Şimdi Ara

iyi bir uçak oyunu arıyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir uçak oyunu arıyorum bilenlerin duyanların oynayanların yardımına ihtiyacım var. teşekkürler Türkiye...

• bildiğim en iyi uçak oyunu fly sımılator
  • evet fly sımılator güzel bir oyun oynadım apache longbow ve o oyunun serileri onlarıda oynadım çok beyendim tavsiye ederim
  • Kardeş eğer bu tip oyunlarla ciddi şekilde ilgileniyorsan tek söyleyeceğim oyun "Falcon 4.0". Ama daha çok zevk alabilmen için oyunun bir kaç yamasını yüklemelisin. Oyunda F-16 kullanıyorsun, ama şunuda söylemeliyim eğer uçaklarla ilgili fazla bir şey bilmiyorsan, özellikle F-16yı bu oyun oldukça ağır gelebilir. Bu oyunla ilgili olarakta Türkçe bir web sitesi hazırlanmış.Aslında bi kaçtane daha var diğerlerinide bu siteden bulabilirsin. Eğer kendini epey bir geliştirirsen bir kaç ay sonra egede (ekleyeceğin yamalarla tabi) yunan uçaklarını gagalayabilirsin :) Sorun olursa zevkle cevaplarım.
  • Sitenin adı :www.kangaldogs.net
  • x - plane 8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam

aslında ben de uçak oyunu arıyorum ama benim isteğim II. dünya savaşı ucakları olcak
    sturmovik (bole mi yazılıyodu.. :p ) diye bi oyun geçmişti elime acılmamıştı oyun içimde kalmıştı bilen varsa sevinirim....
  • 2. Dünya savaşı uçakları arıyorsan IL-2 güzel bir oyun bence. Dediğin oyunu tam olarak bilmiyorum DİYECEKTİM Kİ internetten baktım, aynı oyundan bahsediyoruz :) Evet bu oyun oldukça iyi tavsiye ederim.(IL-2 Sturmovik ) Görüşmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe3

2. Dünya savaşı uçakları arıyorsan IL-2 güzel bir oyun bence. Dediğin oyunu tam olarak bilmiyorum DİYECEKTİM Kİ internetten baktım, aynı oyundan bahsediyoruz :) Evet bu oyun oldukça iyi tavsiye ederim.(IL-2 Sturmovik ) Görüşmek üzere.

+1+1+1+1++1+1

kesinlikle süper bi oyun ama sistemin sağlamsa
  • Kerdeşim simülasyon türü bir şey mi yoksa savaş türü mü

Yolcu Uçağımı, savaş uçağı mı

2. dünya savaşı konulu ıl-2 tavsiye edilir.

Yok ben yeni uçaklar ve onarca çeşit istiyorum dersen USAF önerilir
  • Uçak Simulasyonunda en iyisii

FLIGTH SIMULATOR 2004
  • savaş olarak lock-on dan detaylısını bulamazsın. bomba kamerası bile var
  • microsoftun simülatorunu tavsiye ederim pilot adayları bile onunla egitilitomus
  • Ucak oyununu ne yapacan pilot mu olacan
  • wallahi ni diim lock on we usaf bence
  • bende ucak oyunlarını oynamayı bir turlu becerememişimdir
  • IL-2 supernovic mi ne vardı.
    harika oyun! kumanda falan olunca bayaa zevklioluyo.!
    ayrıca battlefield alabilirsin. onda da savaş yapıyorsun savaşta uçak kullanman mümkün.!
  • Topgun ... baska ucak oyunu oynamadin bi bunu biliom
  • Flight Simulator 2004 çok gerçekçi bir oyun.Beyler 2005i ne zaman çıkcak bu oyunun biliyomusunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.