İyi bir dizüstü bilgisayarda Ekran Kartı ne olmalı?ATI MOBILITY RADEON X700 nasıl bır secım? Fıyatı ne kadar etkıledıgı ogrenmek ıstıyorum,ıyı bır bılgısayr almak ıstıyorum ve 100-150 dolar lık fark onemlı degıl ekran kary ıcın ne onerırsınız? Grafik işlemlerınde kulanılacak,oyunlarda da ıyı performans vermesını ıstıyorum.. sağolun...
x700 şu anda piyasadaki en iyi mobility kart olmamasına rağmen en kolay ulaşılabilen ve gayette iyi performans gösteren bir kart. grafik uygulamalarında ve oyunlarda seni oldukça memnun edecektir.
benzer donanımlı onboard başka bi notebook la yaklaşık 150-200 dolar fark eder.
değer mi değmez mi sen karar ver;bana kalsa bence değer.sonuçta notebook her zaman alınıp değiştirilen birşey değil.maddi güc izin verdiği müddetçe tercih edilmesi taraftarıyım....
Bence sitede reklamı geçen fokus shopun sattıgı monster notebooklar f/p olarak en iisi ....
6600 onun ekran kartı zaten x700 le fln aynı seviyede olur herhalde..
Iyi bir dizüstü bilgisayarın ekran kartı ne olursa olsun önemli değildir, çünkü oyun oynamak için dizüstü bilgisayar alınmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Iyi bir dizüstü bilgisayarın ekran kartı ne olursa olsun önemli değildir, çünkü oyun oynamak için dizüstü bilgisayar alınmaz
Imzamdakı sıstem oyun oynamak ıcın yeterlı sanırım,daha cok grafık ıslerııcın kullanıcamm..
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
x700 şu anda piyasadaki en iyi mobility kart olmamasına rağmen en kolay ulaşılabilen ve gayette iyi performans gösteren bir kart. grafik uygulamalarında ve oyunlarda seni oldukça memnun edecektir.
benzer donanımlı onboard başka bi notebook la yaklaşık 150-200 dolar fark eder.
değer mi değmez mi sen karar ver;bana kalsa bence değer.sonuçta notebook her zaman alınıp değiştirilen birşey değil.maddi güc izin verdiği müddetçe tercih edilmesi taraftarıyım....
Tesekkur ederım bu farkı bır turlu tam olarak belrleyemedımm.... Pekı bana 150-200 dolar fark yapabılecek kadar daha ıyı bır ekran kartı soylıyebılecekmısın,testlerının oldugu bır sıte falada bulamadımmm ...