Şimdi Ara

iyi akşamlar arkadaşlar . Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 3 gün önce yeni monitör aldım vatanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar . Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 3 gün önce yeni monitör aldım vatandan. Önceki monitörümde böyle olmuyordu. Oyun oynarken ekranda yatay dalgalanma ve titreme oluyor. Çok rahatsız ediyor. Bazende kare atlaması yapıyor. Sebebi nedir. Monitörden hiç memnun kalmadım.Ürün değişikliği taleb etsem başka bir model almak şartıyla vatanda yapabilirmiyim. Lütfen birileri yardım etsin. Bütün hevesim kursagımda kalı.

Ekran kartı : Msi R7 370 3gb
    monitör AOC i2769vm 60hz ips panel

• Merhaba,

gidip şansınızı deneyin daha fazla zaman kaybetmeden, tavsiyem kutu ve içeriğini tam/eksiksiz götürün. 24" monitörde Asus'un VG245H modeli var tavsiye ederim 1ms 75hz freesync var. Yanı sıra pivot bir monitör oldukça iyi.
  • yarın ilk fırsatta şansımı deneyeceğim.Satan eleman oyunlarda hiç bir sıkıntı çekmezsin bunun garantisini ben veriyorum demişti. Bunun sebebi Ekran kartı monitör yenileme hızına göre güçlü mü geliyor. yoksa monitörde mi bir sıkıntı var. Vsync i açında çok azda olsa düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inazami -- 14 Mart 2017; 22:58:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.