39:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Bendede war aynısından Hanıma Aldım
    Kendimede 307 Rc aldım
    Jeep in lastikleri sağa sola zor dönüyor geri geri giderkende zorlanıyor pişmanım
    Benzinli makinelerden almak lazım 120 150 yapanlardan

türkiyeden aldıysanız dönmemesine pek şaşırmam açıkçası. çünkü buradakiler nikko değil de sıradan bir araba gibi duruyor. kullandığımız diğer nikko arabayı da yurtdışından getirmiştik o yüzden türkiyedeki arabaların böyle olduğunu bilmiyorduk. kumandası bile nikko gibi durmuyor.
    bu arada verdiğiniz numara için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

eğer her türlü şeyi deneyipte sorunu çözemezsen www.gittigidiyor.com. sat
    zaten net yoluyla bu tarz problemleri çözmek çok zor. direk oyuncağa bakmak lazım.

yinede ilgili link verebilirim..

http://www.nikko-rc.com

http://www.remotecontrolhobbies.com/trucks/nitro/fast%20cars.htm
    http://www.1radio-remote-control-cheap-car-airplane-boat-truck-helicopter.com
    http://www.hobbytron.com/nikko-products.html

bozuk olan bi ürünü satıp bi başkasını kazıklasın öylemi?.. moderator olarak çok güzel örnek oluyorsunuz tebrikler..

• Bende nıkko cuyum. 1/10 ölçekli Subaru Var Bende Toysrus ilk getirdiğinde atlamıştım şimdi fiyatlar epey düşmüş. Neyse Benm ilk arabamda sorun çıkmıştı arka çekiş sisteminde geri gitmiyordu ve boşa atıyordu lastıklerın devirleri. Neyse Değiştirdim 2.cide allahıma bin şükür hiçbir sorun çıkmadı hatta modifiye bile ettim gittim pirelli gorunumlu sokak lastıgı ve jant ı falan aldım hatta bmw m3 kep i alıp takmıştım kırmızı o kadar urastım boyadım kep bıraz kalıtesız çıkmıştı o yüzden yırtıldı azıcık ..

Nikkolar sağlam ama bazen gercekten bozuk cıkabılıyor. Modifiye etmek için motor takılmıyor ama yuksek amper li piller var daha uzun gıdıyor falan goruntu olarak bır suru sey takabılırsınız yakınınzda hobby market falan varsa ornegın bagdat caddesının sonuna dogru Hobby Center dıe bı yer var alayı guzel kep ler var ferrariler falan tam oturuo orda adam sıze yardım da eder. Bır suru jant tekerler her turlu aksesuar takabılıyorsunuz . Amortisor vs falan da var aklıma gelmıyen bır suru sey . Kaldıkı benım araba dolapta tozdan olecek kullanmıyorum hehe

Çok Reklman yaptım dostum eğer hiçbirşey yapamassan oyuncak hastanesine gotur .. Hallederler emin ol .. Isallah Halledılır .

• artık oraya götüreceğiz. umarım... subaru yu biliyorum. kuzenimde vardı impreza
  • bende almıştım o IMPREZA dan 49 liraya 3 yıl önce ıslak zeminde süper kayıyodu sora daha büyük FOCUS u alınca unuttuk onu, du bakyım hele özlemişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

zannedersem acıbadem de ithalatçısı var.

sizin içn türkiye ithalatçısının adrsini veya telefon numarasını öğrenmeye çalışacğım.(tabiki verdiğim arkadaş aynı şekilde belgeleri muhafaza ettiyse)

saygılarmla...

acıbademde nerde ithalatçı biraz bilgi verebilirmisinz acıbademde otruruyorumda mrk attim Ucuza alabilirim belki

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

zannedersem acıbadem de ithalatçısı var.

saygılarmla...

acıbademde nerde ithalatçı biraz bilgi verebilirmisinz acıbademde otruruyorumda mrk attim Ucuza alabilirim belki

cumartesi günü verdiğim arabama kavuşacağım içerisindeki belgelerden size yazraım.
    şu anda hatırlayamıyorum.

• http://www.sererhobby.com/ adresine gir bunlar tamir yapıyor her türlü, ben gittim yerlerini gördüm bayağı bi uzmanlar.

sitede telefonlarıda var.

kolay gelsin

murat
  • teşekkür ederim. son kez birine daha gösterdik. yapacak gibi konuştu cevap bekliyoruz. olmazsa bunu da değerlendireceğim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.