Trebuchet MS"]Arkadaşlar tekrar 7 gol olabilme ihtimali olan maçlar hakkında herkez fikir atsın lütfen faydası çok oluyo,
Benim Bu Haftaki Görüşüm;
Twente v Heracles Almelo
twente 2 haftadır yeniliyo bu hafta acısını büyük bir patlama yaparak heraclesten alır diye düşünüyorum
2-0 biter
Monaco - Nimes maçı +7 bu hafta.
kaç tanesi gelir bunların yorumlarmısınız
yada bunların hangisi mantıklı sizce beyler ????
Twente maçında 7+ sınırına ulaşılcağını sanmıyorum.4-6 biteceğini sanmıyorum 2-3 gol sınırında bitecektir sanırım.Hatta muhtemelen alt olacaktır.Ama bellide olmaz.
3tane banko yazsak ve isaretlesek. 3tanede 7+ olabileceklerden yazsak ve sistem oynasak. yaklasik olarak 100 lik bir kupon yapıyor ama iri bile tutsa milyarlar veriyor.
Neye göre bu tahmin acaba? Oynamayı düşünüyorum da :D
quote:
Orijinalden alıntı: joker-38
3tane banko yazsak ve isaretlesek. 3tanede 7+ olabileceklerden yazsak ve sistem oynasak. yaklasik olarak 100 lik bir kupon yapıyor ama iri bile tutsa milyarlar veriyor.
dorumu anlamısım ?
3 bankonun oranları çarpımı diyelim ki 2 olsun. Sen 6 tane 7+ maç yazdın ve sistem 1 2 3 4 oynadın varsayalım...
Ödeyeceğin miktar:56 TL
7+ larda hepsi oranı 15 olsun...
Bankoların hepsinin tutması şart...
7+ lardan 1 tane tutarsa alacağın para:30 TL 2 tane tutarsa alacağın para:510 TL
diye gidiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Peckle
quote:
Orijinalden alıntı: rienque
o kadar lig dururken fransaya +7mi oynanır yapmayın gençliğinize yazık güveniyosan oyna ama bişiy diyemem lakin ben fransaya üst bile oynamam :D
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
quote:
Orijinalden alıntı: Peckle
quote:
Orijinalden alıntı: rienque
o kadar lig dururken fransaya +7mi oynanır yapmayın gençliğinize yazık güveniyosan oyna ama bişiy diyemem lakin ben fransaya üst bile oynamam :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme