Şimdi Ara

Supersport Motor İlk Kullanım Hakkında ( Honda vs Yamaha )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 Kasımda 18 yaşıma basıyorum. Aralık 24 te hem motor hemde araba ehliyetimi alacağım. Size sormak istediğim şey bir supersport motor sahibi olmak istiyorum. Daha önce mobylet ten başka motor kullanmadım.

1-) Kısa bir sürede 6 vitesli supersport motor kullanabilirmiyim. 125 lik en fazla.

2-) Eğitim almadan kullanabilirsem bana tavsiye edebileceğiniz SS 125 lik motor varmı benim aklımda şuan 2 tane model var.

Hangisini seçmeyelim

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=super-sport-cbr-125-r&page=Galeri

http://www.yamaha-motor.com.tr/tr/products/motorcycles/supersport/yzf-r125.aspx?view=media

Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypatios -- 16 Ağustos 2011; 20:07:07 >

• herşeyden önce bütçe önemli
    eğer böyle işe heves etmişsen 1000 liraya yakın para ayır korumalara
    sonra yine ona yakın bir para eğitimine ayır motosiklet eğitimi ile başlamak çok etkileyecektir
    alamıyorsan işin zor
    motor üstünde durmayı tam kavramadan sürmek zordur (mobilet gibi değildir bunlar ayakların vücudunun arkasında konumlanır)
    devirsin motoru masraf çıkar 250 300 lira

motor konusuna gelince

eğer paran bolsa
    durumun yamahanın servisini parçasını kaldırabilirim diyorsan
    yzf 125 güzeldir kaslıdır 0 km fiyatı 8500 liradır

yok benim durumum o kadar iyi değil parçası bol olsun servisleri düzgün olsun bekletmesin diyorsan
    honda cbr 125 kolaydır kalitelidir 0 km fiyatı 5600 liradır

pahalı zevktir bu süpersport

yeni başlayana hiç tavsiye etmem yani
    tekrar düşün
    benim amacım ulaşım rahat gideyim belim ağrımasın vitesle uğraştırmasın diyorsan scooter al derim

• Honda derim ben.
  • Boyun ve kilon da önemli. CBR125 ufacık bir motor, iri biriysen yolda motor gözükmeyebilir
  • kendine ucuz, çok yıpratılmamış bi ybr125 yada cbr125 gibi kurye arkadaşların kullandığı motorlardan al.en az 3000-4000 km bin...
    acemi insan motoru ayaklığa alırken bile düşürür, parana yazık ;) granajlı motor acemiye gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramadhan

Boyun ve kilon da önemli. CBR125 ufacık bir motor, iri biriysen yolda motor gözükmeyebilir

Bu da onemli tabii.
  • 125 lik bir makineye o parayı vermek bence yanlış.s neden ?? çünkü ileride büyük cc lere geçmek isteyeceksin.. o yüzden cbr daha mantıklı.. 0 almanı tavsiye etmem yeni başladığın için 2,el temiz bir cbr al bak keyfine.. yavaş yavaş düşe kalka tecrübe kazanırsın onsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.