Şimdi Ara

İYİ BİR PALADİN USTASI YA DA OYUNUN USTASINDAN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya baba darksorrowda elemantel setli epic kodolu en saglam 3 guilde olan bi shamanim war bunlari hava olsun diye solemyorum sadece ne kadar uzun zamandir bu oyunu oynadigimi belirtmek amaci ile soluyorum cok ciddi bisi solemek gerekirse paladin kotu bi car degil ama oynamasi zewkli degil bence we shaman karsinda hic bir sansi yok sadece purge yaparak bile bi palayi indirebilirsinis hunter olayina gelince hunter oynamasi cok zewkli ama cok pahali bi car diye dusunuyorum niye diye soracak olursan ok cantan icin 1 candan fedarkalik yapacaksin hayvanin icinde bi canta dolusu et bi de quest itemlari derken sana pek biyer kalmiyor ama gercekten cok zewkli we kendi basina rahat kasabilicegin bi car hatta su kadarini soliyim iyi bi hunter karisinda hic bir carin sansi yok shammy we paladinler icin en zor carlardan birisi ruj yani rogue dur hunterin diger adi ise ruj killer kisaca rk diyenler war ama oynayamassan we talentlerini yanlis ayarlarsan bi yerinde patlayabilir yeni gelecek pack ile hunterda yeni talentler olacigini we yeni bastan bi degisim gecirecegini okudum buda senin icin avantaj tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 25 Ağustos 2005, 15:17:51 >

• AGA BU OYN ADI NE DİR BİR SİTESİ WARSA YAZARMISINIZ BİRAZ YARDIM EDERMİSİNİZZ
  • @zolza oyunun adı : world of warcraft ,www.worldofwarcraft.com anasayfası, bu bilgiler için azcık sağa sola bakman yeterliydi
  • beyler oyunda asassian varmı
  • Paladine yeni patch ile ranged ve biraz daha fazla mana dolumu ekleseler yeterli olur bence. Paladin kendi kendine yetebilen bir char. fakat wow da tek başpına gezmekte bir yerden sonra sıkıyor. Atını seven kovboy olmak istiyorsanız sırf karizması için paladin olabilirsiniz
  • horde düştünü blizzard yeni patchlerde paladinin özelliklerini kısacak gibi, bildiğim BoS'la ilgili olumsuz şeyler olacak
  • www.wowturk.com adresinden yeni pack ile gelecek yeni seylerin turkce mealini okuyabilirsiniz arkadaslar
  • abim bende bi pvp var lvl59 paladin vs. lvl57-59 shaman
    elbetteki paladin yeniyor aslanım herif süper oynuyor
    unutmayın iyi oynarsanız alamıycağınız ırk yoktur (ben lvl23 rouge ile lvl30 druid aldıysam daha ne diyim ) (duel)

• Paladinler dusuk level larda kendisiyle aynı leveldaki birinden daha daha gucsuz olsada level 20+ paladinler cok guclu olabilirler tabi kullanmayı bilene
  • abi illede paladin karizması bile oyuna zevk katıyo yani benim için eueu :)
  • Paladini bende hiç sevmiyorum. Sadece kendini kurtarmaya endeksli bir karakter tipi, ama ne derler bilirsiniz " Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... "
  • sanırım biri bilmeden konuşuyor
  • valla daha oyunun baslarındayım 25'lik bi paladinim var bazen milletin kıcını kurtarmaktan kendi isime bakamıyorum :) paladin gercekten cok guclu bi char ve diger insanlara yardım etmeside cok kolay diye dusunuyorum tabii bu kendi yorumum ve dusuncem siz ne dersiniz bilemem
  • he bide yukarida bi movieden bahsetmissiniz onu indirdim ve seyrettim ilerleyen levellerde durum nasıl olur bilemem oyuna daha o kadar hakim degilim ama moviede gordugum tek sey yıkılmayan bi paladin :)
  • Yıkılmayan bunu herkes söylüyor, bide yıkamayan lafı var oda bir ölçüde doğru oyundaki en düşük dps ye sahip 2 class tan biri paladin. Ama eğer retru gidip iyi critic veren itemler ve iyi base damage ye sahip bir silah buldunuzmu o zaman işler değişiyor. Kendim için söyleyim şu an %18.49 critic vurma şansım var bu diğer paladin lere göre çok fazla ve bana avantaj sağlıyor.bide BOK ve potion içersem nerdeyse %22 ye varıyor ve bu deli bir rakam bir pala için.

