İyi üniversite kötü üniversite kavramları tanımlanabilir şeyler. Hocalarına bakarsın kampüsüne bakarsın prestijine bakarsın ama iyi bölüm veya kötü bölüm ne demek onu anlayamıyorum. Neye göre belirleniyor bunlar? |
iyi bölüm-kötü bölüm ne demek?
-
-
prestij,kadro ve olanakları zaten üniversiteyi iyi ya da kötü yapar.
-
İş imkanı/koşulları maybe?
Popülerlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 8 Ekim 2024; 20:57:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bulma hızı ve üniversite eğitiminin iş hayatına katkısı ile bir bölümün iyi ya da kötü olduğuna karar verilebileceğini düşünüyorum.
-
Dümdüz popülerlikle alakalı
Sezersin onu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Felsefe kötü bölüm işletme güzel bolum
Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Tıp, Hukuk, İlahiyat, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları buyrun bu bölümlerden kötü olanı bulun mesela.
-
Bilgisayar Mühendisliği
Elektronik leş olabilir hocam 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hukuk
-
Bu arada az önce haberlerde gördüm. Ankara'da zabıta alımı yapacakmış ABB, 133 kadroya 7 bin kişi başvurmuş.
Başvuran işsizlerin meslekleri; yaklaşık 1500 kişi ile başta öğretmenlik, yaklaşık 800 kişi ile ikinci mühendislik.
Yukarıda bazı arkadaşlar bulmacayı çözmüşler, tıp diyen yok mu?
Güzel bir bölüm daha buldum: URDU Dili ve Edebiyatı
Bu da müfredat:
-
Bu 4 yıllık bölümlerin puanları listesini açın. Bu ne olm? dediğin her bölüm kötüdür + artık eskisi kadar prestijli/rahat olmayan meslekler vardır onları ekle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X