Şimdi Ara

iy 1.5 alt taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taraf bahsi yuzunden surekli yatmaktan bikinca yeni yollar deniyorum.iy 1.5 alt i keşfettim.4 tane garanti iy 1.5 alt macin oranları ortalama 2 yapıyor.Bugün denemek amacıyla mackolik yardimiyla son 4 maci iy 1.5 alti biten maclari buldum ve 2 lira bastim 4.30 gibi bir miktar kazandim.yüklü girilirse basarili olunabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 26 Ocak 2014; 0:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nasıl buluyorsunuz mackolik ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Herkese merhaba.

Taraf bahsi yuzunden surekli yatmaktan bikinca yeni yollar deniyorum.iy 1.5 alt i keşfettim.4 tane garanti iy 1.5 alt macin oranları ortalama 2 yapıyor.Bugün denemek amacıyla mackolik yardimiyla son 4 maci iy 1.5 alti biten maclari buldum ve 2 lira bastim 4.30 gibi bir miktar kazandim.yüklü girilirse basarili olunabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

evet biraz bize de yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big L

Hocam nasıl buluyorsunuz mackolik ten

Telefondan mackolik uygulamasından alt bitmeye yatkin liglerin seria b Fransa 2. Ligi gibi bu liglerden bütün maclarin iy larini inceliyorum.son 6 maci iy 1.5 alti biten maçlar var.bunları buldunmu direk oyna 1.2 orandan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransa ligi ve iki güçlü takım yapıyorsa ilk yarı 1.5 alt bıtme ıhtımalı yuksek

fransa lıgı genelde alt oluyor

2 tane de guclu takım mac yaptıgında zaten temkinli oynuyorlar ilk yarı 2 gol olmuyor bende bu hafta schalke macını buldum ılk yarı 1 gol oldu bjk ı buldum ılk yarı oda 1 gol ve son olarak monacoyu buldum onda da 1 gol cıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.