Şimdi Ara

İyi Haber Geldi - Ağlayabilirsiniz - Yaşlı Çift, 266 Lira Maaşla 1 Ay Geçiniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vay. Çok sevindim. Kaymakam da ilgili biriymiş ki size bile ayrıntıyla cevap verdirmiş, helal olsun. Özellikle ev oalyı iyi olmuş, sağlık sorunları o yaştaki insanların sürekli çektiği bir problem.

Bu konuyu da favorilerime ekliyorum, ileride lazım olursa diye. Bilgilerin yanında beni teşvik de edecektir.

Elinize sağlık, teşekkürler hassasiyetiniz için.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 17 Haziran 2015; 19:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Vay. Çok sevindim. Kaymakam da ilgili biriymiş ki size bile ayrıntıyla cevap verdirmiş, helal olsun. Özellikle ev oalyı iyi olmuş, sağlık sorunları o yaştaki insanların sürekli çektiği bir problem.

Bu konuyu da favorilerime ekliyorum, ileride lazım olursa diye. Bilgilerin yanında beni teşvik de edecektir.

Elinize sağlık, teşekkürler hassasiyetiniz için.

Hocam ben de internet üzerinden birşeyler yapmaya çalıştım imkanları kullanarak, olayın başka yönü ise gerçekten sonuç alınabilmesi bu şekilde. Sonuç alabildiğimiz bir örnek teşkil etmesi açısından da çok güzel oldu, umut olur umarım yardımsever arkadaşlara

Olaydan başkalarının da haberinin olmasına aracı olmuş oldum kimler yardım ettiyse hepimizin payı var. Ben konu dışını takip etmem genelde, siz ya da başka arkadaşlar bu tür konu açar da, nickimi ekleyip haberdar ederseniz sevinirim, o konular için de beraber birşeyler yapabiliriz.

Hayır severlerin para yardımı meselesine gelirse, kaymakamlıktan gelen mailde paranın ilgililerin isimlerine PTT ya da Banka Havalesi yoluyla gönderilebileceği yazıyor. İsteyen bu şekilde yardımda bulunabilir. Ama bu paranın da amcamızın,teyzemizin eline geçmesi lazım, eğer iban bilgisini alabilirsem paylaşacağım bu konuda.

Forum üyeleri, Kaymakam ve bu işle ilgilenen çalışanlar için de bayramic@icisleri.gov.tr'e teşekkür eder ve olayın peşinin bırakılmadan, sonuca varılması için mail atarsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 17 Haziran 2015; 20:06:57 >

• Allah'a şükür. Anladığım kadarıyla ilgilenilmiş. Allah geri kalan ömürlerini yeni evlerinde huzurlu ve mutlu geçirmelerini nasip etsin.
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.