Şimdi Ara

İyi bilgisayarda düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya gireyim, ben bilgisayarımı ilk aldığımda(1 yıl oldu bilgisayar alınalı) herhangi bir problem yoktu ama son zamanlarda bütün oyunlarda fps sorunu oluşmaya başladı bu 10-20 fps değil fpsim yarıya düştü cs2 de 240fps alırken şu anda en düşük ayarlarda 110 fps alıyorum ve bilgisayara 2 defa temiz formatta attım yardımcı olabilir misiniz? (Sistem: Msi 3060ti, intel i5 12400F, 1tb ssd, 16gb ram ve sıvı soğutma)

• Kaan_ckr K kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağının özelliklerini tam marka ve model olarak paylaşın.
  • güç kaynağım kasayla bir kasam: PowerBoost M509B 750W 80+ Bronze ARGB Micro ATX Mid Tower Kasa

• Selam

Kasa içini kontrol ettiniz mi? Aşırı tozlanma varsa bu ısı artışı ve Fps düşüklüğüne sebep olur

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

boş mesajlarla ne güzel mesaj sayısı kasmışsın. Uzman rütbesi almış bir de  

• https://forum.donanimhaber.com/rs-incelemeleri-ve-paylasimlari-redstone--90090674

İlgili link/linkler neden paylaşılıyor?

Mümkün mertebe zaman kaybı olmaması adına olabildiğince kısaca açıklamak gerekirse; Teknik Yardım Alt Forum'u birçok üyenin hataya düşüp başlık açtığı ve günlerce/haftalarca/aylarca cevap alamadığı bölümlerden biridir. Bu sebeple ara ara denk geldiğim bu tarz konuların doğru yere yönlenmesi maksadıyla çeşitli link paylaşımları sağlıyorum. Gerekli durumlarda da PM'den destek sağlamayı tercih ediyorum/yeğliyorum.

*Teknik Yardım Alt Forum'u ''Bilgisayarınızda bir sorunla mı karşılaştınız? Buraya sorun yardım alın'' açıklaması beraberinde DH Forum'a entegre edilmiştir.

Fakat ne yazık ki, yukarıdaki gibi şahısların bunu anlayacak/algılayacak kapasiteleri olmadığından dolayı bambaşka şekillerde anlayıp (sözüm ona) yorumlamaları gayet doğaldır. Anlık olarak kendilerinin konuya 5 kuruş faydası olmadığı net bir şekilde görülmektedir. Zaten içerisinde bulunduğumuz forum özelinde geneli yan hesap olan hesaplardan ibaretlerdir.

Velhasıl kelam, TR'nin kanayan yaralarından ''kıskançlık, çekememezlik, negatif ayrımcılık vb. gibi'' olguları içeren bomboş insani duyguları bu şekilde dışa vurmaktadırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 10 Temmuz 2024; 0:49:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.