Şimdi Ara

İyi Bi Şaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce bir şakaya kurban gittim.Ama öyle sokakta yüz yüze falan değil.Bildiğin bilgisayar başından kekledi beni.Sürekli de dalga geçiyor .2 aydır ona haddini bildirmek için çalışıyorum ama yok adam gibi bi şaka bulamadım .İntikam soğuk yenen bir yemektir.Yardım ederseniz sevinirim nasıl bi şaka yapıyım.Not:Bir zamanlar buseneosene gelecek makinesi diye bir şaka vardı ama erişim engellendi öyle bişey arıyorum.

• Sana yapılan saka neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakayı söylede bizde şakayı sana yapılan dozuna göre taktik verelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

Sana yapılan saka neydi

Bir sürü yaptılar diyebilirim.Korkunçlu kadınlar eskidenmiş . Aşk ölçer şakasını yaptılar Allahtan abuk subuk şeyler yazmıştım bide benim hesabıma çıkan bi link gönderip seni şikayet ediyolar gibisinden yapıorlardı.Anında yüzlerce sayfa açılıyordu ve kapanmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: KY23

Şakayı söylede bizde şakayı sana yapılan dozuna göre taktik verelim.

Bir sürü yaptılar diyebilirim.Korkunçlu kadınlar eskidenmiş . Aşk ölçer şakasını yaptılar Allahtan abuk subuk şeyler yazmıştım bide benim hesabıma çıkan bi link gönderip seni şikayet ediyolar gibisinden yapıorlardı.Anında yüzlerce sayfa açılıyordu ve kapanmıyordu bilgisayar çöküyor zannettim

• quote:

Orijinalden alıntı: IronMark42

quote:

Bir sürü yaptılar diyebilirim.Korkunçlu kadınlar eskidenmiş . Aşk ölçer şakasını yaptılar Allahtan abuk subuk şeyler yazmıştım bide benim hesabıma çıkan bi link gönderip seni şikayet ediyolar gibisinden yapıorlardı.Anında yüzlerce sayfa açılıyordu ve kapanmıyordu bilgisayar çöküyor zannettim

Eğer yedirebilirim dersen bikaç kod söylerim çakma hata uyarıları 100lerce pencere tarzı şeyler yapabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

Sana yapılan saka neydi

Bir sürü yaptılar diyebilirim.Korkunçlu kadınlar eskidenmiş . Aşk ölçer şakasını yaptılar Allahtan abuk subuk şeyler yazmıştım bide benim hesabıma çıkan bi link gönderip seni şikayet ediyolar gibisinden yapıorlardı.Anında yüzlerce sayfa açılıyordu ve kapanmıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flamvell13

quote:

quote:

Eğer yedirebilirim dersen bikaç kod söylerim çakma hata uyarıları 100lerce pencere tarzı şeyler yapabilirsin

Öyle şeyler istemiyorum ya pc yi bozduğumu düşünür falan

• Hocam eve hırsız girmiş şakası yap internette gördüm kızlara yapılmış baya korkunçtu hırsız da sen olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.