Ama critic i arttıracam derken stamina ve intellect e dikkat etmek lazım
  • lvl 60 olunca, rank peşinde değilseniz pvp'ye pek zaman kalmıyor, her gün instance yapıyorsun..güzelde oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

palada ranged olmadığını nereden çıkardınız eğer talentleri holy e verirseniz holy shock isminde 20 yrd 30sn. cooldown ile 365-395dmg atabiliyorsunuz. yeni gelecek patch ile hedefin canı %20 olduğu zaman 30yrd a 1.5sn. cast ve 6sn. cooldown ile 500-550 dmg atabilecek. Bu söylediklerim normal damage critic olursa neredeyse 2 ye katlanıyor.

yes 1.7 çıktı. kaçabiliyorsan kaç
  • Hehe bu süper oldu gerçekten %20 sorası tek atış indirmeye yetiyor genellikle.
  • Ahmcol :) yine ben

Dostum Selam :)
    Ya daha önce senden yardım istemistim bazı şeyleri anlayamadım diye sende yardımcı olmustun sagolasın simdi yine yardımına ihtiyacım var.
    Tekrar yardımcı olursan sevinirim :)

Şu aşağıdaki birinci sıradakileri anlayamadım dolasıyla kullanamıyorum
    özellikle son sıradaki "Perception" ne zamandır bende var ama bi kere bile kullanmadım :), ikinci sıradakilerde benim aşağı-yukarı 10 level önce almış olmam gerekirdi ama bende yok ya alamadım ya da karşıma falan cikmadı pek anlamadım.

Zamanın olursa bana yardım edersen sevinirim :)

1-) Seal of Justice
    Blessing of Salvation
    Shadow Resistance Aura
    Consecration
    Perception

2-) Blessing of Sanctuary
    Divine Favor
    Seal of Command
  • selam dostum wow ben biraz uzak kaldım patchlerden sonra değişikilik olduysa ya da yanlış hatırladığım yerler olursa uyarır zaten arkadaşlar,

perception: humanlara özgü bir özellik görünmezleri görme ihtimalini bayaa bi arttırıyor. duellerde özellikle roguelara karşı işe yarar tabi ki lvl'i senden yüksekse çok fazla işe yaramaz.

seal of justice: aktive edersen 30 sn içinde vurduğun rakibi stunlama ihtimali verir. bunu boşaltırsan (judgementla) rakibin olan mob canı azaldığında kaçmaya çalışsa bile kaçamaz.

blessing of salvation: bunu partilerde raidlerde kullanırsın daha çok, ve kendine değil de özellikle priestlere ve druidlere atarsın. bu mobların onlara aggro alma ihtimalini düşürür. sakın warriorlara atayım deme dillerine düşersin :D. buna talentlarda improved yaparsan 15 dakikaya kadar artıyo ve çok rahat oluyo raidlerde.

Shadow Resistance Aura: valla nasıl anlatcam bilmiyorum, senin ve partidekilerin shadow damage'e karşı direncini artırır. raidlerde gerekli olduğunda sana söylerler, duellerde shadow priestlere karşı kullanabilirsin başka işe yaramaz.

Consecration: paladinlerin araya damage veren spelleri, buna basarsan etrafında yerde alevden bir halka oluşur ve içindeki düşmanlara düşükte olsa damage verir. bunun düşük ranklisini(daha az mana götürdüğü için) duellerde rogueların stealth olayına karşı kullanabilirsin.

Blessing of Sanctuary: attığın kişinin aldığı damage'i düşürür, 7'den başlar 24'e kadar yükselir. gereksiz

Divine Favor: buna holy light ya da flash heal atmadan önce basarsan %100 critic şansı veriyor, bunu illuminationla birlikte kullanman gerekir. illumination'un özelliği critic heal yaptığında harcadığın manayı sana geri veriyor. bu da güzel bir kombo oluyor, talentında holye gidersen bunu yapman gerekir.

Seal of Command: açıkken 30 saniye boyunca vurduğunda ekstradan silahının max damage'i kadar holy damage vermesini sağlıyor. holy pala olmayacaksan en çok işine yarayacak seal budur. seal of command olmadan paladinin en kötü özelliği olan az damage verme olayından bayaa bir muzdarip olursun..Seal of Command'i judgelarsan karşındaki her stun olduğunda 24'ten başlayarak 82'ye kadar damage alır. Seal of Command judge ve seal of justice güzel bir kombo olur ama hiç uğraşma judgela bence sadece Seal of Command kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 1 Ekim 2005, 23:18:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.