Şimdi Ara

İyi Gün Taraftarlığı saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun kadar salakça bir söz duymadım.Ya takım kötü yönetiliyorsa tabiki de desteği kesicez protesto edicez stada gitmeyecez başka türlü nasıl gidecekler? Sen o adamlar kötü yönettiği halde ses çıkarmıyorsan asıl o taraftarlık değildir.
    Tabi kulüpte para yoksa o ayrı Destekleriz ama bizde öyle bir durum yok.Ffp olmasına rağmen çöplere milyonlar saçıldı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 30 Ağustos 2017; 22:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skor taraftarligindan kasit oynanan oyundan cok skora gore elestiri ve degerlendirme yapilmasidir.senin soyledigin baska bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Skor taraftarligindan kasit oynanan oyundan cok skora gore elestiri ve degerlendirme yapilmasidir.senin soyledigin baska bisey

Başlığı değiştirdim

• Doğru bir düşünce aynı fikirdeyim

• Her takimda var

• Bu takım 14 sene şampiyon olamadı ona rağmen hep göklerdeydi iyi günler de kötü günlerde normal özellikle son 2 yıldır takımın durumu berbattı. Berbat derken koşmayan futbolcular, isteksiz oyun, yönetim zaafiyetleri vs. sayılabilecek çok şey var. Herkes istekli olur takım pres yapar hoş bir futbol oynar ama kalite farkı maddi imkansızlıklar olur anlarız. Mesela 2 sene önce Real Madrid'e elenirken ilk maç 3-0 yenildik ikinci maç çok istekliydik nerdeyse 5-1 yapabilirdik bütün takımda o inanç vardı, ama şanssızlık ama karşındaki takımın baskın gücü derken olmadı elendik bütün takım hatta madridliler bile alkışladı mourinho bile eğer elenirsek bu şekilde elenmeyi tercih ederdim dedi, bu şekilde oynayalım istekli olalım açıkcası taraftar başka bir şey istemez diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.