Şimdi Ara

İYİ BİR PALADİN USTASI YA DA OYUNUN USTASINDAN YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum cennetliksin valla ugrasıp bi ton yazmıssın yine tesekkur ediyorum bi de bu senin uzak kalmıs halin he :) eueueuue
    WOW kitabı gibisin tekrar sagol bu kadar cabuk dönecegini tahmin etmedim yine bi bakim dedim forma :)

AHMCOL TEŞEKKÜRLER
  • Ahmcol, verdiğin bilgiler benimde işime yaradı bende medalist serverda paladin kasıyorum lvl 12
  • işinize yaradığına sevindim, buranın da amacı birbirimize yardımcı olmak sonuçta, kolay gelsin herkese iyi eğlenceler
  • Ahmcol dostum, intelligenceyi artırmak için ne yapmam gerekiyor?

+

clayton diye bi kılıc satın ladım oldukca iyi 30-40 arası dmg degerine sahip ama kılıc skillim olmadııg için hem yavas vuruyorum hemde ıska geciyorum cogu defa, acaba kılıc skilli artıracak bi yer biliyormusun ?
  • abi warya acayip garipsinis kilic sikilini artirmak icin kilic kullanmayi ogrenmen laism kilici kullan yaratklara kilicla dal o seki,lde yok ole armut pis agsima dus =) calis ogren
  • +int veren item bulacaksın. lvl 52-53den sonra lightforge seti var, instancelara girip düşmesini bekleyeceksin. daha sonra güzel bir guildle epic için yine instance yapacaksın. ya da pvp de rank kasıp paladin itemları alacaksın ama paladin halinle biraz zor olur pvp :D

kılıç skili içinde kendinden 4-5 lvl düşük yaratıklara saldırarak belli bir noktaya kadar geliştir, daha sonra devamlı onu kullanırsan ne zaman geliştiğini anlamazsın bile..

quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

Ahmcol dostum, intelligenceyi artırmak için ne yapmam gerekiyor?

+

clayton diye bi kılıc satın ladım oldukca iyi 30-40 arası dmg degerine sahip ama kılıc skillim olmadııg için hem yavas vuruyorum hemde ıska geciyorum cogu defa, acaba kılıc skilli artıracak bi yer biliyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 3 Ekim 2005, 18:09:05 >
  • ahmcol yine yardımcı oluyon :)
    Yakışır eueueu
  • o video bende de var yüzde 50 si şans ayrıca çok mu iyi oynadığını sanıyorsun sende yani ne bilyiim 30 lvl druidin 5 yaşındaki kardeşiyle duel yaptın heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

abim bende bi pvp var lvl59 paladin vs. lvl57-59 shaman
    elbetteki paladin yeniyor aslanım herif süper oynuyor
    unutmayın iyi oynarsanız alamıycağınız ırk yoktur (ben lvl23 rouge ile lvl30 druid aldıysam daha ne diyim ) (duel)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.