Yerli bir teknoloji hiperstore mağazasında satış danışmanı olarak çalışıyorum.Tekofaks yetkilileri ile görüşmem üzerinde x10 un ağustos ve ya eylül ayı gibi türkiyede satışa sunulacağı bilgisini aldım.Sizlerle paylaşmak istedim.Yeni telefon almayı düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler :)
iyi haber bu teşekkürler
Güzel haber. Eğer değişim denilen cihazımın fatura bedelini alabilirsem kesinlikle alacağım bu cihazı.
hele şükür :D direk android 2,1 le gelir heralde ?
akakce.com dan baktığımda 4 sitede satıldığı görünüyor. Bunlar gerçek değil midir?
çok iyi haber. geç oldu ama güç olmayacak inş.
fiyatı ne olabilir sizce?
1000liranın üstünmde oluca kesin tahmini olarak 1300-1400 hd2. seviyelerinde olur...
Bu telefon avrupada aylardır satışta olmasına rağmen hala android 1.6 sürümünü kullanıyor. Sattığı telefona güncelleme desteği vermeyen firmanın hiç bir ürününü kullanmam bundan sonra.
hiç heveslenmeyin 2012 nin son çeyreğinde belki TR'ye gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
hiç heveslenmeyin 2012 nin son çeyreğinde belki TR'ye gelir.
O zaman gelsede O tarih hiç iyi değil kıyamet kopabilir
cihaz alış veriş sitelerine gelmiş sanırım acaba mağazalara ne zaman gelir ?
sanalreyonum.com da satılan x10 paralel ithalat mi?
neresi iyi haber // nerdeyse rafa kaldiriliyor artik//
quote:
Orijinalden alıntı: akayozmenn
yok devenin başı dicem bu yoruma nerede rafa kaldırılmış gören duyanda 1 yıldır satışta sanıcak...
quote:
Orijinalden alıntı: m35
quote:
Orijinalden alıntı: akayozmenn
yok devenin başı dicem bu yoruma nerede rafa kaldırılmış gören duyanda 1 yıldır satışta sanıcak...
18 agustosta cıkıyor hepsiburada.com ve hızlıal.com da onsiparişle satısa cıktı. fiyat ise bence makul cıkıs fiyatını abartmamıs bu sefer se. hızlıalda pesinde 1200 tl nin altına iniyor..biraz daha duşsun bende alıcam bakalım nasıl bir canavar..