Şimdi Ara

İyi bir projesi olan herkese bedava host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimin ve müşterilerimin sitelerini barındırmak için bir reseller aldım.
    İleride hosting işine girmek istiyorum. Hem bana tecrübe olması açısından hem de hostinge para ödemek istemeyen donanimhaber üyeleri için ücretsiz host veriyorum
    tek isteğim sitenizde ufak bir bannerimi yayınlamanız ve işlemciyi çok yormamanız
    100 mb disk alanı, 1 gb transfer,1 adet mail ve 1 adet mysql veritabanı vermeyi düşünüyorum (sitenizin durumuna göre bu artabilir) siteler türkiyede barındıralacaktır.
    destek [ at ] idizayn nokta com msn adresinden bana ulaşabilirsiniz.
    Firma değilim. Farklı sitelerin başvurmasını istiyorum. Bukalemunları tanıtan bir site olabilir ama bir toplist olmasın mümkünse
    www.idizayn.com

• Atatürk ve Türk Tarihi ile ilgili forum kurcaz sadece domain lazım bundan kral projemi olur
  • SınırLımı Kac KişiYe VereCen ?
  • Şimdilik projesi güzel olan herkese sağlamayı düşünüyorum.
  • Selam okul sitesi yapmayı düşünüyorum, joomla cevabını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2855 -- 16 Ekim 2006; 16:14:15 >
  • mizah eglence ve forum sitesi yapmayı düşünüyorum
  • bedava olduğuna emin misin ? Siteden baktım 20 ytl yazıyo :D

Ama böyle bir şey olursa tabiki girmek isterdim fakat ben fazla anlamıyorum projelerim güzel ama :) en son birileri Hz.Muhammed(s.a.v) efendimiz ile ilgili bir site yapaılım diyodu.O güzel fikir mesela.
  • walla ben şöyle söyliyeyim ben mesela php ile bi proje yapsam Barındırmam!!!

yani bu o veya bu firması olması hiç önemli değil yani geçtim reselleri Türkiyede kir host firmasında bile barındırmam arkadaşlar karşı çıkabilirler niye.niye.niye... gibi sorular sorulabilir...

google a giriyorsunuz ve "bedava script xxx.com cartucurt.com scripti" felan yazın işte anlayın ...

tabi Türk firmalarını kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu şahsi fikrimdir...
  • kostebek haksız sayılmazsın. Piyasada bir çok dolandırıcı hosting firması var. Ben bir firma değilim sadece güzel projesi olupda hostinge para vermek istemeyen arkadaşlara hosting sağlamayı düşünüyorum. siteden bana ulaşan bir arkadaşa hosting sağlayacağım. diğer hosting isteyen arkadaşların projeleri pek özgün değil ama yine de hosting sağlayabilirim. Ama hazır scriptler ile siteyi kurup birdaha site ile ilgilenmeyeceklerse hosting sağlayamam. benimle bayramdan sorna msn messengerdan irtibata geçebilirsiniz
    destek (at) idizayn (nokta) com
  • @kostebek

Katılmıyorum sana, çalınan scriptler türkçeden çok yabancıdır yabancı hostlarda bu daha çok olmaktadır. bir warez sitesinde 1000 script var ise 100 ü türkdür gerisi yabancı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.