Şimdi Ara

İyi Bir Wireless Kulaklık Bilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendeki sony rf815r wireless artık iş görmez olduğundan wireless kulaklık arıyorum, stereo olsun yeter. Bluetooth da olabilir ancak radyo dalgalı çalışan iyi bir kulaklık tercih ederim. Ankara'da alabileceğim bir yer olursa daha da iyi. Fiyat olarak 60 dolara kadar vermeye razıyım ama bunların piyasasını bilmiyorum belki çok daha pahalıdırlar bu sebeple siz 100 dolara kadar bildiğiniz tüm kulaklıkları yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

• http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/products_headphones_hi-fi-wireless

buradan bak beğen, tr de rs 45 modelini bulabiliyorsun ben kullandım , harika derim, 180 € du sanırım fiyatı ama 130 € a taksimden alan bir arkadaşım var.
  • çok güzel modelmiş, olmazsa almanya'dan getirtebilirim eğer bulamazsam. teşekkürler link için.
  • modelinden ziyade zaten marka belli anlatmaya gerek yok, ses kalitesi muhteşem, odanın her köşesinde hiç cızırtısız ve dip gürültüsüz, üstelik pil derdi yok, verici ünitesi aynı zamanda şarjı, üstüne bırakman yeterli.
  • Linkteki kulaklıklar çok iyi ancak türkiyede bulunur mu bilemem.
    Philipsin de çok çeşitli wireless kulaklıkları var, güzel alternetifler çıkabilir.
  • philips var benm eniştedede 130milyona aldı gayet iyi salona kadar gittim çekiyo yani ama su an modelini bilmiyorum.
  • peki philips modelleri nereden bulabiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sennheiser türkiyede olmasa zaten o linki vermezdim, rs 45 modeli var
  • Bende Sennheiser HD280-Pro var kablolu ses kalitesi gerçekten muhteşem alışkanlık yapıyor, bir tanede kablosuzunu düşünüyorum, toptancısına gittim taksimde direk müşteriye satabiliyorlar zati başka yerden almayın derim çok fiyat arttırıyorlar. Nakit alımda %23 indirim yapıyorlar buda %18 kdv yi götürüyor, getiren firmanın adı Metan web adresiwww.metan.com burdanda firmanın adresine ulaşabilirsiniz,Genede adresi çok basitçe tarif edeyim İTÜ nün önünde stada giden yoldan, karşı kaldırımdan aşşağı doğru inmeye başlayın, birsüre sonra binalar bitiyor, son bina devres iş hanında metanı bulabilirsiniz.(RS 130 u tavsiye ederim KDV dahil yaklaşık 118 euro ya geliyor.)

• ideefixede 440 milyon istiyorlar rs85 modeline, 315YTL istiyorlar rs65 modeline, başka da kablosuz model yok. 150-175YTL arası bir model olsa alabilirdim taksitle vs... ancak 315 milyon beni aşıyor bu aralar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufster

ideefixede 440 milyon istiyorlar rs85 modeline, 315YTL istiyorlar rs65 modeline, başka da kablosuz model yok. 150-175YTL arası bir model olsa alabilirdim taksitle vs... ancak 315 milyon beni aşıyor bu aralar.

bak adam KDV dahil yaklaşık 118 euro ya geliyor demiş dist metandan alırsan, gümüşsuyunda bunların yeri.... istanbulda değilsen bile illaki vardır bir arkadaşın akraban, verirsin parayı alır yollar sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.